ממש לא. סיבוב המוות זה שם היסטורי. זה לא משהו נורא. עם הסיקס שלך אתה לא תרגיש את זה.
Printable View
ממש לא. סיבוב המוות זה שם היסטורי. זה לא משהו נורא. עם הסיקס שלך אתה לא תרגיש את זה.
תודה על ההבהרה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
לאשתי אני אספר את השם הזה רק אחרי שנעבור את הסיבוב... יש לה נטיה (מענין למה :?) לא להאמין לגיפאים בכל מה שקשור לרמת עבירות / סיכון...:wink:
BTW
אני בכדי לחסוך את הרוורס מוציא מ 4*4 ולקח את הסיבוב בגדול, בד"כ זה מספק.
בזכות הTWINSTICK אני יכול לנסוע 4X2 LOW מה שעוזר במצבים כאלה. ולמרות כל זאת בדרך כלל אני משתדל להמנע ממצבים מסוכנים בעיקר כשאני עם הילדים. אבל לאור מה שנכתב אני מבין שזה לא מקום מסוכן לכן אני מתכנן לעבור שם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
רק בהמשך השרשור נזכרתי שאתה עם הג'יפ שהיה של אופיר עם שתי הנעילות ושאר שיפורים טובים... לך לא יהיו בעיות עבירות במסלולים שנדונו עד עכשיו. באף אחד מהם. זה עוד משהו שאפשר להגיד בזכות שיפורים כבדים - ברכב עם שתי נעילות אין לי בעייה לעלות את מעלה יאיר בלי להעיר את הבנות. אין בזה שום סיכון.
יקירי:
דווקא הסיבוב עצמו לא ממש מסוכן, יש מקום לתמרון ללא בעיה. ההמשך דווקא יותר בעייתי בעיניי. חריצים לאורך הדרך ממי הגשם האחרון שגורמים לבחירת נתיב עם שפ"צ לא סימפטי, בעיקר לכלי רכב גבוהים (עם גגון כבד..) - זהירות.
חזרנו מהטיול אתמול בלילה עיפים אך מאוד מרוצים ! היה טיול נהדר עם נופים מקסימים.
אז איזה מסלול בסוף עשיתם?:?:
עקב אילוצי זמן (יום קצר / עצירות ארוכות) לא הספקנו את כל מה שתכננו. אבל זה לא חדש וקורה לנו כמעט כל טיול...
יום ראשון: יצאנו מצומת אלמוג למסלול השחור. מה שרשום כעבירות קשה הסתבר כמשהו קל עד בינוני (כמו שרשם יואב). אח"כ התחברנו למסלול האדום לכיוון דרום. עצרנו בשתי תצפיות, אחת מהם היא ראש צוקים שכללה עליה קטנה עם הצלבות קלות ונוף עוצר נשימה. קצת לפני ראש צוקים במסלול השחור מצאנו מקום טוב שמוגן יחסית מרוחות לעצור לאכול. אחרי ששבענו מהפיתות שהכנו, גילינו שיש לנו בערך 40 דקות עד השקיעה אז התחלנו בתזוזה מהירה לכיוון מצוקי דרגות - שם ישנו במאהל הבדואי. ד"א לאורך כל המסלול האדום יש חריצים ובורות שמאטים מאוד את הנסיעה, למצוקי דרגות הגענו ממש עם חושך ראשון. אני חייב לציין לטובה את המקום במצוקי דרגות - נקי, מסודר,לא יקר וגישה ממש בסוף המסלול האדום.
יום שני: התחלנו מאוחר מדי לטעמי. ירדנו דרומה לצומת זוהר. משם למסלול האדום (קשה למצוא את ההתחלה שלו מהכביש אבל הוא שם) ואח"כ התחברנו למסלול השחור לנחל סדום - מסלול צר ונחמד. משם המשכנו למעלה עזרד (קל וחביב) ולמצפה צבאים / נעמה וחזרה הביתה.