חוזר: מכונית/טיסן בשלט רחוק, שאלות של מתחילים.
ניר ,
אם תרצה להתנסות אתה מוזמן גם "אופיר" כמובן.
התחביב אינו כ"כ יקר כמו שחושבים מחיר הכניסה נע בין 2000-1500 ש"ח וצפונה (למשומש).
ההוצאות השוטפות אם מתקדמים בצורה נכונה ולא קופצים מהר מדי לטיסן מתקדם מדי הוא כ- 800 ש"ח כל 4 חודשים בהנחה שמטיסים כל שבת. (אם יש קו פתוח מארה"ב אז הכל זול יותר.)
דלק אמנם יקר כמחיר לליטר אבל הצריכה נמוכה ומתבטאת ב100 ש"ח מקס' לבילוי של שבת .
התחביב מענין ומלא אנדרנלין , אזהרה : נראה לי קצת מרושע לתת לאישה לסבול בעל שמתעסק עם ג'יפים וטיסנים שניהם מעלימים בעלים בשישבת.
שחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
הבנתי,
לדעתי הצעצועים שהבאת בלינק לא מדמים את המכוניות המקצועיות על הביצועים התגובות והיכולות שלהן. אני באופן אישי מעדיף כלי תעופתי ואם תשתנה דעתה של "אופיר" אז יש מצב שאני אצטרף אליך לשעורי הטסה, הילדים יוכלו להסתכל מהצד. הדרך הנכונה להיכנס לתחביב כזה היא קודם כל להצטרף למישהו מנוסה או לקבוצה בתור צופה ודרכם להבין את המשמעות ולברר אם אכן זה פאן כמו שזה נראה לפני שמתחילים לשלם על זה.
הכי פשוט זה ללכת לאתר הטסה בשישי בבוקר או שבת בבוקר ותהסתכל / לשאול / ...
יש בפורומים של תפוז מספיק הזמנות כאלו.
( הילדים שלי קטנים מידי :-( והטיסנים שלי ישנים מידי :-( )
העסק יכול להיות יקר, צריך ידע בסיסי במכניקה אם אתה לא רוצה כל שבוע ללכת לחנות. הייתה לי מכונית כזו לא מזמן, לכביש, 2.5 סמ"ק(4X4). רשימה חלקית של מה שהלך; פילטר, ציריות, דפרנציאל,אגזוז, כל מני צינוריות של דלק ו2 סטים של 4 צמיגים. הכי מומלץ לדעתי זה לקנות באגי עם מנוע בסדר גודל של 2-3 סמ"ק .בתור התחלה זה מעולה.