הוא כנראה מתאמן בשיפוץ ופיברוק תמונות בפוטושופ לקראת תחילת עבודה כצלם באחת מסוכנויות החדשות הבינלאומיות.
Printable View
הוא כנראה מתאמן בשיפוץ ופיברוק תמונות בפוטושופ לקראת תחילת עבודה כצלם באחת מסוכנויות החדשות הבינלאומיות.
כן, אבל כשהתצלום מופיע בלוח כמו יד2 או פוקוס, בתמונה של 100X100, אין סיכוי בעולם שתראה את איכות הפיברוק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
תוסיף את זה לעובדה שיש סונומה או שתיים שקוצרו באופן דומה ואז כבר אפשר לבלוע את הצפרדע.
איזה צפרדע??? איך אפשר לקנות אוטו שלא קיים, או שקיים באמריקה? מה קרה, קצת חוש הומור, ומי שמבזבז שיחת טלפון כדי לבדוק מפרט כזה שמבקשים עליו 12 אלף שקל... מגיע לו. איזה שרשור מסטולי - אבל משעשע, תמשיכו :mrgreen:
ובהזדמנות זו אני רוצה להציע ניבה אמפיבית בוגרת מלחמת המפרץ וכוללת מנחת מסוקים נשלף....
http://img216.imageshack.us/img216/39/tnnivavmfjp4.jpg
למעוניינים בתקיפה אוירית יש לנו בארסנל גם את המיג 2123 החדש..
http://img73.imageshack.us/img73/6365/tn9af6.jpg
כל החבילה תמורת 13.90 או 2 בקבוקי וודקה (הזול מבינהם), המבצע לתקופת החגים בלבד..
ליאור
ה-7 הכתום נראה כמו גרוטאה לא הייתי נוגע בו עם מקל
שילדה מלאה סדקים וחורים מריקבון העומס של המומנט והפיתול שהמנוע מפעיל על השילדה ותוסיפו את הצמיגים האלה לנ"ל
הבודי למי שמסתכל טוב חבוט כולו
למי שלא יודע ההיסטוריה של ה7 בארץ היא שמרביתם הם משנת יצור 80 81 82
כש 80 81 במקור היו בצבע צהוב חלקם עם מנוע 4 צילינדר GM והם שאריות מהאמריקאים שבנו את שדות התעופה לאחר הנסיגה מסיני וחיל האויר (צה"ל )הוציא אותם למכרזים ומאז הם עברו ידיים ושינויים אין סוף היום הם בחזקת גרוטאות מרביתם והשאר הם כמו זקנה עם הרבה מייק אפ
מודל 82 יצאו במכרז של הכח הרב לאומי שישב בסיני
אלו הגיעו בצבע לבן במקור
לאלו כבר היו אקסים רחבים ברזנט לבן מקורי אבל מפרט צבאי (יעני ללא לוקרים וקונסולה בין הכסאות
וכו'
לאלו יש קצת יותר כבוד ,
מאחר ואני קיימתי מועדון ג'יפים בארץ בשנים 85 עד 88 הג'יפים הנ"ל חלקם היו חברים ויש לי תמונות של הדגמים המדוברים בצבעים המקוריים
לכך אפשר להוסיף שהיו גם מספר מועט של CJ5 6 צילינדר (גם חלק מהם חברו למועדון ויש תמונות )
אבל על זה במועד אחר
היו מספר קטן מאוד אולי 5 חתיכות של 7 שהיו פרטיים בייבוא אישי
והיו מספר קטן של סקרמבלרים (CJ8) מקורי שהיו של החברה לחיפושי נפט גם כן איזה 6 חתיכות
במקור בצבעי קרם חאקי
והרנגלר הראשון בארץ היה של עובד שגרירות ארה"ב בצבע לבן מודל 87
שנמכר לבחור מחולון ברבות השנים
השכלתם!!!