שלח אלי.
עוד כמה רוצחים שכירים בעיקבותי לא יזיקו.
לעומת זאת מליארד דולאר... נשמע מאוד מענין.
מכסימום אני אמלא מים בסופה ואברח (-:
Printable View
שלח אלי.
עוד כמה רוצחים שכירים בעיקבותי לא יזיקו.
לעומת זאת מליארד דולאר... נשמע מאוד מענין.
מכסימום אני אמלא מים בסופה ואברח (-:
יש לי רעיון לחיסכון במים.
להוסיף את גלולות הפלא/נפטלין למיכלי מים.
חושבים שזה יעבוד?
לא יודע למה אתם חושבים שזה לא עובד. הסיקס שלי כבר כמה זמן נוסע על מים. תשאלו את ארז וברוך. הם ראו בעצמם שיוצאים מים מהאגזוז :-D:-D:-D
לא הייתי קורא לזה "נוסע"... :-? 8)
1. שלח לי, את רוב הפורום זה ישמח ממילא.
2. פתח את זה, ראה זאת כבקשתי האחרונה.
הנושא הזה מגוחך , על זה אין ספק , אבל אני רוצה לספר לכם סיפור קטן שהיה במכון ויצמן שלנו (אולי זו רק שמועה , אבל גם בתעשיה אוירית אנשים מכירים אותה...שכן לשמועות יש כנפיים) - על מדען חביב שמצא פתרון לבעיות הנפט בעולמנו והמציא תחליף לדלק (לא מים , אלא נוסחא אחרת) ומה קרה לו ? באה חברת דלק חזקה ממדינות העולם העשיר , הציעה לו כמה וכמה מליונים (לא מליארדים ולא בטיח - בלחץ 10 מליון,ככה אומרת השמועה) והופס נגנזה לה הנוסחה...ציטוט:
נכתב במקור על ידי six 4 life
יכול להיות שזו אותה שמועה כמו בדיון כאן ? רק שהפעם גם יצא סרט ?
יכול להיות שבג'יפולוג אנחנו מתקשקשים על שמועות ועוד בדיון שיש לו פוטנציאל להיות מעניין מאוד?
יש מדען רוסי ישראלי, ועד כמה שקראתי זו לא שמועה, שפיתח דרך להפיק נפט (לא יודע באיזה איכות) וגז מפסולת וצמיגים ישנים.
בכתבה שקראתי נכתב שבאירופה הוא כבר הקים כמה מפעלים שכאלו אבל בארץ טרקו לו דלתות.
שמן/מים/אהבה, מה זה חשוב? מה שחשוב זה שבסופו של דבר השוק אנרגיה ומשאביו כמו שאנחנו מכירים הולך להעלם. השאלה היא האם נשכיל בתור צלוויזציה לפתח מראש אמצעים חילופיים או לא.
לדעתי האישית מי שישקיע בפיתוח של צמחים המפיקים כמות גדולה של שמן פר דונם יהיה זה ששוק האנרגיה העולמי יהיה תלוי בו בעתיד. אני חושב שהעתיד הוא בביו דיזל.
לבקשת אלון, סדר בשמועות.
קודם כל לגבי השמועה של גודספדר - זה לא סתם שמועה, זה מה שנקרא "אגדה אורבנית", שמסתובבת בכל מסדרון של כל אוניברסיטה, על ההוא שהמציא משהו ששינה את חוקי הפיזיקה, יגאל את האנושות וישנה את הכלכלה העולמית מהיסוד, ובא מישהו וקנה אותו. זה שטויות.
לגבי מה שליזרד כתב - זה לא שמועה, אפשר להפיק בנזין מכל מיני חומרים אורגניים. למשל מפחם - לגרמנים במלחמת העולם השנייה לא היו מקורות נפט ואת רוב הדלק שלהם הם הפיקו מפחם. מפיקים היום כמויות גדולות יחסית של נפט מחולות זפת באזורי קנדה/אלסקה נדמה לי, תמיד דיברו על זה שגם בארץ יש אפשרות כזאת. אפשר להפיק בהחלט דלק למכוניות מכל מיני סוגים של פסולת אורגנית, החל בצמיגים (שבעצם התחילו את החיים כנפט...) וכמובן ביו-דיזל משמן צמחי, אתנול מסוכרים שונים, וכולי.
