טוב - קיבלתי את התמונת מצב - נראה לי שאני אקנה בארץ וזהו!!! חבל על הכסף אם זה לא יתאים או אם זה לא מה שצריך ואין לי כוח לשחק עם גומיות :oops: ולכן נשקיע את מה שצריך- 500 ש"ח...
תודה לכולם
אלדד
Printable View
טוב - קיבלתי את התמונת מצב - נראה לי שאני אקנה בארץ וזהו!!! חבל על הכסף אם זה לא יתאים או אם זה לא מה שצריך ואין לי כוח לשחק עם גומיות :oops: ולכן נשקיע את מה שצריך- 500 ש"ח...
תודה לכולם
אלדד
קצת סדר:
http://imgsrv.pic4u.co.il/ab21e2ad40...320030000.aspx[/img]
מה הסיבה שאתה הולך להחליף גומיות.
האם הגלגל נוגע לך בכנף? בדוק טוב ליפני שאתה מחליף,אם נוגע אולי כדאי לשקול הגבהה עם אוקולון בנוסף לגומיות.אצלי יש אוקולון חרוט ,צד אחד יש בליטה כמו לגומי על מנת שיכנס בתושבת,צד שני יש גומחה שמתאימה לגומי.
כך אתה נהנה משתי עולמות גם יש לך גובה על מנת שהגלגל לא יגע בכנף ומצד שני האוקולון לא נוגע בבודי כך שלא נגרם נזק.גובה האוקולון אצלי הוא 4 סמ.
עמיקם -
בתור אחד שכבר היה לו בודי ליפט על רכב אחר (סופה) אני מראש מוותר על הרעיון...
בכל מקרה - הסיבה שאני מחליף גומיות זה בגלל שאני מחליף את כל הבודי של הסיקס ולכן זו הזדמנות לעשות מקצה שיפורים ושיפצורים אחרון כך שהכל יהיה כמו שצריך.
אלדד
אלדד אני לא חושב שצריך לפחד מבודי ליפט אם עושים זאת כהלכה ובמינון הנכון.
כמו שכתבתי אין לך הרבה אופציות אם הגלגל נוגע בכנף,או בודי ליפט,או חיתוך הכנפיים.גלגל 31 בתצורה הבסיסית יגע לך בכנף.אז תעשה חושבים טוב טוב.
עמיקם, בודי ליפט, בכל תצורה מין וצבע שהוא לא יהיה זה רע.
עדיף לחתוך כנפיים לפני ולהגביהה דרך העלים לפני שמרכיבים את הרעה החולה הזאת על האוטו.