חוזר: מה הסיבה שהיצרן מדגיש מרחק במנוע הצעדים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
כל מידה תהיה בסדר. תלחץ את זה עד הסוף עם היד וזהו, אין מה לחשוב על זה יותר מדי.
התיאור בפיסקה השנייה שלך מדויק. יכול להיות גם מצב שהמנוע יעבוד, אבל הסל"ד יהיה נמוך מדי.
חנן שאלה לי אליך או לכל מי שמכיר את מנגנון המנוע צעדים, יש לי 2 מנועיי צעדים בדיוק אותו דבר ואותו דגם אך אחד מהם כפי שציינת בציטוט כדיי להאריך/להקטין את המרחק בין האטם לכיפה פשוט צריך ללחוץ על הכיפה עם האצבע והוא גם לא מסתובב,ולעומת זאת השני כאילו תקוע ולא ניתן בכלל ללחוץ/למשוך אותו ע"מ לכוון את המרחק אלא ניתן להאריך/להקטין את המרחק רק בעזרת סיבובים כמו הברגה איזה למעשה מבינהם נראה לך יותר תקין ואמור להיות ככה כפי שציינתי,או אוליי ששניהם תקינים או לא?
אם אני יחבר אותם למתח=לקונקטור ויפתח את הסוויץ הם אמורים להסגר עד הסוף ואז ליפתח כמה צעדים אחורה נכון? זו הדרך היחידה לבדוק האם המנוע צעדים תקין או תקול?
יכול להיות מצב שבעת פתיחת הסוויץ יהיה תנועה של הקפיץ קדימה ואחורה אבל לא עד הסוף כפי שמוגדר לו במחשב?
חוזר: מה הסיבה שהיצרן מדגיש מרחק במנוע הצעדים?
ציטוט:
או אוליי ששניהם תקינים או לא?
שניהם כנראה תקינים, כי בספר מציינים את שתי האפשרויות לסגירה של המוט. אחת, על ידי לחיצה ישירה, והשנייה, כשהראשונה לא הולכת, על ידי סיבוב ההברגה.
ציטוט:
אם אני יחבר אותם למתח=לקונקטור ויפתח את הסוויץ הם אמורים להסגר עד הסוף ואז ליפתח כמה צעדים אחורה נכון?
לא יודע, אבל אם תקצר את הדק הדיאגנוסטיקה, ואז תפתח סוויץ' זה אמור להיסגר עד הסןף.
ציטוט:
זו הדרך היחידה לבדוק האם המנוע צעדים תקין או תקול?
לא, כמו שכבר כתבתי לך, להתחבר למחשב ולראות מה קורה בזמן אמת, זו דרך יעילה ומהנה בהרבה מאשר ההתחרבשות הארוכה שלך בנושא, סליחה על הביטוי.
ציטוט:
יכול להיות מצב שבעת פתיחת הסוויץ יהיה תנועה של הקפיץ קדימה ואחורה אבל לא עד הסוף כפי שמוגדר לו במחשב?
לא יודע.