חוזר: הרומן שלי עם נטוויז'ן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
כשאתה רוצה לסגור עסקה - פנה למוקד השימור ולא למוקד השירות הרגיל - מוקד השימור בעל סמכויות להנחות ומיקוח- כי הוא רוצה לשמר לקוחות (גם אם אתה רק פוטנציאלי)
אז השנה אכלתי אותה ב 65 ש"ח, בפעם הבאה אהיה חכם יותר...
קיבלתי מבזק (וזו השנה השלישית איתם), 55 ש"ח ל 750 קילובייט (אני לא צריך ולא רוצה 1.5) ל 11 חודשים, וחודש אחד חינם. לגבי הספק, אני מאוד מרוצה מ 013, 39 ש"ח לא מוגבל בזמן, ובנוסף דילים טובים לארה"ב ואוסטרליה (זול יותר משיחה לסלוסר בארץ...).
אביגדור
וובוס 2 או לא ,
מה שצריך זה אתר שיתן תזכורת במייל שאתה הופך לקורבן...
רק במזומן... בלי מוקדנים....
ולפני שעושים מנוי לאינטרנט, לבדוק שאין לך אינטרנט אלחוטי מהשכן/קפה...
מיילים רק בהוטמייל גדול כמו נענע וואללה או הכי טוב - Gמייל...
מי שרוצה ג'ימייל, שיבקש הזמנה....
מכר שלי כמעט קיבל מהם תביעה משפטית בעבר והוא יוכל להוסיף על כמה הם מסריחים
הסיפור היה כשהוא היה צעיר, קטין, בן 14.. נטוויזן ממש ממש עצבנו אותו, גם מחלקת החיוב וגם מלחקת ה"abuse" שלהם.. בקיצור, הבחור קם בבוקר, פתח אתר אינטרנט בשם NetBizion שזה שילוב של נטוויזן עם ביזיון, נטביזיון בעברית
תוך חודשיים האתר התפרסם בכל מקום אפשרי, אפילו ב Ynet ובגרסא המודפסת של ידיעות אחרונות... זה נורא עצבן מישהו בנטוויזן והמכר קיבל שיחת טלפון אישית מהסמנכ"ל שלהם כשהוא מבקש להסיר את האתר ומסביר שאם לא זו עילה לתביעה על דיבה בלה בלה בלה, אחרי שהמכר נענה לדרישה שלהם (ילד בן 14 לא רוצה לרוץ לבתי משפט) הסמנכ"ל ישב איתו חצי שעה ושמע על מה מפריע לו וסדר דבר דבר תוך יומיים, פשוט מדהים
אפילו השאיר לו את המספר האישי שלו למקרה שמשהו יפריע לו בעתיד :P
עצה קטנה, אם תרצה חנן, הדרך הכי כואבת בשבילך לפגוע בהם ולקבל איזשהו שרות זה לשלוח את זה לYnet לדואר האדום.. פרסום שלילי מכאיב להם נורא
אז אומנם המכר לא יודע הכי טוב לעבוד על הסמוראי שלו בעצמו, והוא משגע היום הרבה אנשים בטלפון... אבל יש תחום שהוא כן יודע לעשות בו דברים :)
מצטרף בפה מלא לאיחולי פשיטת הרגל.
גם לי הוציאו את המיץ שרציתי להתנתק. התקשרתי וביקשתי להתנתק. המוקדנית הראשונה אמרה שאינה יכולה לנתק אןתי ומחר תתקשר אלי המנהלת שלה. זו התקשרה למחרת, ואחרי שיחה קצרה הודיע לי שהיא לא יכולה לנתק אותי ומחר יתקשר אלי המנהל שלה. כאן התחילו העצבים לעבוד. האידיוט התקשר כעבור כמה ימים והשאיקר לי הודעה להתקשר למספר בחיפה. כאשר נשברתי והתקשרתי מסתבר כי הגעתי שוב למוקד "השירות"..... הסיפור מתמשך וחבל להתעצבן שוב, הרי באתי לפורום ללמוד משהו. חוץ מזה אני רק מקבל את הגיפ שלי מחר... לעזה זל נטויזן
ציטוט:
מרים אליהם טלפון, ומסתבר שאני עדיין מנוי שלהם. צעקות, עצבים, והם מבטיחים שאחד המנהלים שלהם יתקשר אליי תוך מספר דקות. אני מחכה לזה כבר ארבעה ימים.
מחכה כבר 27 ימים.
כמה טפשים הם צריכים להיות לפני שהם יבינו שהם מזיקים לעצמם? מחלקת התלונות שלהם כבר יצרה קשר לגבי השרשור הזה, וקיבלה פרטים, ובחרה להמשיך להתעלם.
חנן, נטויזן לא מרויחה שקל כבר מעל 10 שנים.
אם אתה מעוניין בפרוטקציות שם דבר איתי באופן אישי וניראה מה אפשר לעזור.
אני והם דווקא חברים טובים מאז 1994.
יפה, אני מחכה בקוצר רוח לפשיטת הרגל שלהם.
