טוב אז הנה כמה קרדיטים וקצת הרחבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280622,00.html
Printable View
טוב אז הנה כמה קרדיטים וקצת הרחבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280622,00.html
"...בין היתר כדי שניתן יהיה להוביל עד שלוש יחידות במסוק..."ציטוט:
נכתב במקור על ידי בומס הקופץ
נכון, אם יש לך מסוקים באורך 100 מטר...
ושימו לב שהצבא לא מוזכר בכלל בכתבה בתור גוף שתמך...:D
זה ראלי בכלל כשעידו מתמחר כל רכב כזה בסביבות ה100 אלף דולר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
ושחברת המזרח מתמחרת דיפנדר ב300K זה ריאלי?
כל עוד יש מי שמשלם זה ריאלי...
גלעד
עבור לקוחות צבאיים בכל העולם, זה לא רק ריאלי, זה מחיר מבצע.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
לא ידעתי את זה. מעניין.
כמה עולה האמר צבאי ? מישהו יודע ?
קראתי איפשהו מספרים כמו 150-160 אלף דולר בתור המחיר הרשמי של האמר.
האמר צבאי "רגיל" (יענו, לא מחוזק) בסביבות ה70 אלף$, ערום מתוספות כתינוק ביום הוולדו. והתוספות עולות הרבה...
אסף.
שאלתי פעם את עידו כמה יעלה לקנות זיבר (ללא רישוי כביש כמובן) קומפלט עובד ומוכן. הוא אמר משהו בסביבות ה350 אלף. אז כנראה שהמחיר לא היה בשמים לרכב צבאי.
מה גורם לרכב צבאי להיות יקר כל כך?
סתם דוגמאות לפריטים יקרים... פנס צבאי "משולב" אדום + ברקס + עיני חתול..... 240$. פריטי חשמל שכולם MIL-STD, מנתקי מעגל אוטומטיים או חצי אוטומטיים, שעולים עשרות דולרים לאחד במקום שקל וחצי, צבע מיוחד ויקר מאוד (עומד בחל"כ), מחשב גיר ומנוע של 24V, פילטר שמן כפול, פילטר דלק כפול, דיסקים של 12" במקום 10" בהאמר אזרחי, וו גרירה מחוזק, מערכת קירור מוגדלת, ועוד כל מיני דברים שצריכים לעמוד בתקנים מחמירים (לא תמיד בצדק)- ולכן יקרים יותר.
אסף.
אם יש לגרזן מערכת חשמל MIL-STD והוא צבוע ב-CATC, אני אוכל כובע...
פילטר דלק כפול בהאמר נמצא בתהליכי חיסול מתקדמים - מוחלף בפילטר פשוט של אביר, עפ"י הוראה טכנית מלפני כשנתיים, כנראה שאין את זה בגרזן.
פנסים צבאיים משולבים יש רק על כלים שהגיעו איתם מארה"ב. כל רכב שהורכבו/נבנו בארץ לא משתמשים בהם.
מחשב גיר ומנוע 24V - אין. נקודה. הכל 12V, וזו הסיבה למערכת טעינה "כפולה" וקפריזית.
פילטר שמן כפול - הבנתי שגם את הכפילות הזאת מתכננים להכחיד.
מחיר המבצע של הגרזן (והזיבר והאביר והנ"נ וכו') נובע מכך שהוא עומד בתקני חיל חימוש ולא בתקני NATO. אף צבא חבר NATO לא היה קונה את הכלים האלה כמו שהם.
יפה שאתה מזלזל בתקנים של חימוש ( יש לבטא עם ע' גרונית ), אבל תדע לך שהתקנים מאוד מאוד מחמירים, ויעיד כל יצרן שהיה צריך לעבור בחינת ייצור ע"י הבוחנים של חימוש...ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
למה אתה צריך 24וולט ברכב ? אין מע' כפולה,יש רק 12וולט בינתיים...
תקנים צבאיים הרבה הרבה יותר מחמירים מאשר תקנים אזרחיים \ תעשיתיים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
זה נכון לכל התחומים, ולא רק רכב (כמו קשר, ציוד אישי וכו').
אביגדור
א. שים לב לכינוי שלי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי micjeep
ב. איפה לעזזאל נכנסת ע' גרונית למילה "חימוש" - סליחה אבל אני לא שולט יותר בשפה הנגדית.
ג. התקנים אולי מחמירים כשמדובר במערכות נשק, אבל כשמדובר ברכב, ישנן כל מיני "הקלות" ביחס לתקני NATO והתוצאה: אבירים, נ"נים, סופות ועוד. הבעייה שלי היא שמתעללים גם ברכבים שעומדים בתקני NATO במקור, כגון האמרים.
ד. צריך מערכת חשמל 24 וולט בגלל תקני NATO, למשל כדי להפעיל מכשירי קשר ברכב. ברגע שמשתמשים במערכות שמקורן ברכב אזרחי (כן, גם בהאמר) יש צורך במערכת חשמל כפולה שיש לה בעיות משלה (בהאמר יש מערכת די מוצלחת אם כי יקרה: אלטרנטור עולה 12K ש"ח בערך, לעומת זאת המערכות הכפולות בסופה הן בכייה לדורות).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק