אני מקווה שתדע מתיי לעצור.
לכל תיקון/שיפוץ אפשר למצוא צידוק הולם ונכון, אבל בשורה התחתונה: המטרה היא לנסוע ולטייל אל תשכח.
Printable View
אני מקווה שתדע מתיי לעצור.
לכל תיקון/שיפוץ אפשר למצוא צידוק הולם ונכון, אבל בשורה התחתונה: המטרה היא לנסוע ולטייל אל תשכח.
.ציטוט:
אבל בשורה התחתונה: המטרה היא לנסוע ולטייל אל תשכח
לא מסכים !
המטרה היא להנות ! אחד נהנה מטיולים ונסיעות, אחר מלפרק ולהרכיב דברים, אני באופן אישי משניהם.
זכותך לא להסכים. אני נהנה לפרק, לתקן ולשפץ כמעט באותה מידה מהשימוש בג'יפ, ובכל זאת אני מנסה לזכור מה המטרה.
ובכלל, כל אחד קונה ומחזיק ג'יפ מסיבותיו שלו. אין כאן מקום לדיון או מחלוקת.
(אתה לא מזהה ניסיון לשכנוע עצמי?).
היי, זה ליכלוך, אצלי לא נשארו הרבה חלקים מכוריים להזכירך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
או כמו שאומרים, נסה אתה למצוא בארצנו הקטנטונת זוג סרנים מסקאוט צרים.
לי רק הקטע הזה לקח 3 חודשים, נראה כמה זה ייקח לך.
מי שכח, אני מטייל המון, :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי coas
בת"א
נווה מיכאל
רחובות
קריית מלאכי
ועוד המון מקומות שיש בהם חלקים כלים וכו'..... :wink:
מישהו יכול לעזור לי במציאת פילטר אוויר לסאפרי.אני זקוק למכסה העליון.זה שיושב על הtbi .
טוב, אני כמעט בטוח שלא התכוונת לפרסם את זה כאן, אבל בכל זאת, תרים לי צילצול מחר בצהריים ל054417689 ותן לי את המידה של הקרב' שלך (TBI) אני בטוח שיש לי משהו זמין.
עומר
ללוות את השיפוץ שלך -עושה חשק להיות מובטל. בקושי אני מתפרפר מהעבודה יום בשבוע ,והכי גרוע -באופק נראית כבר הגיאות העיסקית שמאיימת גם על היום הבודד. אם נתניהו צדק ומתחיל בום חדש, נגמר מלבנות ג'יפים ועוד נגיע בסוף לסוכנות של טויוטה. עירא. הסיפור שלך לא ילך חלק כמו שנדמה לך. תתחיל לחשוב על ההשקה של הכלי ,ונארגן מפגש על בירה ,שישליק וחמוצים. אני לוקח את זה ברצינות. ותתחיל להתארגן על תאריך.
אאאאאאאאאררררררררררררררררררגגגגגגגגגגגגג גגגגגגבבבבבבבסססג'ד'קג'כ/עהשרעךי.
זה מה שיש לי להגיד :evil:
יום שלם אני מנסה להרכיב גיר.
ראיתי פעם את המוסכניק שטיפלתי אצלו עושה את זה בחצי שעה גג.
ובסוף היום (נראה לי ששעה 23:00 זו שעה יפה לסיים את היום) נדה גורנישט כלום.
אחרי שהרכבתי את הכל לפי הספר (בפעם החמישית בערך כי כל פעם שכחתי משהו אחר) , סגרתי את המכסה של המיסב הקידמי ורציתי לראות שהכל עובד ובאמת כל ההילוכים השתלבו אבל המשלב של ההילוכים השלישי והרביעי כמעט זז קדימה מידיי והפיל את השלוש פחיות הקטנות האלו, אבל עצרתי בזמן החזרתי אותו למקום ובהתייעצות טלפונית קצרה עם ניר, התברר שצריך לחבר את המתאם גיר-טרנספר כדי שיעצור את המייסב האחורי וכך לבטל את החופשים שבציר. כך היה הורכב המתאם עם אטם חדש, מחז"ש חדש וסיליקון. בא לבדוק שכל ההילוכים עובדים ודרק.
בשביל לקצר קצת את הסיפור, גיליתי שהמסנכרן של ההילוך הרביעי תפוס למשלב 3-4 (הוא אמור ליהיות ליידו אבל אמור ליהיות לו קצת חופש כמו לשאר המסנכרנים. ניסיתי לשמן / לשכנע אבל לא זז.
מחר נראה לי שנפרק הכל ונתחיל מהתחלה :?
עירא
עירא, כבר אמרתי לך שהכל עניין של לכוון את הידית לנקודה הנכונה. זה כל הסיפור. זה לקח לי כחצי שעה למצוא את הנקודה אבל בסוף זה עבד יופי.
אני עדיין לא הרכבתי את המכסה והידית בכלל. הכוונה היא הזזה של הסינכרונים עם היד.
ד.א. אם אני מסובב עם מפתח צינורות אז הציר כשאני משלב להילוכים השונים אז הציר מסתובב, פשוט מצריך הרבה כח (שליד שלי אין).
הבנתי, טעות שלי.
מחר בבוקר אצלך, אולי אצליח לעזור במשהו.
אם דיברת עם ניר, אז אתה לא צריך עצות ממני, אבל ההרגשה שלי היא שאתה יוצר בעיות מדומות על ידי הניסויים הידניים שלך. תרכיב הכול לפי הספר, הרכב את המכסה, ורק אז תתחיל לשחק בידית ההילוכים ולראות מה קורה. על ידי משחק ידני עם המשלבים אתה רק גורם לצרות.
לצערי הספר (בעברית) לא מפרט מספיק טוב את כל החלק האחרון של ההרכבה.
לדוגמא, לא כתוב בכלל לחבר את המתאם גיר-טרנספר.
ובנוסף בספר כתוב לבדוק את השילוב של כל ההילוכים לפני ההרכבה של המכסה והידית.
והלוואי והכל בראש שלי :lol: .
עירא
:lol: :lol: :lol:
http://imgsrv.pic4u.co.il/39ae9f382d...9f0020000.aspx
הנה הגיר עובד!!!!
:lol: :lol: :lol:
תודה רבה לניר על התמיכה הטלפונית ולאשר על חומרי הגלם והעזרה המעשית ולהורי שהביאוני עד הלום :wink: .