תשובות רבות ותודה, אבל עכשיו יש לי עוד שאלות
עומר, הכוונה הייתה שבשיטה הזו אני אחזק את כל המקומות שבהם החלודה מאיימת, ואני מניח שאם לפני חיבור הפלטה אני אנקה טוב טוב (לייתר דיוק ניתן למשכנע לעשות את שלו...) וקצת הרבה ממיר חלודה, ורק אח"כ לחבר פלטה (2מ"מ ברזל) צבועה בצבע יסוד טוב, ייקח קצת זמן לחלודה להגיע. וכך תיהיה לי ריצפה חזקה ויציבה שיכולה לקלוט בקלות מתקונים למיניהם (קשת התהפכות וכו').
דרור, הבעייה שלי שאני ממש לא צריך לפתוח פתחים בקיר אש, הם כבר שם והרבה מהם. השאלה שלי היא איך להתמודד איתם. לגבי הפילטר אוויר, יש לי פילטר רגיל (צלחת) ולא את הדוד הצבאי, שווה לי להתעסק עם העברה שלו? ומה דעתך על תא איכסון (אולי מקרר לבירות :lol: )?
אייל, מחירים אני מכיר (יצא לי בנה האחרונה לעבוד בחשמלאות קצת...) ויש לי גישה לכלים הנ"ל (וולטמטר, אמפרמטר, מגר, סקופ, לוחצים, מלחמים, שרוולים מתקווצים וכו') לגבי כבל גמיש הפתרון הכי טוב לדעתי לנושא של ריבוי צבעים, להזמין 10 מ' של צמה 25*1.5 גמיש (לכל מי שלא מכיר, "צמה" הכוונה ל-25 גידים של 1.5 ממ"ר גמישים שארוזים בתוך כיסוי אחד) וכך יש לי 25 כבלים 1.5 שממוספרים במספרים שונים וזה אמור להספיק (כמובן אפשר להזמין עם יותר גידים, לא סיפור יקר במיוחד)
ערן, לגבי הסכמות, את הספר להורדה , אישית, אני מכיר דיי טוב :wink: אבל המערכת חשמל שם היא של משהוא בצבע חאקי עם 24 וולטים שזורמים לו בעורקים, אני מחפש את מה שיש לידידינו מעבר לים (היינס, צ'ילטונס ושות') לומר, אז עם למשהו יש אני מאוד אשמח.
ותודה לכל מי שהגיב / יגיב / סתם טרח לקרוא עד לשורה הזאת... :wink:
עירא