חוזר: מחפש מגיני רוח לסמוראי (התארגנות של קנייה קבוצתית)
אם תתארגנו רגע ברצינות כמה אנשים ביחד, המשלוח יהיה זול יותר בהרבה. חוץ מזה, בשביל 50$ גם אני הייתי שוקל קניה כזו אם היה לי סמוראי, זה באמת נורא הציק בחורף. תחשבו על טיולי בוץ כשיורד גשם בחוץ, כל האוטו מתמלא אדים מהחום בפנים ולא רואים כלום לצדדים ואחורה. חלון רבע פתוח היה מפצה על זה נהדר ועם החימום של הסמוראי זה לא היה מזיז לאף אחד בפנים.
אמיר מתנדב* לרכז את ההזמנה, שזה אומר שהוא צריך לשאול את החברה ההיא כמה יעלו לו 10-15 יחידות כולל משלוח, להודיע כאן מה המחיר הסופי ולקחת מכם כסף. לכם נשאר להיות רציניים: אל תגידו לו "אני רוצה", תביאו לו כסף. ככה כשהוא יזמין הוא לא יתקע עם מינוס בבנק ועם סטוק מיותר של מגיני רוח.
*אמיר, נודבת. :mrgreen:
10-15 ידליק את החברה במכס לא ?
אני מוכן לנידוב הזה , אבל מחפש עוד אתרים לקנות מהם חוץ מהנ"ל
ניתן לזה עוד שבוע , אם לא , אז ניקח מאלה.
אמיר כשתתחיל לאסוף כסף
אז גם אני בפנים!
תודה
דניאל.
תקפידו שהמחיר כולל משלוחה לא יעבור את ה50 דולר אחרת המכס יתערב כאן
וידרוש מכס על כל מוצר שעולה מ50 דוללר (כולל משלוחה)
ולכן ממליץ מהשולח לרשום קבלה של ערך המוצר ללא ציון ערך משלוחה ...
בהצלחה
ועקב מחירים כאלה עדיף שכל אחד יביא לבד
כי ביחד זה כבר יעבור 50 דולר והמכס יהיה שותף שלכם
וזה יהיה חבל או אפילו ידרוש תעודה "יבואן" אם משהו יבקש לקנות 15 חתיכות כאלה במכה אחת
בהצלחה
אילן
אילן - מחיר אחד לפי האתר לעיל הוא יותר מ50 לפני משלוח...
וכמו שאמרתי - חבילה של 10 תביא מיסים בהתאם...
נראה מה אפשר יהיה לעשות בעוד שבוע , במידה ולא נמצא אתר אחר.
אני גם בעסק אם המחיר ריאלי
ראינו המון התארגנויות כאלו. תעשו טובה, עד שיש איסוף כסף המנעו מלכתוב "אני בפנים". בסוף אמיר עוד יחשוב שכל מי שרושם את זה גם יביא לו כסף...
אמיר: MONEY TALKS, BULLSHIT WALKS. עד שאין קריאה לאיסוף $$, אף אחד לא בפנים. לטובת הכיס שלך ומנסיון כאוב של אחרים.
אלון - NO SHIT!
אני יודע, זה לא חדש לי
אני אחפש הצעה וארכוש לי ואז מי שירצה יזמין דרכי
נוווו לאן היתקדם העסק?! גם אני מעוניין... מה, מי, כמה, למה..? מי שיכול לעדכן אותי באיי סי קיו 343497894 אני ישמח...! תודה
גם אני מעוניין ומוכן להעביר כסף למי שצריך כבר עכשיו! מה זז עם זה?
זז לאט מאד. לצערי לא היה לי הזמן להשקיע , שבוע הבא נגמרים המבחנים ונתחיל לפנק את הרכב.
מי שרוצה להזמין בעצמו , מוזמן להכנס ללינק בראש השרשור ולהזמין משם - אין שם סלקציה P-:
על הקנט (המסילה) של החלון - היכן שהחלון נכנס לתוך המסגרת בדלת - יש חריץ
אני מתעסק די הרבה בפלסטיקה בזמן האחרון (יותר לכיוון של ממשקים ואמצעי איכסון), אני יכול לנסות לבדוק אם שווה כלכלית לייצר משהו עצמי בכמות מוגבלת, אבל אני צריך קובץ שיתאים לSTL ולצערי אין לי את הזמן כרגע ליצור כזה. אם מישהו כבר תכנן כזה דבר בSW או אוטוסטודיו, או לחילופין אם למישהו יש את הגדלים והזוויות אני אשמח לקבל ולברר.
אמיר (בומס) בוא נחשב רגע :
זמן תכנון - $$
עלות יצירת תבנית - $$
עלות ייצור יחידה - $$
עלות ייצור מאסת יחידות - $$
לדעתי - לא שווה את המאמץ אם ב60$+משלוח אתה קונה כזה מוכן, אבל אם יש לך זמן פנוי, אדרבה!
אז זהו שזה לא ממש ככה, אני לא חייב ליצור תבנית אם הייצור הוא לא סידרתי אני נותן קובץ מחשב והמכונה יוצרת את מה שנתתי בקובץ (התהליך קצת יותר מורכב אבל נפשט כרגע מהצד שלי זה רק קובץ)
אין לי עניין בייצור מאסות, יש כאן אולי עשרה מעוניינים 20 גג מה שאומר 40 חתיכות, זה לא מאסה.
זה משאיר אותנו עם תכנון שכמו שכתבתי אין לי כל כך זמן אליו כרגע ועם מחיר ליחידה.
אם למישהו יש את המידות והזוויות או לחילופין תכנן כזה דבר בקובץ אני יכול לקחת את התוכניות ולקבל הערכת מחיר, זה דורש ממני לשלוח 3 אימיילים ולזה יש לי זמן.
ולא הייתי טורח לכתוב את זה אם לא הייתי חושב שזה יותר כלכלי מ 60 דולר כולל משלוח. עשיתי דברים מורכבים יותר שעלו לי פחות בייצור לא סידרתי. ונראה לי שזה שווה לפחות בדיקה.
אז בוא תייצר משהו שעולה הרבה יותר מזה והרבה רוצים - כנפיים רחבות לסמוראי
עולות הון ולפי מה שאתה מתאר ,דרכך זה יעלה הרבה פחות ולזה יש הרבה קונים, אני ביניהם.
מה דעתך ?
זה נראה לי מתאים לשרשור קצת אחר אבל אין לי שום בעיה לקבל הצעת מחיר על כל אביזר פלסטי שתרצה. אם יש לך קובץ SW או רינו או אוטוטולס מוכן שלח אותו אלי ל[email protected]. ואני אריץ את זה כמה שיותר מהר.
אמיר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי בומס הקופץ
איך בדיוק זה מתחבר לדלת?
דבק דו צדדי
שלום לכולם הרבה זמן לא ביקרתי פה...ו...אני גם רוצה להיצטרף כסף כבר יש רק תגידו למי לימסור ואפילו מחר אני אצלו אני בטלפון 050-5449459 (צביקה) אני מוסר מספר טלפון בגלל שאני בצבא ולא יוצא לי להיכנס לאתר אבל אין לי בעיה כל יום אני יכול לצאת ולהביא מזומנים אבל אתם צריכים להגיד את המילה האחרונה.
אז אני מחכה...ומאחל שיצא לדרך ההזמנה.
לילה טוב ושבת שלום!