איך אמר קודמי?!
גם אני שם בלי נדר !!!
Printable View
איך אמר קודמי?!
גם אני שם בלי נדר !!!
אפשר לקבל פרטים יותר מפורטים על מה בתוכנית האומנותית? לאיזה דרגת עבירות לצפות?
הסיבה לשאלה היא שאני לא חושב שאספיק להרכיב את הכלוב התהפכות ואולי תהיה לי רק קשת התאבדות. מאחר ואני לא רוצה להתאבד אז אם מדובר על משהו ברמה בינונית ומעלה אני צריך לשקול את העניין לעומק.
מגיע, באבוהבואה מגיע.
לא רק זה
מנצל את המפגש כמו מאנייק להשקה ויתרה מכך להיפרד מכולם.
נכון לעכשיו ב18/11/06 אני ממריא.
מיכה, זה מפגש. נפגשים, מקשקשים, שורפים קרטושקעס. קשת ההתאבדות שלך תספיק לזה, אם היא מספיק חזקה בשביל להחזיק תאורת קמפינג...
96% שמגיע...
אחלה תודה חנן. מקווה לסדר את הרכב עד אז. גם צבע כנראה לא ממש יהיה אבל למי אכפת :-D
אז אם לסכם עד כאן- מגיעים בחמישי בערב. החושך יפה לג'יפים שחורים, ולאור מדורה נערוך השקה רשמית לנבלה של הכלב. ההשקה תתבצע, ככל הנראה, על ידי הדבקת שלט "למכירה" על הג'יפ, כי כעת, כשהוא בנוי, לעומר אין שום סיבה להחזיק בו, והוא עוזב לניכר.
בשישי בבוקר, יצאו כולם איש איש לדרכו (מי ברכב, מי ברגל), מייד אחרי שתסתיים בדיקת הג'יפים לפי הבד"ח של חנן הצפויה להימשך עד שעות הצהריים המאוחרות. מי שחושב שלא יהיה לו עם מי לטייל, שלא ידאג. יהיו שם מספיק אנשים שיוצאים לטייל ואפשר להצטרף לקבוצות. כל אחד יכול לבחור לעצמו מסלול בדרגת הקושי שמתאימה לו- יש מספיק דרכים בנגב.
תבואו. יהיה כיף.
אסף.
אני מתכנן לצאת ביום חמישי בבוקר מאזור באר-שבע, ולהגיע למפגש בדרך הבשמים או דארב-א-סולטאן-נקרות. לא יודע עם מי אני מטייל עדיין (הקבוצה הקבועה שלנו ידועה בחוסר תיאום מוחלט עד הערב שלפני) אבל מי שרוצה מוזמן לסוע אחרינו כמאמר השמשוני... הקפה עלי. אני עם שני קטנים בג'יפ (שנתיים ושלוש).
יש מצב שאני אבוא לדשדש אחריך עם שני הנזקים (גם שנתיים ושלוש).ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
נו , אולי יהיה שקט ממך ,ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
אבל מאידך גיסא מי יינבח לנו בפורום ??:mrgreen:
מצד שלישי כמו שאני מכיר את הבולדוג הוא ימשיך גם מהנייכר לנבוח
אם הפרידה תארך כמו שארך זמן הבניה של הג'יפ אז אין מה לדאוג :razz: :razz:
למי שכבר נכנס ישר לתגובה האחרונה בשרשור ולא רואה את העדכונים בהודעת הפתיחה, הנה מספר סעיפים שיעשו טוב לכולנו:
איך עובד כזה חניון משותף?
נורא פשוט. הראשונים מגיעים, פורקים את הג'יפ, מקימים אוהל/או לא, מדליקים מדורה ומעמידים קפה. משם הכול זורם. אין צורך בתאורה, לא מפעילים גנרטורים או מנועי רכבים, ונא להימנע ממערכות סטריאו רועשות. בבוקר, כשאתם מניעים את הרכב, תסעו מיד. יהיו ליד הרכב שלכם עוד אנשים שישנים באוהל או אוכלים ארוחת בוקר והם ממש לא צריכים את הגזים והרעש האלה. אם יש לכם כלבים שנוטים להרעיש, תדאגו לכך שהם לא יעשו את זה. בקיצור, תתחשבו, עם הפעלת הגיון בסיסי.
אין נסיעה בשטח החניון ללא מכוון חיצוני. זו הוראה שנכתבה בדם. תקפידו.
צריך להירשם?
לא. מי שבא ברוך הבא. יהיה נחמד אם תודיעו שאתם מגיעים כדי שיהיה סדר גודל של משתתפים, זה כן יכול להשפיע על בחירת מיקום החניון (יש הבדל בין 20 כלים ל50 ל80).
מה לגבי טיול משותף ממש?
טיול של למעלה מ10-15 כלים הוא לא פרקטי ולא כיפי. אבל החניון יהיה במקום מרכזי כזה שיהיה אפשר לארגן מסלולים לכמה כיוונים, מנסיון אנחנו יודעים שקבוצות יתארגנו מראש וגם בשטח בבוקר. מי שחסר לו בטחון, לא טייל הרבה בנגב עד היום ולא מכיר עדיין אנשים – זאת ההזדמנות להתחבר.
אגב, אני, כמובן, אגיע עם המשפחה, וכנראה שתצטרף אלינו עוד משפחה עם פאג'רו.
אסף וחנן שלום,
לפני פחות מחודש נפרדתי מהדיסקו ונותרתי עם הג'ימי שהוא כזה רכיכון שכזה.
יבואו גם כלים "שכאלה" כדי שאוכל לטייל איתם, או שרק סופות והיילקסים
(שאין סיכוי שנצליח לטייל איתם).
השאלה נשאלת משום שלפני שנה וחצי, יצאתי עם הרכיכון לטיול, שלא התאים לו,
וביליתי חלק נרחב מהטיול קשור או למגנום או לפאג'רו. יהיה די מבאס לגלות
אחרי 500 ש"ח דלק מחיפה לדרום, שאין לי עם מי לטייל.
אפי (שמחכה להזדמנות לטייל כדי להחליף את התמונה של הדיסקו)
למיטב זכרוני, בשנה שעברה התארגנו מספר טיולים שהגדרתם המוצהרת היתה: "לא שוברים את האוטו" . אם אתה לא רוצה לסמוך על המזל שיהיה מוביל טיול כזה, תכין בעצמך מסלול כזה מראש, ואני בטוח שיהיו מי שירצו להצטרף אליך.
בינתיים מגיעים, או מגיעים בסיכוי גבוה:
אסף קציר
נמרוד מלר
חנן אורלוב
משפחה שמצטרפת לחנן.
GODFATHER
דרור הראל
מוני
RONI
אלעד WILDLOVE
סמדר טרנו
גיא אברהם