לגבי הצעת הפעלת פרוטקציה, תודה, אבל לא תודה. בינתיים יש כבר מעל ל900 צפיות. גם אם אני אפסיד משהו מזה, הם יפסידו הרבה הרבה יותר, ואם אני יודע שבכסף הזה אני עושה משהו טוב, כמו מילוי חובה אזרחית וחברית של אזהרת אנשים מפניהם, אז אני מרוצה. נראה מתי הם יקלטו את העניין ויתחילו לזרז בעצמם את סיום הרומן בינינו. לי כבר אין סיבה למהר.
חנן, לפשוט רגל הם לא. למעשה שמעתי שהם מתאחדים עם ברק 013.
החוזה שלי אתם מסתיים החודש, לאור סיפורי הזוועה אני מתכוון לשלוח להם פקס עם העתק לחברת האשראי ולוודא שחברת האשראי מבטלת את החיוב החדשי. נראה אם הסאגה תחזור על עצמה גם איתי...
תכלס,
כל החברות הללו פועלות אותו דבר. הן כולם מקווים שתשכח / לא תשים לב / וכו'
ואחרי זה אולי יחזירו אולי לא
שיטת מצליח.
השיטה הנכונה לפעול איתם היא כזאת:
1. לדעת מתי התקופה עומדת להסתייים.
2. יום לפני להתקשר ולבטל
3. יום אחרי להתקשר ולברר שבוטל - אם לא (וכניראה שלא)
לצלצל ולבקש מיד את המנהל, אל תנסו לדבר בכלל עם הפקידים הראשוניים שעונים אין להם זכות לשום דבר.
חבל על האויר,
אחרי זה לבקש את מחלקת הניתוקים
תוך דקות יחזור אליך נציג של שימור לקוחות
אתה אומר לו תשמע הייתי נישאר בכיף אני אבל מקבל בחינם מהעבודה
אתה והוא נורא תצטערו
אבל הוא יבין שעליך הוא לא ידפוק קופה ויעזוב אותך בשקט.
זה פעל עם מעריב / ידיעות / בזק / הוט / יס ואני לא זוכר עוד עם מי ...
מגיע לי מז"ט.
לאחר כחודש מהשיחה שבה הובטח לי שנציג שירות בכיר יותר יתקשר אליי, וזה לא קרה (כמה מפתיע, כבר כתבתי שזה כמעט אף פעם לא קרה), התקשרתי לנציגת שירות, תוך כדי שהקלטתי את שיחת הטלפון, הודעתי לה שהשיחה מוקלטת ושאני אוסף ראיות לכך שהם לא מנתקים למרות שהם מתבקשים לנתק, ושזה ישמש בתביעה מולם. היא סיפרה לי בשמחה שהיא שאני עדיין מחובר, ושיש לי כמה חודשי חינם במבצע אז למה בכלל אני רוצה להתנתק? הסברתי לה שאני כבר ארבעה חודשים, מאז בקשת הניתוק הראשונה, גולש בחברה אחרת, וגם אם היא היתה מציעה לי אלפי שקלים לכל חודש גלישה לא הייתי מוכן לגלוש דרך נטוויז'ן. היא אמרה שתתקשר אליי שרון גולדשטיין, מישהי בכירה ממנה.
זה כמובן לא קרה. למחרת התקשרתי לעוד נציגה, כנ"ל עם הקלטת השיחה, ותוך כדי שאני מבהיר לנציגה שהשיחה מוקלטת ותשמש כעדות נגדם בתביעה עתידית. היא אמרה שאני עדיין מחובר אליהם למרות בקשות הניתוק, והיא הבטיחה ששרון גולדשטיין תתקשר אליי, אבל הפעם על באמת.
זה כמובן לא קרה. למחרת התקשרתי לעוד נציגה, כנ"ל עם הקלטת השיחה, ותוך כדי שאני מבהיר לנציגה שהשיחה מוקלטת ותשמש כעדות נגדם בתביעה עתידית. הפעם היא בדקה ואמרה לי שאני בכלל מנותק כבר מאמצע ינואר, ושאין לי כל חוב מולם.
סוף סיפור? או שלא. ימים יגידו. לפחות עכשיו יש לי ראיות שמורות נגדם.
אחרי שקראתי את הסיפור (והעברתי הלאה לחברים), כבר לא אחדש איתם חוזה.
גיא /חנן בוקר טוב
כמה שאתם צודקם רק שכנראה היה לי קצת יותר מזל
היתי מחובר לסי הם החליטו להעלות את המחיר ולא היו מוכנים להמשיך במחיר הנוכחי
החלטתי להתנתק ולנסות את הוט
אחרי יום התקשר אלי נציג של יס יהודיע לי חגיגת שהם מוכנים להחזיר אותי כמובן בספיגת עלות ניתוק שלי
רק אחרי חודשיים שמתי לב שהוט עדין מחייבים אותי משיחה איתם מסתבר שיס לא דרשו ניתוק שלי (כפי שהם התחייבו )
שלחתי להם את כל החשבוניות של הוט וזיכוי (זיכוי כמובן לחודשים הבאים ולא מזומן )
הנושא בבדיקה אצלהם נראה לאן נתגלגל איתם