אצלי בסופה גיר רגיל מנוע 4.0 1992 מקורי שלא נגעו בו
1:5.5 בעיר
1:6-7 מחוץ לעיר (רגוע רגוע לא עובר את ה-90)
1:4 בשטח
צמיגי 31
מטופל באהבה.
Printable View
אצלי בסופה גיר רגיל מנוע 4.0 1992 מקורי שלא נגעו בו
1:5.5 בעיר
1:6-7 מחוץ לעיר (רגוע רגוע לא עובר את ה-90)
1:4 בשטח
צמיגי 31
מטופל באהבה.
לא יודע אם זה מעודד מישהו, אבל ב- WJ (מנוע V8 4.7), הצריכה בנסיעה מעורבת (רובה המכריע מחוץ לעיר) ושאיננה מכוונת לחיסכון היא 7-7.5 ק"מ/ל'. אגב, נתונים אלו נכונים לאחר שבוצע "פלאשינג" לגיר ועודכנה תוכנת הניהול, כפי שדיווח צ'ולו בשעתו (הושג שיחרור נוסף למנוע כך ש- 100 קמ"ש מושגים ב- 1,750 סל"ד). אינני יודע מה היתה הצריכה לפני כן.
חברים יקרים שלום
לאחר שקניתי את הגראנד95 שלי לפני בערך 9 חודשים והגיע חשבון הדלק מיד פירסמתי אותו למכירה
ולאחר שבועיים שהיה מפורסם החלטתי שאני מסב אותו לגז וכמובן שירדתי מעניין המכירה
אני רוצה להגיד לכם שזה היה הדבר הכי טוב ששיפרתי בגראנד
הצריכה הממוצעת בגז היתה 1:5 בערך
אני חושב שזה הפיתרון היחידי שיפתור את הבעייה שלכם [כמובן אחרי שתחזירו את ההשקעה של ההתקנה]
לסוזי המישתוללת שלום
שתדע שנסעתי הרבה שנים על סמוראי ולפי דעתי זה רכב מ"ס 1 להנאה בנהיגת שטח.
אבל מה לעשות, אני וגם חברים טובים ומבינים טוענים כמוני אם לא קיבלת אז סבבה.
ניפגש בשמחות
טל
חבר'ה אתם במצב מצוין הג'ימי 5700 בנזין שלי עושה 2.2 ק"מ לליטר בכביש עם 2 אגזוזים פתוחים מקווה שזה ישתפר כאשר אשנה את יחסי ההעברה, שאינם תקינים כרגע ;)
נושא בדלק בג'ימי 5700 שלי כאוב באמת 2.2:1 עם מזגן בעיר כששני האגזוזים פתוחים, יש מצב לעשות הסבה לגז למרות שהוא שנת 90? :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי shay1
ומי אמר שיש לנו בעיה !?
מדובר במנוע מוזרק מודרני, מנוהל מחשב, יעיל באופן יחסי, כדי לצמצם את צריכת הדלק שלו ניתן כנראה לגרום לו לעבוד עני יותר בתנאים מסויימים ע"י שינוי תכנה (זה יהיה מן הסתם ע"ח זיהום אוויר/ביצועים).
אצל דרור בסופה הותקנה בזמנו מערכת נסיונית שמאפשרת דילוג ידני בין מצב רגיל לחסכוני, רק שהעלויות שלה היו לא ריאליות למיטב זכרוני.
השתמשתי ואני עדיין משתמש בכלי רכב נוספים באותו סדר גודל ומשקל (דיסקברי בנזין, מזדה MPV ,סיקס ) כל אחד מהם עם מנוע שונה לחלוטין ובכולם +- אותה צריכת דלק בהתחשב בהבדלי משקל/ גיר/ ניהול מנוע/ מיזוג אוויר מדובר ת'כלס על אותה צריכת דלק. מי שמופתע מצריכת הדלק של הרכב הזה צריך לבדוק את עצמו ולברר למה הוא לא עשה שיעורי בית לפני הרכישה.
מערכת גז גם היא סוג של פיתרון למשתמש יומיומי, בשאיפה שההתקנה נעשית כראוי ולא גורמת לנזקים ובהתחשב בכך שתחנות תדלוק אינן נפוצות, שהמיכל תופס מקום חיוני, שלא ניתן לחנות בכל מקום וכו'.
היתרון הגדול ברכב הזה הוא שאמנם לא משלמים פחות מאחרים בתחנת הדלק, אבל יש תמורה בעד האגרה בדמות מנוע שמגיב כמו שצריך לפתיחת מיצערת... אז מי אמר שיש בעיה ?