חוזר: מנוע לבאגי, איזה הכי כדאי?
על איזה תפוחים אתה מדבר?
לציר אחורי יש לך כמה אפשרויות:
1. לחרוט - כנראה יעלה הכי הרבה כסף אבל יתאים לך בול. ע"פ הקוטר אתה רוכש מיסבים.
2. לרכוש ציר אחורי+מיסבים של קיט קארט. לא יודע אם יש בארץ מישהו שמוכר אבל אני מאמין שאם תשאל בכל מסלול קארט אתה תקבל תשובות. תמיד אפשר להזמין מהאינטרנט.
3. לקנות ציר אחורי של טרקטורון+מיסבים. הבעיה היא שב99% מהטרקטורונים הציר האחורי הוא לא באותו קוטר לכל האורך מה שיצריך ממך יצירתיות. אבל לא מסובך מידי.
4. טרקטורון דשא. לדעתי זו התשובה הכי יעילה. אתה פשוט רוכש תרקטורון דשא (שנראה כמו טרקטור, לא הכלים שיש לך 2 מוטות להזזה וכדומה) שלא פועל ומפרק ממנו חלקים.
שלושה דברים:
1) הכוונה היא לתפוחים של ההיגוי.
2)בעבר כבר אמרו לי לגבי הציר האחורי וח ר י ט ה למה הכוונה???
3)מה זה טרקטורון דשא ? אתה יכול לראות, להסביר?
מקווה שתעזור לי
תודה דן :mrgreen:
אין תפוחים בהיגוי. זה כבד מידי לקארט. אתה צריך לקרוא את הספר. אתה תראה שכל השאלות שלך נענות שם.
חריטה זה שאתה הולך לבית מלאכה ואומר להם שאתה צריך ציר בקוטרX באורך Y עם הברגות בקצה, עם שגם ,רצוי, לכל האורך והם חורטים לך את הציר הזה. על הדרך אתה גם חורט את הנאבות לגלגלים האחוריים ואת התושבות גג"ש ותושבת בלם.
לי זה עלה 1700 שקל ולדעתי זה היה ביזבוז.
טרקטורון דשא זה טרקטורון שהוא בעצם מכסחת דשא. אתה בטוח מכיר וראית. העניין הוא שבעוד שבעבר היו נפוצים טרקטורוני דשא שנראו כמו טרקטור קטן, היום יש כלים שהם לא מזכירים טרקטור בכלל. בדר"כ ההיגוי שלהם הוא ע"י 2 מוטות בדומה לבובקאט.
אני לא יודע מאיפה אתה אבל אם תלך למקומות באישור שלך שמתקנים כלי גינון אז אולי תוכל למצוא. אפשרות אחרת ולדעתי טובה יותר היא לחפש במגרשי גרוטאות כלליים ולא רק באלו שמכילים כלי רכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אין שום חיפושית נוסעת באלפיה- גם לא מושבתת. חיפושיות נוסעות (אפילו בלי רשיונות) מתחילות ב5000...
אסף.
לא יודע מה הולך אצלכם שם במרכז אבל יש לי 3 חיפושיות במצבים שונים זאת שבמצב נסיעה עם רשיונות עלתה לי 2000 כל השאר כמעט בחינם עם מנוע תקול ממגרש פסולת ברזל
אם מחפשים מוצאים.
לליזרד
אתה יכול להראות לי דוגמא של החריטה?
כי יכול להיות שיש בקיבוץ שלי מחרטה מתאימה?!
ושוב תודה דן :-P
ציטוט:
נכתב במקור על ידי DAN312
לליזרד
אתה יכול להראות לי דוגמא של החריטה?
כי יכול להיות שיש בקיבוץ שלי מחרטה מתאימה?!
ושוב תודה דן :-P
אני אצלם את זה. לצערי כרגע הציר מלא בחלודה כי לא טיפלתי בו יותר מידי. לא שזה משנה משהו בחוזק וכדומה.
חוזר: מנוע לבאגי, איזה הכי כדאי?-הסיאט נמכרה!!!
לכל מי שקרא את השירשור ויודע במה מדובר.
הסיאט מלגה עברה טסט ונמכרה ב5000 ש"ח. ;)