תקשיב "יפיוף" אני מתגלח במקרה הטוב פעם בשבועיים.
אני כמעט בטוח שגם היית משקיע בי ומרתך את הכל עם טיג, בקשר ליגנר, לא יגמר, צריך רק לקבוע תאריך להשקה בשביל לסתום לך את הפה.
עכשיו, עוד ירידה אחת ואני מחנה על הגג שלך.
עומר
Printable View
תקשיב "יפיוף" אני מתגלח במקרה הטוב פעם בשבועיים.
אני כמעט בטוח שגם היית משקיע בי ומרתך את הכל עם טיג, בקשר ליגנר, לא יגמר, צריך רק לקבוע תאריך להשקה בשביל לסתום לך את הפה.
עכשיו, עוד ירידה אחת ואני מחנה על הגג שלך.
עומר
אלון, עם הפרצוף של עומר אני חי בשלום, יודע למה? כי זו הבעיה של מיכל, לא שלי... (מיכל, אנחנו מעריצים אותך!)
אבל הג'יפ? היום גם אני נסעתי עליו. הדבר הזה עוד לא גמור עד הסוף, אבל נוסע! יש לו פוטנציאל ענק! הוא בנוי כמו שצריך, הוא לא רועד ולא מקרקש, הוא מחובר לעצמו היטב, הוא נעים לנהיגה, יש לו ים של כוח...
אבל, וזה אבל גדול - הוא נראה כמו.... לא משנה.
האמת היא שבמציאות החטוטרת הזו שמרותכת לו מאחור נראית פחות נורא מאשר בתמונות, אבל זה עדיין מכוער.
ולמה זה כל כך מעסיק אותי?
כי לג'יפ הזה היו כל הנתונים להיות הכי סקסי שאפשר! כי הוא נבנה מאפס, כי עומר לא התפשר ולא חיפף באיכות הרכיבים והמכלולים. אממה, הוא גם קיבל ממישהו כל מיני ציורים שמהם הוא היה אמור להפנים איך ג'יפ צריך ויכול להיראות כשבונים אותו מאפס.
למרות שביקשתי למרות שהתחננתי, הוא התעלם מזה.
מילא הכלוב שנראה כמו סוכה בלי סכך.
מילא הכנפונים שמעוטרים באיזה 300 ברגים כל אחד.
מילא 52,000 החורים שהוא קדח בפח האומלל לכבוד כל כנפון!....
אבל למה, למה לעזאזל הבודי מלא בניטים?! ניטים!!!! ממש כמו בדיפנדר, הם אפילו לא ממוסמרים בקו ישר... אשכרה דיפנדר.
מה שחסר עכשיו זה רק לשתול לו חרטום מרובע, ציריה מרוסקת ושלולית שמן גדולה מתחת, והוא יהיה ראוי לסמל לנדרובר קטן על הזנב.
אבל לא נורא עומר, למרות הכל, אפילו למרות הניטים, אנחנו עדיין אוהבים אותך. יאללה השקה!
ברלי,
אין לך טעם במיל - אתה פשוט נטול חוש אסתטיקה, חוץ מזה שאתה מכוער בעצמך, כמעט כמוני.
על יצירת פאר אסתטית, מדהימה, יפה, יעילה וטובה כזאת, אתה מעז לטעון שהיא לא משהו???
אני יודע שאפגוש אותך, במוקדם או במאוחר, מכיוון שאתה צריך להחזיר לי את הרצ'ט שנמצא
אצלך כבר 16 שנים. או אז, אקרע לך את הצורה. ב א ח ר י ו ת!!
נו באמת ברוך... אתה עדיין לא מבין למה אני חושש להגיע אליך?
כי בזמן שאני מוציא את הרצ'ט מהבגאז' ומניח אותו אצלך בפינה, אתה תספיק לרתך לי על פגר הסופה שלי איזה קונסטרוקציה מוזרה עתירת כיפופים ופיתולים משונים, בין הפגוש הקדמי לאחורי, דרך הגג, האגזוז, חלונות הצד הקטנים וסביב הדריישפט האחורי, ואחר כך תטען ובכשרונך כי רב גם תוכיח לי שזה יעיל, אסתטי ובסה"כ משפר לי את העבירות, החוזק והביצועים בעשרות אחוזים.... אמאל'ה!!!!
דבר אחד בטוחציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
לעיתונאים תמיד יש תרוצים טובים:lol: :lol: