ואולי זה שלא שברתי מצביע על הכוון הכללי והארוך ? לסופה לא מצאתי סרן מתאים שאינו מוואנדורה כאשר החסרונות בהתקנתו אף עולים לעיתים על הייתרונות ואני לא מכיר המון שפויים שביצעו המרה זו בעצמם.
אני לא מדבר על הרחבת הסרן האחורי ע"י ספייסר (וחלקנו ראה ספייסר שכזה נגזר עם כל המשמעויות).
אני לא מדבר על החלפת מעגל החלוקה בג'אנטים לשל סיקס עם המשמעויות הכלכליות.
אני לא מדבר על אחת כמה וכמה על הישארות עם ג'אנט 16 ו8 חורים.
דנה 44 הנלקח מוואנדורה מאופיין בחיבור כזה או אחר לנאבה של סיקס...אצל חברנו הטוב זה נגזר שלא מתוך מאמץ עילאי.
מעבר לזה ושלא אובן לא נכון, השילוב הזה חזק יותר מאשר הדנה 30 !!! אך אני סקפטי אם הוא יסחוב בבטחה צמיג 35 ומעלה.
לגבי סיקס...אם אתה רוצה להישאר ברוחב המתאים אז האפשרויות שלך מצטמצמות...מה לעשות. אך ניתן למצוא סרני סקאוט אם מחפשים...צריך עזרה בהכוונה, תאמר לי...יש לי שתי אופציות להתחלה...עם סבירות של כ70 אחוז הצלחה במציאה.
לחזק ציריות ב230$ האחת (460 דולר), דטרויט לחיזוק הקייס בכ550 + ירוקים...זה לבד מסתכם במקרה הטוב ב4500 ש"ח...ומה לגבי קורונה פיניון שלא יחזיקו מעמד ויוכלו לגרום להרס של ההאוזינג / הנעילה / הציריות ???
במקרה הטוב ונשברה רק ציריה תוכל לשים רגילה שתספיק לך לנסיעה הביתה...
אני אולי מקצין אך השקעות כאלה תורמות לייאוש מוקדם מתחביב זה אצל חלק מהאנשים ולמעבר לSUV.
אם הרף העליון שלך באפליקציה הזו הינו 33" אז לך על זה בסט-אפ שתיארת...ולא יהיה מאושר ממך.
במידה ואתה מכוון גבוה יותר, זה עולה...לא 4500 ש"ח לפחות שילכו לטמיון (לפחות !!! וללא השקעה נוספת בקניית סרן נוסף חדש וכו')
העלות הינה סרן קדמי בעלויות של עד 2000 ש"ח (כשתמצא) ועלות ההתאמות שתביא אותך פחות או יותר לאותו מצב כלכלי...אמנם עם דיפרנציאל פתוח...אך עם לב שקט.
אני אגב שוב זורק לך דנה 60 קדמי שאמנם הוא OVERKILL אך הוא בנמצא...ועם מלאי יחסי של קייסים, נעילות משומשות, יחסי העברה וכו'...
ונכון, אצלי על פניו, אין שום נזק שנגרם מן הצמיגים...אך הדיפרנציאלים פתוחים והסרנים טיפה יותר חזקים...מה גם שאני עדיין נוסע בעדינות מקסימלית כהרגלי מהסופה...(כשאני נוסע)