תודה לך על האתר וכבר צרפתי אותו לסדרת אתרי הכרכרות שאצלי. העצה לגבי הקפיצים טובה והרעיון המתגבש הוא לקחת מתלה שלם של אופנוע הכולל גם קפיצים ספירליים וגם בולמים מתכווננים במערכת אחת. הגדרת הרעיון כיפה מעודדת אותי להתמיד בו ואולי להגשימו במהלך 2008.
Printable View
תודה לך על האתר וכבר צרפתי אותו לסדרת אתרי הכרכרות שאצלי. העצה לגבי הקפיצים טובה והרעיון המתגבש הוא לקחת מתלה שלם של אופנוע הכולל גם קפיצים ספירליים וגם בולמים מתכווננים במערכת אחת. הגדרת הרעיון כיפה מעודדת אותי להתמיד בו ואולי להגשימו במהלך 2008.
במהלך התלבטויותי לגבי הגלגלים הקדמיים ואופן הסיבוב שהכרכרה תעשה על 4 גלגלים בכדי לנוע אחרי הסוסים - הגעתי למסקנה שנראית מטורפת ממבט ראשון - כי הטוב ביותר זה ליישם את הפתרון של עגלת סופרמרקט - כלומר כל ארבעת הגלגלים מסתובבים על ציר עם זווית קמבר נכונה, ועוד לא ידועה - כך שהפניה האיטית בעקבות הסוסים תהיה אוטומטית וללא ציר מרכזי לשני הגלגלים הקדמיים כמקובל. כך אני מקווה להוריד לחלוטין את החיכוך בסיבובים ולהקל על הסוסים גם בסיבובים. ברור ש-4 גלגלים זהים משפרים את התחזוקה .ואן אני צריך את דעתכם היצירתית, בתוספת המלצה לזווית הנכונה אם הרעיון לא ישלל לחלוטין.
Haim, '
Your idea of 4 wheel steering is not suitable for PULLED devices
Remember that you PUSH a shoping cart and not pull it
Go to the supermarket and try pulling the shoping cart around turns, you will discover that the rear wheels tend to want to keep going against the turn,hence, it will bang onto the shelfs, or in tech: oversteer or drift
In my view, the design of the (horse) buggy reached it's zenith by 1900
and havn't been impoved since, even all modern cars still follow the same patern so why reinvent the wheel?
(pardon the pun)