-
חוזר: מפגש ג'יפולוג לפתיחת עונת הטיולים סוכות 2006
מי או מה זה עומר ? :?:
אכשיו ברצינות כאחד שישב שנים על הגדר ( ולא כתב בפורום )
והיום כותב " לפעמים " בפורום
האמת שאני לא מכיר את רוב הכותבים
ודאי שאני לא מכיר את הקוראים .
ולא יוצא להגיעה למפגשים
נכון אסף חנן נמרוד ואחרים דואגים לציין שכולם מוזמנים
וכאחד שהוא כבר לא כל כך צעיר ( בגיל ) .וכנראה שיש עוד הרבה כמוני
אנחנו לא כל כך מתחברים ולא בדיוק מבינים מי נגד מי
ולצערי כנראה שגם בקבוצה זאת כבר יש מפלגות וחבל .
איציק
-
איציק, המפלגות זה לא מאתמול.
גם לי לא יצא להגיע ובאופן מפתיע גם פגשנו מעט מאוד אנשים בשישי ושבת למרות שהיינו בסביבה ( כולל מפגש מפתיע וקרוב עם נחמל :mrgreen: )
רציתי להציע מפגש משופר בצפון הרחוק ( מי אמר רמה"ג ? )
ואני אשמח לעזור באירגון ( למרות שאני לא ממנהלי הפורום )
-
גיא ואיציק, אני ממש לא מבין על מה אתם מדברים. זה שלכל אחד יש מעגל חברים קרוב, זה ברור, וזה בסדר, ואני לא מבין על מה הטענה. יש קבוצות בתוך המפגש, שהגיעו ביחד ושיוצאות לטייל ביחד. מה הבעייה עם זה? יש גם בודדים שמגיעים, ולפחות לי לא ידוע על אף אחד שלא מצא לו פרטנרים לטיול.
לקרוא לקבוצות האלה "מפלגות" ? זה לא נכון, לא יפה, ואפילו מקומם.
לגבי עניין הגיל שאיציק הזכיר, אני לא מבין מה הקשר בין גיל וג'יפאות ואהבה לטיולים? מעולם לא בחרתי את הפרטנרים שלי לטיול ע"פ גילם, ואני חושב שרוב הג'יפאים לא נוהגים כך. יש את העניין שאתה רוצה לפחות פרטנר אחד עם ילדים בגיל שקרוב לגיל הילדים שלך, כדי שהם ימצאו עם מי לשחק, אבל זה לא מפריע לפרטנרים נוספים בלי ילדים בגיל הנ"ל להצטרף. בין המבוגרים, עניין הגיל לא רלוונטי בכלל. מפליא אותי שמישהו חושב אחרת.
-
חנן בבקשה בו נעצור כאן
אני מתנצל על השימוש בתאור מפלגות ( נכון בימים אלה זה מקומם :???: )
בו נשאר פורום טכני שאלות שמן גריז אלקטרוניקה
והכל בסדר .
איציק
-
ציטוט:
נשאר פורום טכני שאלות שמן גריז אלקטרוניקה
בהחלט.
ולמרות זאת- ה"קהילה" שלנו היא לא רק וירטואלית, ולא רע להיפגש מדי פעם על קפה או בחניון לילה משותף. אח"כ, כשאתה מקשר פרצוף לניק, זה יותר קל לכתוב לאנשים תגובות, ומוריד הרבה מתחים בפורום.... ולא תאמין עם כמה "זקנים" אני מטייל... וכמה הגיעו למפגש.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
בהחלט.
ולמרות זאת- ה"קהילה" שלנו היא לא רק וירטואלית, ולא רע להיפגש מדי פעם על קפה או בחניון לילה משותף. אח"כ, כשאתה מקשר פרצוף לניק, זה יותר קל לכתוב לאנשים תגובות, ומוריד הרבה מתחים בפורום.... ולא תאמין עם כמה "זקנים" אני מטייל... וכמה הגיעו למפגש.
אסף.
ממש אהבתי את דברי איציק ותגובתכם,
איציק יקירי,
אני מטייל בקביעות עם מייטב "הנוער" הגיל זה עניין של תעודת זהות לא ראש טוב,
אצלינו יש חברה בני 22 32 ודוד מאיר בגיל של אבא שלהם פחות או יותר אז?????.
