אני לא יודע אם הוא התכוון הצחוק או לא, אני עכשיו במוסך והם משתמשים בספרי ניקוי קרב'.
הרעיון הוא לרסס את הספרי על החיבורים ובאיזור הסעפת כשהמנוע בסרק. אתה תקבל שינוי כלשהו בביצועים. אם זה עליה של טורים או ירידה, זה לא משנה. העיקר שיהיה שינוי כלשהו.
Printable View
אני לא יודע אם הוא התכוון הצחוק או לא, אני עכשיו במוסך והם משתמשים בספרי ניקוי קרב'.
הרעיון הוא לרסס את הספרי על החיבורים ובאיזור הסעפת כשהמנוע בסרק. אתה תקבל שינוי כלשהו בביצועים. אם זה עליה של טורים או ירידה, זה לא משנה. העיקר שיהיה שינוי כלשהו.
הוא התכוון - למשל גז ממיכל גז קטן שלוקחים לפיקניק , יש לקנות בכל מיני גדלים בחנויות למטיילים.
וצריך לרסס איפה שאתה חושב שיש משם כניסה של אוויר.
פעם פעם לפני הרבה שנים
לא היה במוסכים ספרי ניקוי ( זה מוצר של השנים האחרונות )
אבל בכל מוסך שעסק במיזוג אויר היה בלון גז בישול קטן ( כמו של גזיה ) שהיה כלי לזהוי דליפות גז מזגן
( גז R-12 ) את הבלון הזה היינו משפצרים ומשתמשים בו כמקור לגז לזהוי דליפות ואקום .
בינתיים יש לכולם ספרי ניקוי \ או ספרי חלודה .
זה עושה את אותה עבודה
איציק
עד כמה שאני יודע אפשר להשתמש באתר, החומר הזה משמש גם ככה להתנעת מנועים עקשנים בבוקר קר במיוחד או לחילופין לנקז אויר ממנועי דיזל. אז קצת אתר לא יעשה בעיות.
אגב עם האתר הצליל של המנוע משתנה למין נקישות.
עוד שימוש לאתר, להחזיר צמיג שהתקלף למקומו (עלול להיות מסוכן מאוד קחו בחשבון)
את האתר גם מתיזים לכיוון החיבורים של הסעפת יניקה ע"מ לגלות את המשיכת אוויר?
במנוע בנזין ישן ועקשן היכן שמים ספריי אתר ע"מ להניע ,ישירות בתוך בית המצערת?
הספריי אתר מסייע להנעה גם ברכבים מוזרקים או רק בקרבורטור?
הספריי עצמו עלול לפגוע בחלקיי פלסטיק/גומי וחיישנים למיניהם במערכת ההזרקה במידה ויהיה איתם במגע ?
מה הסכנות שעלולות להיווצר בעת השימוש בספריי אתר בעת ניסיון ההנעה במנוע עקשן?