"( ואין לי נעילות דיפרנציאל אז העומסים קשים יותר )."
הציטוט הזה נכון? אני לא סגור על זה
Printable View
"( ואין לי נעילות דיפרנציאל אז העומסים קשים יותר )."
הציטוט הזה נכון? אני לא סגור על זה
לפי דעתי זה נכון ולא נכון.
הכל תלוי בנהג עצמו....
בדרך כלל, כאשר נוסעים עם נעילות, הנהיגה איטית יותר, מעבר מיכשולים רגוע יותר.
בהצלבה (במיוחד בעליה חזקה), הגלגל עם האחזיקה הגבוהה יותר מקבל את הכוח המניע, עקב המשקל שהוא אמור לדחוף – הסיכוי לגזירה גבוה.
אבל, גם במקרה של רכב ללא נעילה, עם נהג בעל רגל כבדה, לפי דעתי הסיכוי לגזירה אפילו גבוה יותר.
נהג כזה, שירצה לעבור איזה שהוא בור שיגרור להצלבה, ולעמידת הרכב, יבוא עם הרבה גז, הגלגל באויר יפרפר, אבל הרכב ימשיך בגלל התנופה, בסיומה של ההצלבה, הגלגל שהיה באויר, מקבל אחיזה באופן פתאומי, ונבלם במכה אחת – לפי דעתי הסיכוי לגזירה פה הרבה יותר גבוה מאשר עם נעילה...
עידן
לי נגזרה קדמית פעם אחת והפלאנג' באחורית השתחרר סופית , דווקא כשהמדרגה התעקשה יותר ממני ואז הטעות שמאית השניה לפני שלחצתי קלאצ' הרפתי מהגז וזה הרגע הקריטי שבו הזבאנג מגיע .
,
אף אחד לא יכול לכוון אותי איפה לבצע חיסום?
שאלתי את מי שריתך לי את הציריה הוא לא היה מול האלקטרודות לומר מיספר מדוייק . הוא חושב שזה הזיקה 608N אבל מה שבטוח שזאת אלקטרודה למילוי צירים .
תיקרא באתר של זיקה ותשווה נתונים בין z4 לבין הסידרה של z307 ותבין לבד את ההבדל. אגב, z4 לא קשה לריתוך עם רתכת מתאימה (רתכת גנרטור) ועם מקפידים להחזיק + בידית, מצב הפוך מ z4
היתרון של סידרה 307 זה החום הנמוך שצריך לרתך בו. אני מציע לך פעם לנסות לחלץ בורג שנישבר
בתוך הברגה, להעריך אותו עם 307 (יש יותר טובות בחברות אחרות) ואז לחלוץ, אתה תרגיש מיד את ההבדל בקושר האחיזה מול z4
www.zika.co.il
ליפני חודשיים קניתי באנגליה 2 חצי ציר + שני פלאנץ" HD מחיר כולל 76 לירות שטרלינג כולל הובלה חינם בתוך אנגליה........
הייתה אפשרות לפלאנצ"ים רגילים ב10 ליש"ט פחות....
מצרף קישור לחנות בה קניתי מאוד ממליץ כבר קניתי מס' פעמים מהם עם הובלה בתוך אנגליה חינם למשפחה
מצרף קישור אולי יעזור. http://www.paddockspares.com/sp/cate...s_on_rear.html
בקשר לריתוך אני מגיע מתחום הטיולים המיסחרי ואנו ריתכנו מס' צירים לפלאנץ' ללא בעיות אך יש להשתמש באלקטרודה המתאימה משום שבהתחלה עם ריתוך CO לא הצליח.....
בהצלחה
דוגמא לריתוך הנל:
http://heine.nusa.co.za/Mods/Sideshafts/Sideshafts.html
עוד מישהו שנמאס לו מהחופש בין הציריה לפלאנג'ים...
מקפיץ את השרשור הזהציטוט:
נכתב במקור על ידי yoni 110
הכצעקתה?
אני צריך להחליף ציריות לסרן של 110 שאני משפץ.מישהוא הציע לי לקנות ממנו ציריות שהוא קנה מג'קי לפני כמה חודשים והחליף כי הוא התקין נעילה והחליף למחוזקות.
אגב,
מה ההבדל בין ציריות של td5 לציריות של 110?(מדובר על האחוריות מן הסתם)
אני מתחיל לחשוב ברצינות על הריתוך שבשרשור הזה...
איתי.
שלום איתי
איתי דברת .
למיטב ידיעתי הציריות שגקי מוכר הם כמו המקוריות , תקנו אותי עם אני טועה.
אני החלפתי בגלל חופש קל בקודמות ואיך שהרכבתי מיד ריתכתי את הפלאנגים מתוך ידיעה שלא אוכל למנוע חופש בעתיד.
כשקניתי נעילות קניתי גם ציריות מחוזקות שבהן לא צריך לרתך.
כך שיש לי גם זוג מרותך וגם זוג לא.
מוזמן לבוא לראות ולהתרשם.
אגב, אם לא היה לי משלוח בחינם לא הייתי מחליף את הציריות.
נדב.
הייתי מנסה ב-"כרומת"* (אזור התעשיה חולון).ציטוט:
נכתב במקור על ידי danob
*לא בטוח שהוא יקח כזו עבודה קטנה והמחיר לא יהיה מועט בוודאות.
קצת מההסטוריה....
תוך כדי הכנה לטסט ראיתי כמה חמור מצב השניים בציריה קדמית והפלאנג.
עבר לי בראש לרתך אותם ביחד אבל אמרתי קודם נשקיע קצת בחיפוש ברשת והנה הגעתי לזה.
אין לי נעילות והרכב דיסקו 1 משמש כרכב טיולים לא מכונת עבירות.
אז זה או להחליף פעמון ופלאנג או לרתך....
אפילו לרתך לבינתיים עד הפעם הבאה שאצטרך לטפל בחופש במיסב.
אז, מה אומרים החכמים בנושא?
מזתומרת מצב השיניים? הן שחוקות או מפותלות?
בכל מקרה, אני הייתי מחליף. ריתוך אני מכיר שעושים בעיקר מאחורה (ובדיפנדר. שם הציריה לא מחוברת לפלאנג', לא נתקלתי בריתוך מקדימה).
שחוקות, עד לכדי כמעט לא קיימות.
אה...לא הבנתי שמדובר באחורי, תודה על החידוד. חשבתי שדיפנדר ודיסקו 1 זהים בסרנים, אז זה מעלה סוגיה לגבי חופש נדרש בפלאנג בהתאם לזוית ההיגוי.
אז... יש למישהו ציריה קדמית מקורית לא בשימוש לאחר שביצע שדרוג באוטו ?
או סתם סרן קדמי שסתם מעלה חלודה אי שם
פיצלתי את הדיון לכאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...90%D7%A0%D7%92