אתה יודע איזה כייף לטייל עפ שי יצחקי ועם אבא שלו יקי בצוותא???
אתה ,ורק אתה קובע את החברה הטובה שהינך מצוי בתוכה ואין לכך כל קשר לגיל,
שחף מרום בגיל של ביתי הגדולה האם זה מונע מאיתנו לעלות מעלות בייחד?
לשבת בערב על ארוחת גורמה בשטח ולשתות קצת "יוחנן המהלך" שחור??
ממש לא.
ואני יכול לתת לך עוד עשרות דוגמאות שכאלו
-
חוזר: סיכום מפגש ג'יפולוג במואה, סוכות 2006
אני רואה שהעסק לא נרגע
יש גם הודעות פרטיות בנושא .
רבותי למי שלא מכיר אותי ( האמת הרוב לא ) אני שואל שאלות זלמנסון ולא מתבייש לקחת על עצמי
מה שאחרים מתבישים ( מזל שיש כאן כאלה שמכירים אותי ;) ) ושלי לא הכי גדול :lol:
וכשכתבתי על הגיל הכוונה לא לגיל שלי
וששאלתי על עומר ....לטובת כל אלה שמתבישים
בדיוק כמו שאני הולך לפתוח שרשור על הבוץ מאיר יש כבר בוץ :D :D
ואני באמת לא יודע להוריד אויר או לנפח אויר בבוץ ?
מאיר למה אתה לא שואל שאלות על ביטוח ?
הרי כולם יודעים ( בעצם יש כאלה שלא יודעים ) שאתה עוסק בביטוח אני עוסק ברכב
ושנינו ביחד אחד גנן ראשי והשני עוזר גנן :lol:
איציק
-
איציק ידידי היקר,
בכוונה עניתי לך כאן , ברצוני כי תהיה פעיל יותר כאן נוכל תמיד להעזר בנסיונך העשיר
בכבוד רב
עוזר גנן
-
זה באמת לא ענין של גיל או מקצוע או שום דבר אחר.
הרי כולם נמצאים פה מסיבה אחת - האהבה ל 4x4, מי לטיולים ומי לספורט,
מי לשיפורים ומי לבניה, וכיו"ב אספקטים של הנושא המאחד את כולם.
הענין הוא אחר לגמרי - כשעורכים מפגש ג'יפולוג, חייב להיות לזה משהו עם פעילות
מרכזית מאורגנת וידועה מראש, שיוצרת את הדינמיקה של ביחד.
תסלחו לי על הבוטות, אבל לקרוא למאה מאתיים אנשים למפגש ללא שום קשר לכלום,
בלי אירגון של אירוע מרכזי(למשל קומזיץ, סרטי 4x4, הרצאות, הדגמה, דיגום רכבים, השקה
"רשמית" של רכב של חברי הפורום וכו'), ולהסתפק באיזה "מפגש" לא ברור ולא מוכוון, כשכל אחד מתמקם אקראית או על יד מישהו שכבר מוכר לו(ה"חבר'ה" שלו), נראה החמצה של המטרה והמפגש, וחבל; ואם להיות מעט בוטה, זה אפילו די אדיוטי.
אם רוצים לארגן, מארגנים, לא אוספים כבשים תועות ומרכזים אותן ללא רועה, ומניחים להן לפעות עם מי שבא להן.
בשביל זה לא צריך מפגש מוכרז ומיוחצן בפיזדיולוך, מרחק 3-4 שעות נסיעה.
כששאלתי את אסף מי נגד מי, איך כמה ולמה, לא ידע מה לומר, מכיוון שלא היה לו מה לומר, ולכן ויתרתי על האופרציה של ההגעה עם כלי רכב מיוחדים שצריך להובילם, כאשר למחרת בבוקר הייתי אמור למצוא לי פרטנרים או פשוט לצאת עם אותם פרטנרים שאני כבר מכיר טוב גם ללא המפגש הזה.
אל תתפלמסו ותסבירו ותצדיקו וכו' - תפנימו ותפיקו לקחים אם הענין הזה של מפגש באמת חשוב, ותרשו לי לומר שלעניות דעתי הוא יכול להיות חשוב, מלהיב וחוויה של ממש, סטייל מה שנהוג בארה"ב.
ואידך זיל גמור.
-
5 קבצים מצורפים
ברוך מה שאתה מבקש גדול עלינו. זה הפקה שדורשת המון. עושה אותה או חברה מסחרית ואז זה בתשלום ומאורגן וזה בסדר גמור, ראה ערך בגוגל jeep jamboree שנערכים כל הזמן ברחבי ארה"ב, הפקות מסחריות מושקעות.
זה יכול להיות בסגנון Moab Easter Jeep Safari - זה בהחלט חלום מבחינתי, שם התשלום סמלי כי מי שמארגן את הכל עושים את זה בחצי התנדבות, אבל שם זה מן מסורת של עיירה שלמה שבעצם חיה מהעסק הזה. Moab חיה מג'יפים. אולי מצפה רמון יכולה גם? לא תלוי בי. אם ראש המועצה שלה מעוניין להרים מצפה-Mitzpe-ג'יפ-ספארי שנתי, שירים טלפון.
מאיפה הרעיון לחניון לילה משותף התחיל? להבדיל ממפגשים במרכז הארץ, כמו מפגשים בבור, או מפגש ההשקה של עירא ושל אסף בשנים האחרונות שהיו מאד מוצלחים - אנחנו חושבים שכן חשוב לעשות פעם בשנה משהו במדבר. במקום הנכון, באווירה הנכונה. יש בזה כיף, לעבור ממדורה למדורה, לפגוש מכרים וחברים מהאתר, גם חדשים וגם וותיקים שלא יוצא לפגוש כי אין מה לעשות, גם אני וגם הם אוהבים לטייל בקבוצות קטנות. פעם בשנה אני מוכן לוותר על השקט המדברי בשביל לפגוש כמה שיותר חברה. מי שלא מתאים לו, רועש לו, רחוק לו, זה בסדר גמור - אני מבין אותך לגמרי ברוך ואם היית שואל אותי הייתי אומר לך שלא שווה לך לגרור את הכלים שלך במיוחד למואה.
שים לב שהמהות לא השתנתה מאז המפגש הגדול הראשון במדבר שהיה בראש השנה לפני 5 שנים, בחניון הרועה למי שלא זוכר אחרי בלאגן גדול עם פקחים בחניון זיק...;) ואורגן עוד בפורום ג'יפטריפ. זו הזמנה פתוחה, למי שרוצה. אנחנו מכריזים על מקום ותאריך, ומי שבא ברוך הבא. האתר גדל, קהילת השטח גדלה, זה טוב מאד אבל זה אומר שלא מדובר עוד על 20 ג'יפים כמו במפגשים הראשונים-הראשונים (אני חושב שטיול האינטרנט הראשון הראשון אורגן על ידי יפתח, בתל צפית, עוד בפורום 4X4 לפני ג'יפטריפ בכלל... היסטוריה), וכשיש 100 כלים ומאות אנשים בשטח... קשה לרצות את כולם (ואם להיות לרגע סרקסטי אז הכי קשה לרצות את אלו שנשארו בבית :twisted: ).
אני שמח שכולם מסכימים שחניון הלילה המשותף הוא מסורת שצריך להמשיך בה, ומקבל את ההצעות לעזרה לשנה הבאה - יש מקום ל"וועדת ארגון" לצורך העניין שתחליט מי מה איך למה ומתי. אני מודה שעלינו זה גדול, זה לא עיסוק הליבה של ג'יפולוג, אנחנו מקדישים את הזמן לניהול ולשיפור האתר, לכתיבת כתבות טכניות, לעריכה של כתבות טכניות מהגולשים.
--------------------------
ונעבור למקבץ תמונות (כתבת סיכום תתפרסם אחרי ששלב איסוף התמונות יסתיים).
-
-
אז זהו נמרוד
ברוך לא כל כך נשאר בבית :lol:
הוא היה מאד עסוק ;)
עד כדי כך עסוק שכוס מים לאורח קרוא הוא לא הציע :rolleyes:
נו ברוך ?
עניתי על הציפיות ? :mrgreen:
-
לא לא לא לא !!!
מה יחשבו עלי שאני קמצן מגעיל!!!
