-
חוזר: הגבהה להיילקס 96 ?
הי ששון,
אני לא נלחץ ומתייחס אליך כמו כולם.
ערן המליץ לפנות לגילי מקפיצי הרטוב שהוא גם בר סמכא בענייני קפיצים ובנוסף, הוא בעצמו בעל היילקס וטיפל בקפיצים של הרבה היילקסים.
זה בסדר.
אתה רוצה להמליץ על עצמך, אין בעיה. אבל מן הראוי שתפרט מה אתה עושה, או מה אתה מציע, ואז אתה יכול להציע לעשות זאת בעצמך. אין שום פסול בכך.
מטרתו של הפורום היא לא לקדם את עסקיו של זה או אחר, אלא לקדם את הידע בנושאים האלה.
אם למשל אני הייתי מציע לו לעשות בעצמי את העבודה הזו, ונניח שאני מציע משהו שאתה חושב שהוא שגוי. אז במידה ואני אכתוב לו רק טלפון ושיתקשר, אני אספר לו מה לדעתי צריך לעשות, אבל הוא לא יוכל לשמוע את חוות דעתך המלומדת (ביקורת) על מה שאני מציע.
זה היופי באינטרנט.
לכן מן הראוי שתכתוב לו לדוגמה, שאתה מערגל את הקפיצים, מחליף את המאיה והקונטרה מאיה, בושינגים וזה יעלה לו 2 שקל.
אני אכתוב שלדעתי אין צורך להלחליף את הקונטרה מאיה ואז המחיר הוא שקל וחצי.
מישהו שלישי יכתוב שלדעתו שווה לדרג את הקפיצים מחדש ורביעי יתן את דעתו שתמיד עדיף קיט מיובא מחו"ל.
כל אחד יכתוב את דעתו, יתרונות, חסרונות... הכל בשפה נקיה, תחת ביקורת של כולנו (מה קורה עם מישהו כותב שטויות) וכשאני אומר כולנו, אני מתכוון גם לך, ואז האדם יקבל לא רק המלצות אלא גם ידע.
בם לך לפרסם קפיצים שאתה מייצר? אחלה - בשביל זה קיימות פרסומות או לוח מודעות אם יש לך במקרה משהו למכירה.
בפורום - העיקר הוא קידום הידע ולא העסק.
בידידות,
יוני5