ברוך. בחיי שאתה משוגע!
רק תרשה לי להוסיף משהו. זה בחיים לא יפנה בבוץ (במיוחד חלקלק). אחרת אני צנצנת.
אורי טל.
Printable View
ברוך. בחיי שאתה משוגע!
רק תרשה לי להוסיף משהו. זה בחיים לא יפנה בבוץ (במיוחד חלקלק). אחרת אני צנצנת.
אורי טל.
תמיד - זה כבר ענין של מסורת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
דיברתי עם יגאל. דבר איתו ותגיעו יחד למשהו פרלימינארי.
מדהים.
האם לשילדה יש איזה שהיא גמישות? האם היא מתפטלת קצת בזויות, או שהיא ממש קשיחה?
עידן
חרגול זה חרק שמקפץ
אני חושב ש"תולעת" זה שם יותר טוב
אבל זה ניראה כמו אחלה תולעת! עבודה יפה!!!!!!!!!!!!!
איך בדיוק עובדים הברקסים?
לא רואים שום דיסק...
עידן
נראה לי שמרבה רגליים היא ההגדרה הקולעת ביותר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי atias
בכל מקרה, עבודה יפה!
השם היה צריך להיות נדל אבל יש עם זה קונוטציות שליליות. עם הקפיצים והזוויות שלהם הרכב מאוד דומה לחרגול, אם היו לו 8 רגלים :-D
פשוט מדהים, כייף לראות יישום של תכנית בנייה לרכב משרטוט לכלי רכב מושלם. ובכלל צורת הבנייה המוקפדת, והירידה לפרטים.
מצטרף לשאלה לגבי בילום, האם הבלמים עובדים על ארבעת הצירים.
"כאשר אני מוריד ממנו בכמה ברגים כמה ואיזה גלגלים שאני רוצה(8x8, 6x6, 4x4, 4x2), ומעביר את הבולמים שירדו לגלגלים שנותרו. לכן הרכב מודולארי למעשה וניתן להתאמה לכל סוג של מירוץ בזמן מאד קצר"
האם אתה מנתק גלי הינע לגלגלים שאינם נחוצים (יש שחרור מהיר ? ) או שיש פטנט אחר ?
ואיך אתה מעלה\מוריד סרן שאינך חפץ בו?
דרור העלה נקודה מעניינת ולא פיתח אותה מספיק - משוגע או גאון, או בשפת הבש-מוהנדסים, כמה אחוז משוגע וכמה אחוז גאון??? :smile:
ראיתי את היצירה כמה ימים לפני שברוך החליט להעלות תמונות, נשארתי פעור פה. פסיכי לגמרי. רמת הבנייה, המהירות, היצירתיות בתכנון ופתרון ומעקף בעיות במקום, פשוט יוצאות מן הכלל. לרכב בטוח יהיו הרבה בעיות אמיתיות, מערכת העברת הכוח מאד לא פשוטה (וזה בלשון המעטה) ולהביא את כל מערת המתלים העצום הזה לעבודה מסונכרת גם בנסיעה מהירה יותר, יהיה קשה... אבל זה בכל מקרה משהו פנטסטי רק להסתכל עליו. זה כבר נוסע ברוך? אפשר להגיע שוב והפעם עם מצלמה בשביל פיצ'ר מסודר? התמונות ששמת לא עושות חסד עם מאות הפרטית הקטנים...
אגב רעיון לשם -
"רולר בלייד" :mrgreen:
"ההבדל בין שיגעון לגאונות נמדד במידת ההצלחה..."
1. וואו וואו ועוד פעם וואו
2. מדהים
3. בסיס גלגלים של מעל 4 מטר למרוצי הראלי ??? אההההההה נו טוב :o , אני רוצה סיבוב.
4. מה שלא מסתדר לי :confused: זה שהמנוע יושב מאחור ופונה אחורה ואני משער שאתה משתמש בגיר אמריקאי של רכב והגיר פונה קדימה !?!? טוב אבל אצלך הכל יכול לעבוד . (הסברים בבקשה) השתמשת בהנעת z drive כמו בספינות ?