היית צריך לכתוב(כמו שסיכמנו....:mrgreen: ) שלא שתית, ולא שלא הצעתי:!:
-
שלום עומר
אכשיו נשאר להבין מה היו צריכים לעשות לך שלא עשו ?
איציק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
שלום עומר
אכשיו נשאר להבין מה היו צריכים לעשות לך שלא עשו ?
איציק
יצחק, הפעם זה כבר לא יעזור לך -
למה אתה מתעקש לכתוב אכשיו במקום עכשיו??
זה סימן ההיכר שלך?
הרי כולם כבר רואים שאתה יודע לכתוב יפה יפה, אז מה, זה מין קעקוע לשוני כזה שמייחד אותך מכולללללללם??:mrgreen: ??
גלה לנו את הסוד:!:
****(בואו נסכם את חטיפת השרשור הזאת. תכירו - איציק - עומר, עומר - איציק, ברוך - עומר ואיציק. מספיק, תודה)*****
-
תשמע ידיד האדבוקאט ( או איך שכותבים את זה ) :mrgreen:
אצלי שפת האם היא לא עברית !
יש מספר מילים שאני כותב בשגיעות ( מה לעשות דפוק מהיצור )
אתה רוצה היום בגילי ללמד אותי עברית .... אישתי עוד לא הצליחה
אתה יודע יש כאלה ששלוש ושלושה הולך אצלם אותו דבר אז אני אחד מאלה .
ולהיות יותר רציני הערות מהסוג הזה בבקשה בהודעה פרטית .
אתה רוצה להראות לכלום שאתה יודע עברית אז אני לא יודע עברית !
אני משתדל כבר כמה שנים ללמד בפורום טכני מכונאות ולא כל כך מצליח לי :mad:
וכשזה באמת קיצוני אני שולח הודעה פרטית וכותב את דעתי המקצועית ולא צועק מעל המקפצה שלי גדול יותר .
זה פורום טכני ולא פורום של אליעזר בן יהודה !
איציק
-
-
אם תרצו אז כשאסיים את הג'יפ שלי אז יהיה מפגש.
אני חושב שאוכל למצוא איזה מסלול בוץ נחמד באיזור.
-
אם תרשו לי להיות ענייני לרגע.
בתור בחור צעיר מאוד (ויחס לרוב חברי הפורום) ושזה המפגש ג'יפולג הראשון שלו אני יכול להגיד על כמה דברים שאני הרגשתי.
אני באמת הייתי שמח אם היה משהו קטן שהיה מגבש את החבורה, באמת הרגיש לי טיפה מצחיק שכולם נסעו מרחק רב כל כך וישבו במרחקים גדולים אחד מהשני.
אבל להבהיר את עצמי, הקמת המאהלים רחוק אחד מהשני היא הגיונית לגמרה, יש צורך באינטימיות ובשקט בכל סוג של טיול (בואנא הזוג חברים שסחבתי איתי עשו את זה ברעש באמצע הלילה ואפילו אני לא רציתי להיות קרוב לסוג הרעש הזה, על אחת כמה וכמה אם הייתי הורה לילדים נוכחים) אבל הייתי שמח אם איפשהו הייתה פשוט מדורה גדולה שאליה כולם היו מרגישים מוזמנים.
מה שהיה משאיר לאנטיפטים (והיו גם אנטיפטים) את הזכות להישאר במעגלם הקטן.
אני יודע שאני בערב רציתי לעשות סיבוב להכיר ולפגוש.
היו כאלה שהסתכלו עלי כאילו אני בדואי שבא לגנוב להם סיבוב, והיו כאלה שאירחו אותי כמו שאני הייתי מארח אותם, על הדרך נמרוד, רציתי להגיד שחבל שהסיבוב שלנו היה באותו זמן אחרת הייתי מארח אותכם אם יותר מהבירה של חברה שלי.
אבל לסיכום, יצא לי לחבר הרבה חיוכים לניקים וזה היה שווה נסיעה גם עד אילת.
רציתי להגיד בפורום הזה תודה לכל מי שהשקיע ביצירת המפגש.
-
איזה בזיון של בנאדם אני,
שכחתי להגיד שגם יצא לי לעשות כמה חברים ולטייל את הטיול של החיים שלי.
אתם יודעים מי אתם, ותודה.