-
חוזר: חופש בבול-ג'וינט ?
בקצה הסרן, באוזן (לא יודע בדיוק את השם שלה, יש לה כמה גרסאות- נאקל, קינג פין וכו'), אותה האוזן עם החורים שאליה נכנסים הפינים של הבולג'וינטים,
אין חור חלק. יש את השרוול שצילמת, כבר בתוך האוזן עצמה. אתה מקבל חדש על מנת להחליף.
אני רק אציין שאם אין לך כלי מאוד יעודי לחלוץ החוצה את השרוול הישן, אני במקומך לא הייתי מנסה. כאחד שניסה את זה... וסבל יומיים עם מברג ופטיש עד שזה יצא.
אני מציע לך להשאיר את השרוול המקורי ולא לנסות להבריג אותו החוצה אם אין לך את הכלי היעודי- לטעמי בלבד החלק הזה לא מפתח בלאי כי הוא כל הזמן בלחץ ולא בתנועה.
בקיצור, ההמלצה שלי היא- שים בצד את השרוול הברגה הזה, ותתייחס לבולג'וינט כבולג'וינט וזהו. זה לא חלק שחסר לך בסרן, אם זו השאלה.
אגב, הוא גם אחראי על חלק מכיוון הזויות של הגלגל שלך. זו גם עוד סיבה לא להוציא את הישנים, במידה והם מכוונים טוב (לא היו בעיות הגה או זויות גלגל נכון?), לפחות לדעתי.
בהצלחה.
-
תיקון קל- פרט לכל מה שכתבתי, שרוול ההברגה הזה נמצא במקרה שלך באוזן שמתנתקת מהסרן, לא מהקבועה שמחוברת אליו.
יותר פשוט יהיה לאמר, שתמצא את השרוולים האלו היכן שפיני הבולג'וינטים עוברים. החלק הפנימי קונוס חלק, החלק החיצוני הברגה. את ההברגה כמובן שלא תראה עקב הלכלוך שהצטבר ועקב זה שהיא יושבת בתוך האוזן.
לדעתי, שוב, לא להוציא את השרוולים הישנים.
בהצלחה.
-
תודה ,אני גם שם לב שפרוק החלק המדובר אינו מופיע בספר האחזקה של הסופה.
כנראה זה מופיע בדרגים גבוהים יותר של אחזקה.