חוזר: מחפש צינורות בלמים.
ברור לי שהייתי צריך להתמקח יותר אבל לא היה לי כוח. גם מאחר ולא ראיתי חלופה אפשרית אחרת אז אפשר לומר שלא היה לי שום נקודת מקח. בטח אם אני אומר להם שזה יקר וביום למחרת בא לקנות. אם אתם מבינים למה שאני מתכוון.
האמת היא שלא נראה לי שהם ייצרו משהו במיוחד. נדמה לי שהם אמרו שהצינור הוא הסטנדרט של אביר או משהו כזה. אני מרגיש ששלמתי יותר מידי אבל אני מניח שמאחר וזו הוצאה חד פעמית אז זה לא יהיה כזה נורא.
מחר אני הולך לחבר את זה ולשים שמן. מקווה שלא יהיו נזילות.
שאלה אחרת שקשורה לנושא.
בסרן AMC20 (שאני די בטח שזו הפעם הראשונה שמישהו שואל על הסרן הזה בפורום FULLSIZE :-D) הקצה של הצינור מוברג לסרן. מהקצה הזה מתפצלים הקווים לשני הגלגלים.
השאלה שלי היא האם ידוע לכם במקרה אם ההברגה של הבורג מגיעה עד הציריה או לא. התכנון שלי הוא למלא את החור בריתוך ולבנות תושבת חדשה לצינור ברקס. במקום שהקצה יהיה מאוזן הוא יהיה מאונך. מה שיתן כמה ס"מ נוספים של אורך לצינור ובתקווה גם יגן עליו יותר.
מה דעתכם?
בנה תושבת חדשה שמחוברת לסרן עם הבורג המקורי....
למה? יש איזה משהו שאני לא מודע אליו?
הקוטר של הבורג המקורי קטן משמעותית מהקוטר הנוכחי של המפצל. אני מדבר אך ורק על הבורג שמחבר את המפצל לסרן.
אני מחר אצלם תמונות וזה יהיה ברור יותר
כן, אתה צודק, אמרנו את אותו הדבר בעצם. אבל, אני פיספסתי את הנקודה שרציתי להעביר.
האחים סמי למדו יופי שאין לנו אופציה אחרת ולכן הם לא ממש נותנים לך להיתמקח על המחירים.
כשאני הייתי שם. והבאתי את הדוגמא ניפתחו העניים והמחיר ניזרק לאוויר ללא מיצמוץ, רוצה תשלם, לא רוצה, תחפש מקום אחר שאין.
זה העניין, אין כימעט מקום להיתמקח איתם כי הם יודעים שאין לאן ללכת.
עמית
תראה, תמיד יש את האינטרנט אבל הבעיה היא שפה מדובר על משהו קסטום. אפשר לחפש באינטרנט צינור באורך עם ההברגות המתאימות אבל אם אתה טועה אז הלך לך הכסף והזמן.
250 לצינור...יקר אבל עדיין זול יותר מהחלקים שהיו לי במגנום :-D
4 קבצים מצורפים
תמונות של הצנרת אחרי התקנה.
התחלתי לנקז היום אוויר וחוץ מנזילה אחת שנגרמה כנראה בגלל שלא סגרתי מספיק את הבורג בצינור השמאלי אז הכול נראה בסדר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
אצל האחים סמי יש הרבה מקום למסע ומתן....
אם אני זוכר נכון 3 צינורות להילקס עלו לי פחות מ 200 (לשלושתם ביחד).....
צריל להיות כאן או בצהוב שרשור של דורון עם המחיר המדויק שהוא שילם.
התחלתי את החיפוש אחר צינורות ברקס ארוכים יותר אך עדיין תקניים בבאר-שבע, "הבלם בנגב", אחרי שיחה על בעל הבית הבנית שהוא מזמין מטכנו צינור, אחרי דין ודברים נוסף הובן כי יש מצב שגם הם רוכשים ממישהו אחר..
ככה הגעתי לאחים סמי, 140ש"ח לשלושה צינורות ברקס חדשים להיילקס, הלכנו ומדדנו על הרכב כמה צריך להאריך ואיזה סוג סופיות צריך וכך הם ביצעו בפועל עם הקפיץ מגן החיצוני.
אחלה חברה, נכונות לעזור למרות שת'כלס זה לעצור לרגע את הפועל שמכין צינורות בקו ייצור ולהכין סט שונה באורך ובסופיות.
יש להם שם ארגזים של מוצרים מוגמרים לצה"ל וצינורות ארוזים למקומות אחרים שכנראה מוכרים עם שם אחר על המוצר.
מיכה, אני מכין אותך מראש, כשתרכיב את הצמיג תבדוק טוב טוב שהוא לא יכול לגעת בצינור במיוחד בסיבווב מלא של ההגה או בהצלבה, זה ממש לא כיף לקרוע את הצינור בנסיעה הראשונה...
עירא
ברור לי. אני אארגן גם קפיץ שידאג שהצנרת תהיה רחוקה מהגלגל.
מה שברור לך, לא היה ברור לי :mad:
אכן קפיץ שמושך את צינור הבלם הוא הפיתרון.
עירא