חוזר: קויל אובר בסמוראי עם קפיצי עלים
אני לא מכיר את העלים של הסמוראי. בוא נעשה קצת חישובים. תמדוד לי בבקשה- אורך קפיץ מעין לעין (כשהקפיץ ישר בלי קשת), רוחב עלה, עובי עלה, כמה עלים יש בחבילה, וכמה מתוכם מגיעים מעין לעין (מאיה וקונטרה-מאיה? ). אם אפשר- גם צילום של הקפיץ יעזור. נהפוך את הדיון הזה למעשי.
אסף.
חברים,כמו שנאמר BEEN THERE-DONE THAT ! כאשר מורידים עלה אחד במתלה האחורי (מבין שלושה...) צפו ל-AXLE WRAP רציני.
אני הגעתי למצבים שכאשר נתתי גז בשטח טכני,ננעלו צלבים ונשברו פלאנג'ים.
מורי ,
א. אצלי יש 4 עלים
ב. הסט אצלי הוא לא מקורי אלא משודרג - הן מבחינת סוג המתכת והן מבחינת האורך
ג. הכוונה היא לא לוותר על העלה וזהו , אלא לתחלף אותו (המצאתי מילה...) בסליל שיבוא על הבולם ולמעשה יאפשר כיוונון של הרכות בהתאם לתנאי השטח או לקבוע קשיחות מסוימת ולנצל את יכולות הבולם האיכותי במקום
אסף - קצת קשה יהיה לי ליישר את העלים הנוכחים :-) ולמדוד... וגם לגשת לקפיצאי ולבקש ממנו
אני בספק אם אפשרי... יש אלטרנטיבה לניסוי?
אתה לא צריך ליישר את העלים- רק לקחת חוט, לשים על המאיה הראשית, ולמדוד אח"כ את האורך שלו.
ומורי כתב מה שחשבתי ושיערתי לפני כמה תגובות- הורדת עלה תגרום לקפיץ להיות לא מספיק קשיח....
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אתה לא צריך ליישר את העלים- רק לקחת חוט, לשים על המאיה הראשית, ולמדוד אח"כ את האורך שלו.
ומורי כתב מה שחשבתי ושיערתי לפני כמה תגובות- הורדת עלה תגרום לקפיץ להיות לא מספיק קשיח....
אסף.
נכון , ואני כתבתי שהסליל על הבולם יפצה על זה.
לא לא... AXLE WRAP לא יפוצה על ידי סליל. סליל רק מעלה את קבוע הקפיץ של הקפיץ המשולב, לא מעלה את הקשיחות לפיתול.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לא לא... AXLE WRAP לא יפוצה על ידי סליל. סליל רק מעלה את קבוע הקפיץ של הקפיץ המשולב, לא מעלה את הקשיחות לפיתול.
אסף.
אבל הקשיחות של הסליל לא תעשה את העבודה שהעלה הנוסף עשה ?
הסליל יעלה את קבוע הקפיץ ויפצה על ההחלשה של הקבוע בציר האנכי, אך הסליל לא יוסיף התנגדות לגלגול של הסרן סביב עצמו (AXLE WRAP) ולכן נשארנו עם החלשה של המתלה בהורדה של העלה וללא שום פיצוי במקום.
ובפעם האחרונה, קוילאובר זה לא קפיץ סליל מעל עלה. זה קפיץ על הבולם.
להעביר את כל הרכב לקוילאובר - הווה אומר להעיף את העלים לגמרי - יהיה לו מצויין, בלי ספק...