אני ניסיתי לשמוע כשהשמן היה טרי וקר לגמרי, אולי אתה מדבר על מצב אחר. בכל מקרה, זה לא ממש חשוב, אלא העובדה שלא ניתן להגדיר את הרעש הזה כ"דופק ומקרקש", אם אני לא שומע אותו בכלל.
Printable View
אני ניסיתי לשמוע כשהשמן היה טרי וקר לגמרי, אולי אתה מדבר על מצב אחר. בכל מקרה, זה לא ממש חשוב, אלא העובדה שלא ניתן להגדיר את הרעש הזה כ"דופק ומקרקש", אם אני לא שומע אותו בכלל.
בהחלט לא.
במצב נסיעה בטיול כשאתה מגיע לכביש ולא בא לך לצאת לפתוח לוקרים כי עוד 10 דקות שוב יורדים מהכביש...
בסיבוב הדוק, פרסה על כביש צר מאוד. הגה עד הסוף מטר קדימה מטר אחורה.
וזה בהחלט לא קירקושים. פשוט רצ'ט.
אני מכיר כמה דיגמי רכב 4X4 המיועדים במפורש לנסיעת שביל \ שלג
כל הזמן מתבצעים שינויים במבנה המערכות ( שינויים מקוריים על ידי היצרנים )
והיום שמחשב נמצא גם בתוך המערכות האלה יש גם שינויים בגרסאות התוכנה .
יש רעשים ומגבלות הפעלה שונות במערכות .
זה לא שהעסק לא עובד . ( הוא עובד תמיד ועובד טוב )
זה קשיים בתמרוני חניה .
זה רעש שחיקה \ נהמה ב סיבוב U .
זה רעש יללה ( פנימי מהסרן ) בסיבוב חד רק בבוקר ( עד שהשמן מתחמם )
זה שינויים בסוגי שמנים ( והכל מקורי )
זה רעידות במערכת הגוי \ מרכב הרכב סיבוב במהירות גבוה ( במחלפי רכב מהירים )
ה פוראנר הוא דגם רכב שהיצרן מאפשר נסיעה ושילובים בסגנון כזה .
אבל כאשר אתה לוקח את הרכב מבצעה בו שינויים קיצוניים ועוד במערכת המיתלה הקידמי
אתה צריך להיות מוכן לתופעות בנוחיות ובבטיחות הרכב .
איציק
חנן
לפוררנר אי אפשר להרכיב אחורית של היילקס בתור קדמית - הקורונה הקדמית 7.5 " ואחורית 8"
כל השנים חחיתי עם נעילות אוטו וחייתי איתם מצויין כולל קדמית
נכון שיש חסרונות מול הנשלטות והחיים בכביש עם נשלטת טובים יותר והיום יש לי suv עם שתי נעילות חשמליות אבל מכיוון שאני חי עם שניהם אני יכול להגיד בודאות שכל הדיון הזה מיותר
ההשקעה היקרה והמסובכת בנשלטות+העובדה הבסיסית שמרפי חי ונושם( מה שאומר שכשצריך אותה בדיוק אז הנשלטת לקחה שליטה ומחליטה לא לעבוד) לא מצדיקה את הפרש המחירים ואכן האוטומטית מספיק טובה בשבילי
אגב כמו שחנן אמר גם האוטומטיות לא ננעלות מעצמן - הן צריכות תנועה של גל ההינע כדי להנעל מה שאומר שהסבירות שזה ייקרה בכביש שואפת ל0
ציטוט:
חנן
לפוררנר אי אפשר להרכיב אחורית של היילקס בתור קדמית - הקורונה הקדמית 7.5 " ואחורית 8"
התכוונת לאסף, לדעתי. אני לא הצעתי את זה. אבל מי אמר שאסף דיבר על נעילה מקורית אחורית ולא על ARB , למשל?
גם אני לא מדבר על מקורית, אלא על ARB או מקנמרה (לא יודע אם יש).
אסף.