5. אני מרגיש נבוך :oops: אפילו להגיד כל הכבוד זה באמת פרויקט יוצא דופן.
6. תתכונן להגיע לסדנא באמצע השבוע ולא אכפת לי באיזו ישיבה תהיה.........:mrgreen:
מסיר את הכובע,ברוך,
אתה בונה כלי הרכב הטוב ביותר בין עורכי הדין...;-)
(איך אפשר בלי עקיצה):mrgreen:
חשבתי שזה אתר לבונים ומהנדסים, לא אתר של פסיכיאטרים.....:mrgreen:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
וזאת מחמאה ששווה לקבל, בעקר כשהיא באה מהבש מוהנדס הראשי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ימים יגידו, ואני מקווה שלא יהיה להם יותר מידי מה להגיד....ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
עוד לא נוסע. יש לי התלבטות לגבי חלק מהדרייבשאפטים. אם אתה מזדמן לסביבה בקרוב, דבר איתי ונראה ביחד מה כדאי לעשות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מתאים לי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
גם זה הולך....ציטוט:
תקבל. בתור נווט.ציטוט:
קודם כל, כשהוא יסע בראלי, הוא יסע עם 4 גלגלים, עם סרן אחורי(דנה 70) פתוח ועם משולשים מקדימה, במצב 4X2. תאמין או לא, זה מה שיהיה, אם כי יכול להיות שכמה מירוצים ראשונים, הוא יסע עם סרן קדמי ריק(סטייל ג'יפספיד), עד שאסיים את ענין המשולשים שהוא מאד מורכב בסיטואציה המודולארית של הרכב הזה.
זרועות הרדיוס האחוריות יהיו באורך של קרוב לשני מטר, עם שני קוילאוברים ובייפאס אחד לכל זרוע. בקונפיגורציה של משולשים קדימה, הרכב יהיה עם בסיס גלגלים קצר יותר, אבל עדיין ארוך - קרוב ל 4 מטר מלמטה. ומה רע בזה? אני רואה בכך רק יתרונות, פרט אולי לבעיונת של תמרון במקומות צרים.
לא.ציטוט:
סרנים הפוכים.
מכיר את ענין היונה והיין וכן הז... והז...?ציטוט:
אין בלמים על הגלגלים אלא על צירי ההנעה לפני ההפחתה בסרנים. מכיוון שמדובר ב 8x8 קבוע, כל בלם עוצר הכל, ויש יותר מאחד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי yogibear
לגבי הסרנים-
כל סרן יורד ע"י פירוק 4 ברגים + הדרייבשאפט. רבע שעה והסרן בחוץ לגמרי - לא למעלה ולא למטה, אלא בחוץ בכלל.
לא. נעול וקשיח לחלוטין, כולל 12 נקודות העיגון של מערכת הכוח לשילדה = ברזל על ברזל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ibinder
תקבל. בתור נווט.
QUOTE]
סגור. תכין מערכת קשר טובה.;-)
ברוך....
אני קורא את הכתבה כבר כמה ימים....
ועוד לא סגור על העניין....
או שאתה מגדל שפם....
או שאני הופיך למהנדיס.....
או שאתה פשוט פסיכי ברמות שמעבר לדמיון....
כפרה....אתה חייב להתחיל ולתכנן את הרכב המבצעי הבא של BOND007
נראה לי פשוט מדהים....
לא יודע להגדיר במילים...
פשוט תותח על....סחתייקה!!!
איזו יצירה !!!
שווה לחפש את הצבעי הכי טוב באזור ולהפוך אותה ליצירה מדהימה עוד יותר
כל הכבוד !!!!
דודו
[QUOTE=הצפרדע]
בקונפיגורציה של משולשים קדימה, הרכב יהיה עם בסיס גלגלים קצר יותר, אבל עדיין ארוך - קרוב ל 4 מטר מלמטה. ומה רע בזה? QUOTE]
עם איזה צמיגים אתה מתכוון לצאת לראלי ומה יהיה מרווח הגחון בתצורת הראלי 4 על 2 ?