כבעל בלייזר, סבלתי משטחים מתים בייחוד מצד ימין.
התקנתי אצל הרקולס מראה ימנית (שבר את השטוחה והדביק במקומה) טיפה פנורמית וחסל שטחים מתים.
הוצאה קטנה חוסכת הרבה צרות.
מוני
Printable View
כבעל בלייזר, סבלתי משטחים מתים בייחוד מצד ימין.
התקנתי אצל הרקולס מראה ימנית (שבר את השטוחה והדביק במקומה) טיפה פנורמית וחסל שטחים מתים.
הוצאה קטנה חוסכת הרבה צרות.
מוני
נכבדי ,
בשבת האחרונה טילנו בנחל פרצים ונחל דימונה ,(בגיפים )
הפורד יכול אבל מאוד לא אוהב טיולים כנ"ל .
נחל אחרי שיטפון אהה, עיקולים בנחל פרצים (יותר מידי תמרונים ),
אסף קציר כתב על העבירות של הF , אבל לא ציין שהוא היה צה"לי...... מה שמקנה לו עבירות על בדומה לכל רכב חברה .
אז לכל מתכנני הטיולים.... לF חסרונות (גודל ) ומגבלות רבות בשטח.
מי שכן מטייל שישלח תמונות ......
עומר
ראשית שמחתי לשמוע כי הינך מודע לשואה הארמנית ,יפה
שנית
ההצעה באה מפורד ולא ממני
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=18302וזה על חלק מקורי של פורד. אתה באמת חושב שיתנו לך להגביה ולשים צמיגים גדולים?
כסא הם לא יחליפו לך.
עם כל הכבוד אתם סוטים מהנושא
וחוץ מזה למה שיחליף לך כיסא??
זה היה ברכב , אז??
אולי נעשה גם מתיחת פנים, והחלפת מנוע צפויה ב 2007-8 שנבקש גם זאת?
נו יש תזוזה ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
כמו שאמר מישהו לפני, לפחות שישנו את המרחק בין הטיפולים כמו בארה"ב.
פניתי לשירות לקוחות בארה"ב והם ענו לי תשובה יבשה: חפש את החברים שלך בסיבוב.... דבר עם היבואן.
ואני מצוטט:
Thank you for contacting the Ford Motor Company Customer Relationship Center regarding your 2007 Ford F-350.
The Ford Customer Relationship Center (CRC) is primarily intended for our North American customers. For information on Ford products and services in your area, please visit our website at:
1) www.ford.com
2) select "To Global Sites"
Alternatively, you may wish to contact the CRC representing your area directly. The CRC for Israel can be reached at:
URL: www.ford.co.il
E-mail: [email protected]
Phone: 313 594 4857
We are confident that this matter is best addressed through the Ford customer service resources available in your country. Thank you for taking the time to visit the Ford Motor Company World Wide Web Site.
If you have any other inquiries, please feel free to contact us and we will be happy to address them for you.
Sincerely,
Liz
Customer Relationship Center
Ford Motor Company
Please visit our 24/7 on-line help service, www.customersaskford.com which contains answers to frequently asked questions and links to other key product and service information.
חוץ מזה, מאיר... אני מבין שהזמנת lariat????
מה ההפרש במחיר?
איל
**הערת המערכת: ציטוט תגובות שלמות (במיוחד כאלו שנמצאות בדיוק מעל התגובה של וארוכות מאוד) סתם מעצבן, אנא המנע מכך להבא.
אייל דלק מוטרוס מכרה למשרד הביטחון 2000 יח' F350 "בזול" ואת הרווח האמתי הם גורפים מהטיפולים הרבים כל 8000 ק"מ
כך שאין כול סיכוי להפחתה בתדירות הטיפולים את מחיר הרכב הם לא יורידו מהסיבה הנ"ל.
יגאל
יגאל,
אני לא זוכר בע"פ את הנוסח המדוייק, אבל למיטב זכרוני באחריות הבינ"ל כתוב שהרכב דורש טיפול תקופתי כל 10000 מייל.
יש שם סעיף לרכבים בשימוש "כבד" או בתנאים מדבריים/חוליים, שדורש טיפול כל 5000 מייל.
אני מבין למה רכב צבאי יכול להכנס לקטגוריה הזו, אבל דחילק... מתי אני פעם אחרונה עקפתי גמל בדרך לעבודה??
בכל מקרה, אני סקפטי אם זה יזיז למי שמרוויח מזה...
איל
מאיר,
לגבי המתיחת פנים כמו שאתה קורה זה קצת אנדרסטייטמנט.
זהו רכב כמעט חדש לחלוטין. לפחות מנוע, גיר, ועיצוב פנימי וחיצוני...
http://www.fordvehicles.com/trucks/2008superduty/reveal
מענייו אם זה יגיע לארץ לפני 2012...
איל
טוב חברים חזרתי מחו"ל ניכנס להילוך גבוהה בעניין
נו מה חדשציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג