הוא עדיין נמצא...
... רק לא במקום המקורי
Printable View
הוא עדיין נמצא...
... רק לא במקום המקורי
לבקשת הקהל..קובץ מצורף 111590
העלתי שוב את הכתבה המקורית עם התמונות מ-2006.
=====================================
אני אתן לתמונות לדבר במקומי.
זה יהיה הרבה יותר ברור.
*נקודה אחת לידיעה - יש הבדלים בין השנתונים 97 ומטה, 98 ומעלה והדגמים החדשים יותר של ה-PRERUNER (בלי בכלל להתייחס ל"ויגו") בכל הנוגע לחתך של הכנף ומיקום הגלגל בתוכה (לא כל דגם דורש את העבודה הזו, תחשבו לפני שאתם חותכים).
אז ככה נראה הגלגל המקורי (R16-205).
וככה נראה הגלגל החדש לפני התאמה (31/10.5/15).קובץ מצורף 111591
כאן רואים את הבעיה. הקו המצוייר בטוש חום מסמן את נקודת החיתוך, (כאשר ההגה מופנה ימינה).קובץ מצורף 111592
ועוד זווית.קובץ מצורף 111593
עכשיו פנים הכנף.קובץ מצורף 111594
אחרי שסימנתי עם טוש על הכנף את הרדיוס החדש הרצוי, פתחתי חריצים באורך 4-5 ס"מ בעזרת דיסק חיתוך דק (דרמל פנאומטי עם ראש חיתוך לא מספיק חזק, ניסיתי) ובעזרת פלייר פשוט כופפתי כל "פלח" כלפי פנים (שניים שלושה כיפופים), יישור סופי למקום בוצע בעזרת פטיש פלסטיק פשוט.קובץ מצורף 111595
למקפידים - קחו "מסרט" ותפצעו את הפח לאורח קו הכיפוף הרצוי, לא רק את הצבע, ממש את הפח, זה עוזר לכיפוף.
הפינה הבולטת לעין בתחתית, פוגשת את מלוא משקלו של פטיש ומכופפת כלפי פנים. זה בעצם שתי פלטות מרותכות יחדיו ונראה לי לא רצוי להפרידן (מופיע בתמונות בהמשך).
סגירת פנים הכנף עם ברגים קודחים במקום הניטים המרגיזים מהפלסטיק שהיו.קובץ מצורף 111596
מעבר עם סכין יפני על ההיקף החיצוני והורדת כל עודפי הפלסטיק הבולטים בעקבות המיקום החדש.
יש צורך בעיצוב קל של כנף הפלסטיק כדי להכניסה ולהצמידה למקום.
להלן התמונה הסופית של הגלגל החדש בביתו החדש.קובץ מצורף 111598קובץ מצורף 111597
הבעיה היחידה שנתקלתי בה בעת העבודה היתה הפחד הראשוני כשעמדתי ליד הרכב עם הדיסק.קובץ מצורף 111599
אחרי הפס הראשון זה רץ.
*ככל שתעשו יותר חתכים מובילים בפח כך הכיפוף יהיה יותר צמוד לרדיוס אבל גם חלש יותר לאחר הכיפוף. אפשר לשתול פס חיזוק אבל זה נראה לי מיותר.
חיזקו ואימצו.
עלו והגשימו.
היו נכונים.
מזל טוב וחג שמח.
לא רואים תמונות בטפאטוק...
מעניין,
העלתי את התמונות מהמחשב.
באפליקציה בנייד רואים, במחשב יש קישורים.
את התמונה של האישור מידה יש לך?
אני גם לא הצלחתי לראות את התמונות.
בכל מקרה אני רוצה להודות על ההיענות הזריזה...
מבטיח לעשות מאמץ נוסף אחרי תום טקס ארוחת שישי המשפחתי.