אלון, תתחיל ממתלה קדמי קודם כל. שם הבעיות והאילוצים הרבה יותר רציניים. מתלה ארבע חיבורים אחורי אפילו באילוצים של שלדה קיימת הוא משהו די פתוח וחופשי, אתה צריך להתאים אותו למתלה הקדמי ורק בסוף לשחק עם squat.
Printable View
אלון, תתחיל ממתלה קדמי קודם כל. שם הבעיות והאילוצים הרבה יותר רציניים. מתלה ארבע חיבורים אחורי אפילו באילוצים של שלדה קיימת הוא משהו די פתוח וחופשי, אתה צריך להתאים אותו למתלה הקדמי ורק בסוף לשחק עם squat.
עזבו רגע את הבניה שלי, הדיון הזה הוא לא בשביל הבניה שלי בה אני מושפע מאלף ואחד אילוצים שהם שיקבעו מה יהיה בסוף. הדיון הזה נולד כי אני לא רואה את הצורך באנטי סקואט גבוה.
דוגמאות: רכבי באחה, בפרט באגי CLASS 1. אני לא יודע כמה יש להם בממוצע, אבל רובם יושבים על מתלה נפרד. הטאראקן של עידו גם לא מבייש בסלעים, כמו מגוון רכבי RC אחרים בעלי מתלה נפרד שאת שמם אינני מכיר ו/או זוכר.
עד עכשיו אסף טען את הטענה הכי מובנת לי: אי אפשר לבנות מתלה נכון עם מעט AS וסרן חי, לכן אצל כולם זה כל כך גבוה. עוד כמה שבועות (טוב, בואו נודה בזה: עוד כמה חודשים) יהיה לי מושג טוב יותר לגבי הטענה הזו.
לדעתי לשקיעה יש יתרון מירבי ברכב שאינו רכב דראג שכן אין איבוד אנרגיה כלל .האנרגיה שכביכול מאבדים (השקיעה)בזמן האצה .מוחזרת באופן מלא ע"י קבוע הקפיץ (K) מה גם שבד"כ תאוצה נדרשת לכוון קדימה ובל מקרה יעבוד כוח Y רב יותר על המתלה האחורי (מכל סוג) כתוצאה מהאצה מה שמעלה את כוח y*מקדם החיכוך מה שנותן לנו כוח חיכוך טוב יותר. או לא פחות ממקרים אחרים זה באופן כללי .ואם ברכבי 4*4 עסקינן באמת מענין לראות איזה מע" ניתן לבנות שעדין יתאפשר מהלך מתלה כמו של רכב השטח הפרמיטיבי ביותר. ועדין יהיה אקטואלי לדבר על ענין הas לדעתי לא ישתלם.
הטעות היא במחשבה שהשקיעה עובדת רק לצד אחד. כשהמתלה מתכווץ, ולא כתוצאה של משקל אלא כתוצאה של סיבוב הסרן, הסרן עולה למעל בדיוק כמו שהשלדה יורדת למטה. וזה מרים את הצמיגים מהקרקע, מקטין את הכוח הנורמלי עליהם בדיוק ברגע בו אתה זקוק לו יותר מכל.
לכן, גם אם נדמה שאין אנרגיה שהולכת לאיבוד- הכוח לא עובר לקרקע... וזה חבל. האנרגיה כן הולכת לאיבוד, כי הקפיץ לא אידאלי, הבולם לא אידאלי, והחיבורים של המתלה לא אידאליים. כשמומנט הפיתול מתבזבז על עבודת מתלים- אתה לא מתקדם קדימה כמו שאתה רוצה. פשוט וקל.
במתלה נפרד זה סיפור אחר, כאמור, בעיקר בגלל שהשקיעה (והקטנת הכוח על הגלגל) מראש יותר קטנה, עקב העובדה שאין סרן שמסתובב, אלא מכניזם אחר לחלוטין.
אסף.
קיבינימט, נפל בנין הקלפים.ציטוט:
כשהמתלה מתכווץ, ולא כתוצאה של משקל אלא כתוצאה של סיבוב הסרן, הסרן עולה למעל בדיוק כמו שהשלדה יורדת למטה