-
אני מאמין שאתה מתבלבל בזיהוי, לא בגלל התיאור, אלא בגלל שזו לא החלפה הגיונית ולא סביר שמישהו ביצע אותה. הסרן שאתה מדבר עליו נדיר בישראל, שלא כמו הדנה30 שנמצא כמו זבל בארץ, וקל יותר למצוא כזה מתאים עם יחס ההעברה והרוחב הנכון, ומעגל הברגים הנכון לגלגלים.
בדוק שוב, 99.99 אחוז שיש לך דנה30.
-
לסרני GM יש מעיין שיניים קטנות (וכאילו חדות) בתחתית הסרן ובמקרה של ה10 BOLT המדובר גם מעליו, תבדוק מתחת למיגון של הקייס אם יש כאלה שיניים (אני אופתע אם תמצא).
עומר
-
חנן למה זו החלפה לא הגיונית
הצלחתי ליצור קשר עם הבעלים הקודמים והוא מאשר שזו הסרן
מחר אני יצלם שוב בזויות שונות ויעביר שוב
-
תמונות חדשות סרן קידמי
-
לא רואים כלום, התמונות קטנות מדי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן א.
לא רואים כלום, התמונות קטנות מדי.
כרגע סמתי לב לכך
-
אם יש לך בעייה של תמונות גדולות מדי, שלך אותם אפילו למייל שלי [email protected] ע"מ להבין מה יש לך שם.
עומר
-
ניסיון תמונות גדולות יותר
-
בניסיון הנוסף התמונות עברו טוב
-
נראה כמו 30, בכל מקרה, על האוזן בצד הנוסע של הסרן (זאת שנמצאת מתחת לבמפסטופ אמור להיות כיתוב מתאים (30 במקרה הזה)
עומר
-
זה 30.
כדיי להיות בטוח, תתחיל לגרד ולשייף עד שתמצא את האותיות.
-
לא מצאתי שום כיתוב האם הסרן הוא 10 בולט" 7.5 אחרי מאמצים מצאתי את הטלפון
של הבעלים הקודמים הוא אומר שסרן נילקח (מוגוניר או בליזר)
-
לא מתחבר לי, לבלייזר יש סרן 10 BOLT 8.5 מקדימה ולווגוניר סרן 44.
ושניהם יותר רחבים באופן משמעותי מהסרנים שיתאימו לשילדה של CJ, ובנוסף התושבות שלהם הם מעל הסרן.
-
חביבי, זה בבירור לא 10BOLT, כי ל10BOLT יש מבנה ברגים סימטרי. תסתכל שוב במדריך הזיהוי לסרנים.
-
ניראה לי שהפיתרון האמיתי לעניין ליפתוח את המיכסה של הסרן וליבדוק
בצורה יסודית וזה מה שני יעשה אחרי סיום סוף השנה
אין מה לעשות צריך להמשיך להתפרנס חכו לתשובה ממני
סילבסטר שמח
-
אני לא מבין מה יתן לך לפתוח את הסרן. גש לחבר עם ג'יפ, בצע השוואה מול הדנה30 שלו, ותראה שזה זהה, סוף סיפור.
-
הסרן הקדמי בתמונות שלך הוא דנה 30, כמו שיש לכולנו. השווה לסרן שלי:
http://www.jeepolog.com/images/steer...0brace%201.jpg
(תתעלם מההבדלים הקלים במכסה כמו פתח ריקון שלא קיים תמיד)
לגבי רוחב הסרן, תמדוד, הכי פשוט לדעתי את אורך הצינורות "הנקיים" - אורך הצינור נטו בין הדיפרנציאל לבין הנאקלים, בשני הצדדים, ומישהו עם סיקס מודרני רגיל ימדוד, נשווה ונראה אם זה אכן סרן רחב.
-
הסרן בתמונות נראה כמו דנה 44.
אם הוא נלקח מוואגוניר זה מחזק את ההשערה.
פתח מכסה ותבדוק מה מוטבע על הקורונה ואילו יחסי העברה.
אכן תמוה ומעניין מי עשה את העבודה ואיך אם אני אכן צודק.
-
לא, זה נראה כמו סרן דנה 30.
דנה 44 קידמי נראה ככה.
http://bulldog.s5.com/3f.JPG
http://bulldog.s5.com/1f.JPG
שים לב לצורה השונה של הביצה, היא מוארכת לכיוון הציריה הארוכה יותר.
-
ציטוט:
לא, זה נראה כמו סרן דנה 30.
דנה 44 קידמי נראה ככה.
טוב, בסה"כ זה וויכוח מיותר, אבל בשביל הספורט - זה בוודאות לא דנה 30 של סיקס, כל ההאוזינג שלו שונה לגמרי, התחתית בדנה 30 רציפה, יש מין מגש גדול של הבמפ-סטופ, היובולט לא עובר דרך היציקה ואכן צד ימין נראה סימטרי יחסית לשמאל. קשה להעריך גודל מהשוואת תמונות אבל אם אני מנסה לקחת קנ"מ, הסרן בתמונות נראה בריא מאד ביחס לדנה 30.
אני מהמר שזה סרן דנה 44 שירד מאינטרנש,למי שחיבר אותו לג'יפ הזה כנראה לא היה מושג ירוק מה זה (בלייזר או וואגוניר...).
נמרוד, גש לבחור ותציע לו את הסרן שלך+הנעילה+ הספיירים, מבחינת מחיר זה הוגן, לCJ-5 סרן כזה זה OVERKILL קטלני.בהנחה כמובן שאני צודק.
50 ש"ח ביחס 1:5 לרעתי, יש מתערבת ?!