ומה עם שאר התנאים שהצבנו כאן ?
מקדם הצתה וכיוון הצתה?
תרמוסטט קיים ?
אתה יודע מה הטורים בסרק?
Printable View
ומה עם שאר התנאים שהצבנו כאן ?
מקדם הצתה וכיוון הצתה?
תרמוסטט קיים ?
אתה יודע מה הטורים בסרק?
בקשר לשאר התנאים
אני לא יודע לבדוק אותם או מה אומר מקדם הצתה
ומחירים של החלקים הנל
כרגע צריחחחחחחחחחת הדלק עומדת על 1 ל7 שזה מוגזם לגמרי
הסמוראי הינו סטנדרטי לגמרי
מישהו יכול להפנות אותי לבעל מקוצע טוב באזור השרון שיכול לסדר את המצב כולל התקנת טרמוסטט
או שהוא בעצמו יכול לעזור לי ! (עדיף ככה גם אני ילמד ויבין)
בבקשה המצב קשה
תודה מראש
אדר
טרמוסטט אתה יכול להחליף לבד 95 ש"ח במכשירי תנועה
פרוק שני ברגים הוצאת הישן,במידה וקיים
הרכבת החדש כולל האטם (מגיע עם הטרמוסטט)
ואז תבדוק מה קורה עם צריכת הדלק
בכל מקרה אל תצפה ל- 1:12 מקס' 1:9/10 חלומי
לא מצפה ל 1:12
אתה חושב שהתרמוסטט יכול לעשות כזה הבדל?
תרמוסטט אני יודע להתקין
רק לידע כללי טרמוסטט עולה בסביבות ה 40 50של בחנות לחלקי חילוף של מכניות אז אני לא ממליץ לקנות ממכשיריתנועה וזה מיניסיון אני קניתי ליפני שבוע וכן הטרמוסטט משפיע גם על הביצועיים וגם על הצריכת דלק
הרכב טרמוסטט, וחזור לדווח, טרמוסטט תקין אמור לשפר את תצרוכת הדלק, וזאת בתנאי
שהקרבורטור שופץ במקצועיות.
לכן אנא חזור לדווח על תוצאות השיפור בתצרוכת הדלק, אם בכלל, לאחר התקנת/ החלפת הטרמוסטט,
לטובת חברי הפורום.
החלף וואקום קידום הצתה במפלג, במידה והוא לא תקין, מעדות של אמיר, חל שיפור משמעותי לאחר החלפת הוואקום מפלג.
מסקנה קרבורטור משופץ ונקי, אינה ערבות מספיקה, לחיסכון בדלק, ולשיפור הבצועים,
לכך דרושים תנאים אופטימלים.
בברכה
צביקה
הותקן היום טרמוסטט
אני יעדכן ברגע שיהיו נתונים
תודה
הטרמוסטט לא עזר
אז נכון לעכשיו התריכה היא 1:7 עירוני
יש למישהו עצות?
תודה מראש
העצה הבאה היא לא אוביקטיבית , ראה הוזהרת!
הבעייה תפתר על ידי נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, אצל בעל מקצוע , מקצועי אמין, ובעל המלצות בתחומו!
כנס לאופטופיק ערוך חיפוש על נקוי קרבורטור, ותמצא שם את הפתרון.
המלצות נוספות בקרוב.
בברכה
צביקה
מקדם הצתה - עדיין לא רשמת אם נגעת בו , רק רשמת שאתה לא יודע מה זה , הכרת אותו כבר ?
וכן, טיפול קרבורטור יעזור מאד ואם תעשה את זה אצל בעל מקצוע ולא חפיפניק שרק ירצה את כספך אז הוא גם יבדוק לך דברים נוספים כמו קידום הצתה וכיוונה כדי שתצא מבסוט ועם רכב תקין.
הרכב אולי עובד לך עכשיו עגול אבל יכול לשתות לך כמויות של דלק יותר מהנחוץ בשל סטיה בכיוון.
bobspog!
אני ממליץ לך לשפץ אץ הקרבורטור אצל צביקה מקצוען אמיתי! הוא יושב בנתניה אני נסעתי אליו מראשל"צ למרות שיש פה כמה בעלי מקצוע החלטתי לנסוע לצביקה ותאמין לי אני לא מתחרט!
לפי התיאור שלך נשמע לי שהמקדם ההצתה אצלך לא תקין תכוון ל13 מעלות לפני זה ישפר לך את הצריכה וזאת בתנאי שהקרב' אצלך במצב טוב ונקי..
בדר"כ מכוונים ל10 מעלות אך ברכב ישן כמו שלי אני מעדיף לכוון ל13 וזה באמת שיפר את היכולת..
א. ראית את התאריך ?
ב. תסביר בבקשה את נושא הזויות והמעלות - מה מכוונים ואיפה, המקדם הצתה מעוגן על ידי בורג בתוך המפלג והוא מונע על ידי מנוף וואקום שמגיע מהקרבורטור על ידי צינורית , את המפלג עצמו אפשר להזיז ולכוון את ההצתה בתוך כך , על גבי מסילה, אולי זו כוונתך ?
[QUOTE=GodsFather]א. ראית את התאריך ?
ב. תסביר בבקשה את נושא הזויות והמעלות - מה מכוונים ואיפה, המקדם הצתה מעוגן על ידי בורג בתוך המפלג והוא מונע על ידי מנוף וואקום שמגיע מהקרבורטור על ידי צינורית , את המפלג עצמו אפשר להזיז ולכוון את ההצתה בתוך כך , על גבי מסילה, אולי זו כוונתך ?[/QUOTE]
אמיר שלום רב!
יהודה אכן התכוון, לכוון ההצתה, על ידי הסטת המפלג לכוון קידום, וההצתה קודמה אכן, לכוון כמעט המקסימלי האפשרי.
בברכת חג שמח
צביקה
עצה ידידותית תרכיב "שבשבת"
ותמיד תנהג בכוון הרוח
זה חוסך בדלק במיוחד בירידות
אם כיוון ההצתה הוא מקסימלי , מה הצורך במקדם הצתה ?
אלא אם עשו שינוי בקרבורטור והוא לא מקורי?
ועוד שאלה -
מדוע לשנות את ההצתה ולא את כיוון אספקת הדלק , אם אני מבין נכון, קידום הצתה נחוץ כתוצאה מהזרמת כמות דלק גדולה מהרגיל, אבל כיוון להצתה מוקדמת מלכתחילה ?
אמיר שלום רב!
ביצעתי לאחרונה, שני שיפוצי קרבורטור בסמוראי של חברי הפורום.
אחד מהם הוא של יהודה שכתב מעליך.
שני הסמוראים, המפלג היה מכוון לאיחור הצתה מקסמלי, מה שפגע בביצועי הסמוראי, ובתצרוכת הדלק.
תיאום מנוע, הוא כוון תצרוכת דלק אופטימלית, לפי נתוני היצרן, וכוון הצתה לפי נתוני היצרן, ובהתחשב במצב המנוע, שחיקתו, ובהתחשב באם המנוע עבר שיפוץ במשך השנים, מה שיתכן והעלה את יחס הדחיסה, שעלול לגרום לצלצולים, ולכן יש לפעמים צורך לסטות מהוראות היצרן.
באם אתה זוכר, גם אצלך, המפלג הוסט, לכיין הצתה מוקדמת, וביצועי הרכב השתפרו, בנוסף לוואקום מפלג, שהשפעתו רק בעת האצה מממצב עמידה לנסיעה, בעת פתיחת מצערת מלאה, תת הלחץ נופל, והשפעת דיטפרגמת הוואקום צמבר שולית.
וזאת בניגוד לכוון הצתה סטטי וקבוע.
בברכת חג שמח
צביקה
צביקה!
בוקר טוב לך..
אתה רוצה להגיד לי שאצלי הכיוון ההצתה הייתה מאוחרת? אצלי אם אני לא טועה היה 13 מעלות לפני כלומר מוקדמת לא? חוצמזה המנוע שלי אכן עבר שיפוץ (רינגים ומיסבים וראש מנוע)אולי יש צורך לכוון מחדש?
יהודה שלום רב וחג שמח.
כוון ההצתה אצלך אכן היה מאוחרת, וקידמתי את ההצתה, לקידום כמעט מקסימלי, יש לבדוק שוב את כוון ההצתה בנסיעת מבחן.
אני שוקל רק באם יש צורך לאחר בדיקה עם שעון וואקום, גם לבדוק קומפרסייה, בנוסף בדיקה כוון שסתומים נוסף לאחר השיפוץ בהחלט לא יזיק.
בברכה
צביקה