חוזר: פגוש אחורי עם מתקן גלגל ספייר לסמוראי, יש תמונות.
תוסיף משקל נשמה תוסיף, המנוע של הסמוראי באמת סובל מעודף כח... :twisted:
אני רק מבקש אם אפשר תמונה של הווילי הראשון שתעשה כשתצא מרמזור חזק (הכל יחסי, סמוראי..), כשהמתקן האחורי שלך עמוס... :mrgreen:
אה ודרך אגב, מה עם איזו סלסלה מעל הגלגל ספייר?.... חסר שם ברזל נראה לי! :twisted:
4 קבצים מצורפים
גם אני חשבתי כך , אבל זה לא כזה הבדל - 10-15 קילו ברזל לא יותר מזה..הוצאתי את המושב האחורי כדי שלא תהיה לי סיבה לקחת אנשים מאחורה - הופס ,הרווחתי את המשקל שלהם :p
בטיולים אני ולמעשה כל מי שיוצא מוכן (GO PREPARED) מעמיס הרבה יותר...
חוצמזה , האביזרים האלה גם ככה ברכב אז למה שלא יהיו בחוץ במקום לתפוס מקום חיוני (ההיליפט בדר"כ על הגג ואז גם ענייני שיפוע נכנסים לחשבון)
הפרויקט הבא הוא להוציא מדף מאחורי כל השער הזה וואז גם אפשר יהיה לשבת / לבשל כמו שיש בכתבה על הדיפנדר , רק שאצלי הגזיה תהיה נשלפת.
נכון , המנוע לא הכי חזק (מקורי, לא קומבינות ג'מני וכד'), אבל אני לא מתחרה עם אף אחד, ראית את הגגון שלי ? אוירודינמיות זה לא שם המשחק - מקום אחסון כן.
הוא סוחב יפה , מגיע לאן שאני רוצה ובמהירות מספקת ובתמורה גם יש לו אפשרות חילוץ נורמלית ועמידות בפני מכות (שלא כמו עם הטמבון צעצוע שהיה קודם)
אה ועוד משהו...יש גם כננת נשלפת (בבית ביום יום)...עכשיו כמה משקל יש לי על הרכב ?
הנה תמונות של איך הגשעפט הזה נראה כשהוא עם כל הציוד (נא להתעלם מה"שרשרת" ששמתי לג'ריקן , זה עד שיהיה לי זמן לקנות שרשרת ברזל רגילה לאבטחה)
שלום
מהו הפרופיל ממנו בנית את הפגוש, הכוונה למידות החתך?
האם זה פרופיל סטנדרטי?
תודה רבה
עודד
סטנדרטי לחלוטין , יש לך את כל המידות בדף הראשון
תגובה: חוזר: פגוש אחורי עם מתקן גלגל ספייר לסמוראי, יש תמונות.
מקפיץ בעקבות הכתבה של נמרוד על הטמבון שלו. הרכב ז"ל, אבל למיטב ידיעתי הטמבון הועבר למישהו אחר.
איזה כיף היה...