הופס, שכחתי למחוק את הציטוט המלא שלך , אז אתה תעשה את זה :lol:
Printable View
הופס, שכחתי למחוק את הציטוט המלא שלך , אז אתה תעשה את זה :lol:
א. או, במילים אחרות, התנקנקת. אתה לא יכול להוכיח את זה... כפי שאני לא יכול להפריך. אם אתה מסתמך על המערכת שלנו כנכונה, אתה בהחלט בנחיתות. נשאל את זה אחרת: מתי ראית כזו פסיקה על תאונה? אז למה אתה ממציא?
ב. אבל אתה, לעומת זאת, יודע? אין לך מושג מה השיקולים של היצרן בדיוק כמוני... לא יהיו לך שבירות בכביש מצמיג 35 על סמוראי, את זה אפשר לומר לך מארה"ב.
ג. הזהרתי אותך לא להכנס לבור הזה. אתה כרגע אמרת שבגלל השיטה הדפוקה שלנו כבר היום מסתובבים רכבים לגמרי לא תקינים (והמון, לא רק חבר'ה שקימבנו) שעשוים לגרום למוות, אז עוד 1% זה מה שישנה לך?
ד. קדימה, שים ותן מכת גז. האמריקאים יודעים לומר לך טוב מאוד שזה לא יקרה... אבל שבשטח אתה תשבור ברגע. חוץ מזה, הקצנה הקצנה - אפילו אידיוטים מוחלטים לא שמים 44 על AMC 20.
ה. לא, זה כי הסרנים האחוריים הרבה יותר חזקים ממה שנדמה לך. אתה יודע שבסמוראי שלי, לדוגמא, מה שהיה נשבר מבחינת ציריה זה דווקא הקדמי, נכון? עדיין לא הראית לי קשר בין ציריה שבורה לבטיחות, אגב, גם לא בסרן חצי צף.
ו. לא, אתה עושה שגיאה קלאסית: אתה חושב שמה שעניין את היצרן היה רק בטיחות. יש לי חדשות קשות בשבילך, עניין אותו רק מכירות. ברכב א' התנהגות כביש היתה חשובה יותר, ברכב ב' צריכת דלק, ברכב ג' שרידות. אתה פשוט חושב שכל סטיה מהוראות היצרן זה רע ולי יש הוכחה מדהימה בשבילך: כלובי התהפכות, חגורות מירוץ, כיסאות מירוץ, בלמים משופרים וכד' שאינם חוקיים בדיוק כמו צמיגים.
אל תגן על שיטה מחורבנת. היא מחורבנת ואתה יודע את זה...
אולי אתה תצליח להבין איך יצרן רכב ישראלי מאשר צמיגי 32" על רכב שהוא מרכיב בארץ
אבל לא מצליח לאשר 31" על אותו הרכב שהורכב בארה"ב..
בדיקות מעבדה ?
תכנון הרכב מאפס ?
הצחקת אותי. עגלת סופרמרקט לא הם לא יכולים לתכנן..
קומבינה נטו. ואת הקומבינה הזאת מפקידים בידיים של נהגים בני 18.
עכשיו תסתכל על כל צי הרכב הצה"לי:
רכבים ישנים, עם מפרטים שללקוח הפרטי לא היו מרשים לעולם לעלות על הכביש.
והרכבים האלו נהוגים כולם בידי נהגים חסרי נסיון בני 18
אז איך זה שכמות התאונות בצה"ל ירדה בצורה דרסטית כלכך לעומת עליה בשאר האוכלוסיה בעשור האחרון ?
שינו את הרכבים ?
הקטינו צמיגים ?
לא. פשוט השקיעו בגורם שאחראי לתאונות - בנהגים ובמפקדים.
מ.ש.ל
quote:חובת ההוכחה היא עליך - אתה זה שטוען שהעולם בחוץ הוא יותר טוב...
כן...אני מתחיל להבין אך זה עובד
עובדה:צמיגים קטנים גורמים לתאונות, למה? כי לצמיג גדול יש יותר אחיזה על הכביש
מה לא?....תוכיחו שאני טועה
עובדה: מנועים קטנים וחלשים גורמים לתאונות, למה? בי מנוע חזק יתן אפשרות להמנע מהתאונה
אני לא צודק?....תוכיחו
עובדה:נעילות גורמות לתאונות, למה? כי זה לא מקורי לרכב
לא מקובל?.....תוכיחו
עובדה: כמה שהרכב יותר גדול הוא יותר בטוח, למה? למה יש בו יותר ברזל
לא נכון?...תוכיחו
להמשיך?
כל אחד מסוגל לכתוב שטוית....בלי שום גבוי, משרד התחבורה שלכם עושה את זה כל הזמן.
אתה פשוט ממשיך אחריו.
להיפך ג'ו, משרד התחבורה שלנו לא כותב כלום. אם או בלי גיבוי. יש לו עקרונות בסיסיים (אסור לשנות כלום. הנהג תמיד אשם) שאלוהים יודע ממי ירשו אותם, בטח לא מהבריטים כי הם הרבה יותר נאורים, לדעתי גם האימפריה האותומאנית ובוודאי צאלח-א-דין היו יותר הומניים. נראה לי שזה מימי הצלבנים. או שהחוקים ירדו יחד עם משה מהר סיני. בכל מקרה ככה מתייחסים אליהם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
אין הסברים הגיוניים במשרד התחבורה. והם גם לא מנסים להסביר. מי שממציא את כל ההסברים שהחברים כאן מחנטרשים זה אנחנו, במשך שנים, כי מה לעשות בני אדם חייבים לנסות להסביר ולמצוא צידוק לתופעות האכזריות של הטבע, אחרת היינו משתגעים.