כל החוכמה היא למצוא או להמציא תהליכים יעילים, כלכליים, שיעשו את הדברים האלו. כי אם צריך מכונה שעולה מליון דולר, ותאכל נגיד כל יום 1000 צמיגים 10,000 שקלים בחשמל ותפיק נניח 2000 ליטר דלק... אז מי יקנה ממך את הדלק הזה?
בינתיים עדיין הכי זול להוציא את הפאקינג נפט מהאדמה, אבל זה משתנה בימינו... זה עדיין לא אומר שאפשר להוציא אנרגיה ממים.
יש הרבה דעות ואנשים שחושבים שיודעים וזה סבאבא. אני מציע שבמקום לחוות דיעה, פשוט תנסו את הטכנולוגיה המדהימה הזאת ואז במקום להגיד וואלה "התפוח הזה לא טעים" מבלי לתת בו ביס....
אתם מוזמנים להתנסות, כמו שאני ניסיתי..... ***קישור לשקר כלשהו ***
בברכת דלק זול,
חיים נטע
כמה שטויות אפשר לרכז לקישור אחד ? :confused::confused::confused:
הנה ציטוט מהקישור הזה:
"מכיוון שהדלק מועשר כעת, האוקטן שלו עולה, כלומר יחס הדחיסה שלו נעשה גבוה יותר ולכן פעולת הפיצוץ המבוקר שמניעה את הבוכנות, נעשית קרוב יותר לראש המנוע מכאן שנוצר מומנט גבוה ואופטימלי."
בחיאת ...
מעניין אם הניסוח הפלצני בא מתוך בורות אמיתית, או שמדובר בשקר מובהק שבא לשכנע את מי שבא ממקום של בורות. מכל מקרה, גיבוב כזה רצוף של שטויות לא ראינו כאן הרבה זמן...
קובי
מעניין אם זה שהעלה את הדיון מהאוב כדי לשים קישור הזוי מבין מה המשמעות של מספר אוקטן...
אגב, החברה שכתבתי עליה לפני 4 שנים כבר לא קיימת למיטב ידיעתי. ברשימת ההישגים שלהם מנוע אחד שעבד חצי סיבוב והתפוצץ, ומנוע אחד שהותך. מתברר שהיה קשה לפתור את הבעיה הפעוטה של הזרמת נוזל בטמפרטורה גבוה מטמפרטורת ההתכה של הפלדה לתוך המנוע.
אסף.
מאחר והקישור הוסר ע"י ההנהלה, ולפני שהוא נמחק לי מהדפדפן ... הנה עוד פנינים מתוכו:
"בתא זורם חשמל שמפרק את המים ומזרים אותם בחזרה למיכל האגירה בצורה של מים וגז של מים( מימן וחמצן מופרדים)."
"ניתן לצפות לירידה בטמפרטורת המנוע מאחר ורוב האנרגיה מופנית להנעה ולא לפליטת חום של דלק לא שרוף."
עד כאן, בידור קל לקהל הרחב ...
בידור או לא,
אבל היום יש מדענים רציניים במעבדות מחקר באוניברסיטאות ברחבי העולם שעובדים על water splitting דהיינו לפרק מים למימן וחמצן.
אז איפה הרווח האנרגטי?
הקבוצות הנ"ל עובדות על קטליזטורים שונים שיורידו את האנרגיה של תהליך הפירוק. נכון עדיין צריך לספק אנרגיה לתהליך אבל... אפשר בעזרת קטליזטור מתאים להוריד אותה קרי, להשתמש בפחות אנרגיה ואולי אפילו לחבר לתא סולרי שיספק את האנרגיה הדרושה לתהליך הפירוק. אז זה לא בהכרח מדע בידיוני.
בקשר לקונספירציות, רציחות וכו' אין לי מושג. בינתיים המדענים שאני עוקב אחרי הפרסומים שלהם ממשיכים לפרסם במרץ...:D
דני