כפי שכבר ציינתי!!! :mad:ציטוט:
נכתב במקור על ידי Viper
למה אתה לא קורא את כל ההודעות שמגיבים לך עליהם? תגלול קצת אחורה ותראה שעל כל שאלה שלך כבר ענו לך יותר מפעם אחת.
אנחנו כאן שמחים לעזור, אבל לא שמחים לחזור על עצמנו....
בהצלחה.
Printable View
כפי שכבר ציינתי!!! :mad:ציטוט:
נכתב במקור על ידי Viper
למה אתה לא קורא את כל ההודעות שמגיבים לך עליהם? תגלול קצת אחורה ותראה שעל כל שאלה שלך כבר ענו לך יותר מפעם אחת.
אנחנו כאן שמחים לעזור, אבל לא שמחים לחזור על עצמנו....
בהצלחה.
גבר מצטער שחזרת על עצמך ...
אני ממש לא הבנתי את המושגים שכתבת "נגד משתנה" . "סליל"
לגבי הארקה ...למצוף מגיע כבל 1 בצבע צהוב \ ירוק ...
מאיפה אמורה לבגיע הארקה ??
והאם עליי לפתוח את " הקופסה " ואם כן איך????
תודה מקווה שאני ברור ...
אני צעיר ואין לי "שפה משותפת איתכם ...עמכם הסליחה ....
תודה ...
שטויות!
לא נורא. תתרגל...
על איזה "קופסא" אתה מדבר?
אכן החוט הצהוב הוא היחידי שמגיע מהמצוף ללוח מחוונים.
ההארקה מחוברת ללוח השעונים. אבל אם אתה מקצר את החוט הצהוב לגוף הרכב והשעון עולה עד למעלה- השעון תקין.
אם פירקת את המצוף- תשים לב בוודאי שיש מעין סליל- חוט מוליך (חשמל) שמלופף על ליבה מלבנית.
ע"ג הסליל ישנה פחית (שאליה מתחבר החוט הצהוב) והיא מחוברת לזרוע המצוף, כך שכאשר אתה מזיז את המצוף- הפחית זזה איתה.
שים לב לנקות את הסליל ולוודא שיש מגע בין הפחית לבין הסליל.
לפני שאתה מחבר את המצוף למקום- תוודא שהעסק עובד.
איך תוודא? תזיז את המצוף ביד ותראה אם השעון מגיב. (קח בחשבון שלוקח לו קצת זמן לעלות ולרדת).
תעדכן בהתפתחויות.
בהצלחה!
אנשיםםםםם המחוג עובד הסתדרר !!!! תודה רבה רבה רבה לViper על העזרה והסבלנות והיחס
ותודה לכולכם על התגובות...
שאלה בקשר למחוג חום ..:-x כמו שאמרתי קיצרתי את החוט לגוף והשעון עלה עד הסוף כלומר השעון תקין ...שאלתי חשמלאי רכב ואמר לי שרק היוניט הלך ואין קשר לתרמוסטט
כמה עולה יוניט??? ואם יש אמתץ בדבריו ...תודה...
החשמלאי שלך צודק.
אכן אין קשר בין שעון החום לטרמוסטט (בערך...).
שעון החום בדש-בורד מחובר עם חוט חשמל ליוניט חום שמוברגת לבלוק המנוע ליד בית הטרמוסטט.
הטרמוסטט מצידו- אחראי על שמירת טמפ' עבודה נכונה במנוע. (תקרא את הכתבה באתר על רדיאטורים ומערכות קירור ברכבים- כך תוכל להעמיק את הבנתך בנושא).
בכל אופן- יתכן שהיוניט שלך מקולקל, אבל זה לא אומר שלא צריך טרמוסטט...
מחיר של יוניט חום ?!?!? :confused: תברר בכל חנות חלקי חילוף, או לחילופין אצל ה"גנבים" במכשירי תנועה...
אם אתה רוצה שהשעון ידייק.. אז לקנות יוניט רק בחברה!
המחיר שם, אכן יקר - 150 ש"ח