חוזר: שאלה לגבי תיקון מנוע בנזין של מסור שרשרת
אני ישאיר את הכותרת
כי היא די מתאימה לי
תודה על המספר של הטכנו מטר
הוא נשמע כמו איש סבבה לגמרי
הוא אמר ש80% יש לו בוכנה וצילינדר בשביל ה
wild thing - poulan 40 cc שלי
אז זה המסור של אבא שלי והוא לא משמן ושומר על המכשיר כלכך ודואג לנקות אותו ,
אז עכשיו אם מסתכלים דרך החור של האגזוז זה נראה כמו הרבה תעלות סוא'ץ על הבוכנה ,במאונך...
אין למנוע כבר כושר דחיסה והוא לא עובד (וזה קרה מהר מאוד תאמינו לי- קצת לכלוך שמצתבר שמה, וזהו. זה אומר מנוע חדש, וזה אומר מסור חדש)
הבנתי שהמסור שלך עובד פחות או יותר אבל אחרי שהתחילו פה לדבר על נקויי של המיכל וזה מבפנים של הדלק שהתגבשש שמה וזה
אז הרגשתי שלא אמרו מספיק על זה (אני מקווה שתקרא את ההודעה הזאת)
וזה לא טוב
ואני אגיד לך למה שמעתי אותך אומר שהמכונה לא נשמעת בריאה וזה לא טוב במכונה עדינה כמסור.
אזזזזז... יחד אם המכונה שלך היה אמור לבוא ספר הוראות
בספר הוראות חייב ליהיות כתוב את כל הנקויים וכול ההחלפות שצריך לעשות (למרות שלפעמים מטעמי זהירות כאלה או אחרים של החברה הם אפילו לא כותבים את מה שצריך אבל כן את מה שהכי הכרחי)
עכשיו זה החלפות שלרוב עושים בבית וזה די פשוט (כמו 10000 ברכב רק כל 10...שעות)
וזה כולל את הכל דלק,שמן, צינורות, קירור, הצתה, you name it
(כיוונון של הקרבורטור גם לפעמים יש למרות שזה סיפור נורא פשוט יש סיכה {בורג} של הסיבובי סרק ידית פתוחה, ועוד אחד שמכוונים כשהידית של המצערת פתוחה זאת אומרת נעולה בסל"ד הגבוהים אתה מכוון אותם אחד אחד ומסובב עד שהמנוע נשמע הכי טוב ומסתובב הכי מהר מה שאומר שהתערובות הכי טובה ביחס של אוויר ודלק ואובדן מכני נכנסת לצילינדר {זהירות לא לתת לסל"ד לצאת מכלל שליטה זה לא טוב למנוע במקרה כזה אני ממליץ אז לשים יותר אוויר בתערובת ככה יש שריפה מושלמת בחלל גדול יותר אז פחות כח יש בפיצוץ}
זה חסכוני יותר בדלק מאשר יותר דלק מהחמצן הנדרש לבעירה, אני מתנצל שאני לא יכול להגיד לך איזו סיכה אני יכול להגיד ששני סיכות הן לסל"ד הגבוה ואחד לנמוך אבל אפילו אני לא זוכר בידיוק מה לעשות בין השניים אבל תשחק עם זה זה לא מסוכן למנוע זה רק התערובת, תשמור שהסלד לא יצא מהגדר של המציאות )
אל תעבוד איתו אם הוא לא בריא, כי הוא יעשה בריא אפילו פחות ומהר יותר משאתה יכול להגיד אופס
המערכות כולן בכלי קטן כזה תלויות אחת בשניה אם יש כאן התחממות גדולה או שחיקה זה הרסני למנוע כלכך זהיר ורגיש
אז במילים קצרות זה השקעה קטנה שחוסכת הרבה מאוד כסף וזמן בתווך מאד קצר ככה כולם אומרים פשוט לנקות את המנוע את כולו לפני שזה עולה שוב למדף כי זה סיים את העבודה
לנקות את כל מה שאתה יכול עד שהמסור נשמע שמח ובריא
וככה הוא יעבוד להרבה זמן והרבה יותר טוב הרבה הרבה..., ולא תצתרך לקנות חדש
אצל רוב האנשים המסור פשוט לא עובד אז מצבך טוב
תרוקן קודם את כל הדלק מהמיכל ואז תריץ את המכונה עד שהיא תחדל
(ואז תנסה להניע עוד פעם פעמיים ככה )
ואז לא ישאר לך דלק במערכות שעלול להתגבש ולחסום מעברים חיוניים שקשה לנקות
פילטרים תחליף או תנקה
פילטר אוויר זה בדרך כלל ספוג כזה ואם מנקים אותו במי סבון ואז שוטפים אותו ואז נותנים לו להתייבש ואז טובלים אותו בשמן מנוע נקי, הזה שמערבבים אם הדלק ואז סוחטים אותו ואז שמים אותו בחזרה
אז הוא עובד טוב שוב
וצריך להחליף אותו פעם ב איזה 5 - 10 ניקויים (עד שהוא מתבלה) וזה תיאור מדוייק
אאאאאאאאאאאה
לנשום , זה כמו לקרוא את כל הילדים של המן במגילת אסתר ואת ואת ואת
ויש עוד הרבה נקויים
אז לסיום אם אין לך את החוברת תפנה לאיש של טכנו מטר 050-5531643 נכון?
וכמו שאמרתי הוא נשמע מעולה
שיראה לך פעם איך לעשות את כל הטיפולים
ככה יהיה לך מסור שעובד עכשיו ושימשיך לעבוד בעוד עשרים שנה (זה כמו חבר טוב אתה תראה)
כשהעצים האלה שוב יצמחו או שהשכן ישלם לך להוריד את שלו
ואז תוכל לפתוח עסק :)
באהבה רבה
חוזר: שאלה לגבי תיקון מנוע בנזין של מסור שרשרת
תגובה: שאלה לגבי תיקון מנוע בנזין של מסור שרשרת
אתה אמור להניע עם צ'וק ואז כשזה נכבה, להניע פעם שניה ללא הצ'וק.
בטוח שאתה משתמש בצ'וק בעת ההנעה הראשונית ?