חוזר: תמסורת (עדיפות אוטומט) דו כיוונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי באגי מפלצת!!
אין לי ממש ידע רב אבל אולי אני יוכל לעזור . אם אני ושב נכון אז אם שמים 2 גירים הראשון קדימה ואחורה בלבד והשני עם 5 הילוכים שיקח אותך ל150 קמ''ש אז יענו שאתה מעביר אחורה בגיר הקטן כיביכול אז אתה יכול להעביר 5 הילוכים ושאתה מעביר קדימה אז אתה גם יכול להעביר 5 הילוכים הבעיה שנוצרה היא הקלאץ'! אם יהיה לך רעין זה כאופציה מה טוב אם לא אז בכל זאת ניסיתי .
ערב טוב מידן פרטוש.
תודה
אך אינני רוצה שני גירים
רק אחד ויחיד
אך שוב תודה
אולי גיר של יונימוג יכול לעזור לך כאן-אבל אני לא בטוח שלא מדובר בשתי תיבות נפרדות.
ADUT - אתה מבלבל אותנו לגמרי. בהתחלה רצית משהו שהוא תוספת לגיר קיים (או ככה לפחות אני ואחרים הבננו) ועכשיו אתה מחפש יחידה אחת?
או שאתה לא יודע מה אתה רוצה או שאתה לא רוצה לכתוב, בכל מקרה זה בסדר, תעשה עוד שיעורי בית ותכתוב מהתחלה, מסודר, ברור מה אתה שואל כי בינתיים קיבלת את התשובות הכלליות הכי טובות שיכולות להיות.
אני מבקש מהחברים לא להגיב יותר בשרשור זה עד לעדכון מסודר של השואל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ADUT - אתה מבלבל אותנו לגמרי. בהתחלה רצית משהו שהוא תוספת לגיר קיים (או ככה לפחות אני ואחרים הבננו) ועכשיו אתה מחפש יחידה אחת?
או שאתה לא יודע מה אתה רוצה או שאתה לא רוצה לכתוב, בכל מקרה זה בסדר, תעשה עוד שיעורי בית ותכתוב מהתחלה, מסודר, ברור מה אתה שואל כי בינתיים קיבלת את התשובות הכלליות הכי טובות שיכולות להיות.
אני מבקש מהחברים לא להגיב יותר בשרשור זה עד לעדכון מסודר של השואל.
תודה לכולכם בכל מקרה
אם אצטרך שוב עזרה אנסה לנסח ביתר פירוט