חוזר: סי. ג'יי 86 - הסבה לגפ"מ
מערכת גפ"ם לCJ מוזן קרבורטור כלל וכלל אינה יקרה. ההתקנה היא בחינם והמערכת עובדת בסדר גמור.
זה כלכלי ועוד איך, וזאת עובדה, ולא תיאוריה.
בקשר לחוקיות. כדי שזה יהיה חוקי צריך להתקין את זה אצל מתקין מורשה ואז זה בוודאי לא יהיה זול כלכך...
בקשר לממיר, צריך להיות דוד של ממיר על פי חוק, אז יהיה דוד ממיר.. זה שהוא פעיל/תקול/ריק..
אגב, החבר'ה שנוסעים עם המערכת משתמשים בגז בישול רגיל.
יש לי מערכת שקניתי לפני שנתיים ולא הרכבתי עדיין.
המערכת של חברת IMPCO ומתאימה למנוע של סיקס ללא בעיה.
גם ההרכבה פשוטה וניתן להישתמש גם בגז ביתי רגיל (מנסיון ארוך של מספר חברים)
המערכת למכירה במחיר עלות 500$ ולא כוללת מיכל.
עם מעניין מישהו תשאירו לי הודעה בטלפון 050-2023985
אני חוזר לארץ בסוף החודש ואחזור להודעות
מבירורים שביצעתי לגבי הסבה לגז, אסור או מסוכן להרכיב מערכת גז ברכב עם קרבורטור מאחר ובמיקרה של BACKFIRE הגז עלול להתפוצץ מחוץ לפילטר אויר וכפי שהסבירו לי, זה קרה.
לגבי הסבה, מעבר למיכל, וסט, מערכת עיבוי, ומפסקים מה עוד צריך?
צריך להחליף פלאגים? מה לגבי מחשב לניהול מנוע? הוא מקבל קריאות שונות, איך מתמודדים עם זה?
לבחור שהתקין מערכת גז ב CJ, איזה סוג מערכת? עם מזרקים? איך אתה מכוון את המערכת? איך בדקת?
תודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eradsh
מבירורים שביצעתי לגבי הסבה לגז, אסור או מסוכן להרכיב מערכת גז ברכב עם קרבורטור מאחר ובמיקרה של BACKFIRE הגז עלול להתפוצץ מחוץ לפילטר אויר וכפי שהסבירו לי, זה קרה
האמריקאים כנראה דפוקים לגמרה, כבר מרכיבים מערכות גז מסוף שנות השבעים ועדיין לא גילו את זה....או שזה קורה רק בישראל.
כמו שגו כתב, בכול מקום בעולם חוץ מישראל נוסעים כבר עשרות שנים על גז ללא בעיות.
אם מתקנים כמו שצריך, אין בעיות.
אבל !!!
הבעיה כאן לא ההתקנה (כי סך הכול יש מתקנים, ומערכות ומקומות תידלוק) אלא מחיר הגז.
העסק לא תופס בגלל שאף אחד במדינה המשוגעת הזו לא יודע מה יכנס ל"מחוקק" בראש מחר.
תשקיע 8K בהתקנה (אם חוקי) ואחרי מספר חודשים יקפיצו את מחיר הגז ?!
וזו הסיבה, לדעתי שהעסק לא תופס בארץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
אגב, החבר'ה שנוסעים עם המערכת משתמשים בגז בישול רגיל.
אחת ולתמיד - מה ההבדל בין גז בישול לגז אוטומטיבי, חוץ מהאריזה, המחיר, והזמינות ??
אין, צריך גז נוזלי (מוזר נכון) או בקיצור, גז שנדחס לנוזל.
אין תוספים, אין צבעי מאכל, אין ניקסיל. יש רק ישראלים פריארים שמאמינים לשטויות שמוכרים להם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
אין, צריך גז נוזלי (מוזר נכון) או בקיצור, גז שנדחס לנוזל.
אין תוספים, אין צבעי מאכל, אין ניקסיל. יש רק ישראלים פריארים שמאמינים לשטויות שמוכרים להם.
נקרא גפ"מ - גז פחמני מעובה.
בכל מקרה, עומר צודק, אין הבדל בין גז הבישול המגיע בבלונים ובין הגז שהרכבים נוסעים איתו.
בעבר, שקלתי להתקין צובר בבית (לצורך חימום), ולהשתמש בגז גם לרכבים. הנושא נפל בשל סיבות אחרות, מי שרוצה פרטים לגבי צובר, שיצור איתי קשר.
ד"א, זה כמו ההבדל בין סולר להסקה וסולר לרכבים...
אביגדור