אותי התגובה המתנשאת הזאת שכנעה לא להתקרב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי micjeep
כמו שעומר כתב, הלקוח תמיד צודק, גם כשהוא לא, כשהוא נודניק או מעצבן.
Printable View
אותי התגובה המתנשאת הזאת שכנעה לא להתקרב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי micjeep
כמו שעומר כתב, הלקוח תמיד צודק, גם כשהוא לא, כשהוא נודניק או מעצבן.
מנסיון של חמישה חברים עם המוצרים של Rudy Project (מתחום האופניים אם זה משנה) המוצרים מעולים והשירות של היבואן מצויין
הדבר מזכיר לי אירוע של מימוש אחריות שקרה לי בעבר :
לדרמן- היה לי לדרמן WAVE שקיבלתי מדוד שלי ( אחרי שהיה אצלו שנים ), אחרי שנתיים אצלי נשבר אחד הלהבים, הבאתי את זה לחנות-לא חנות שקניתי ממנה וללא קבלה- הם שלחו את לתיקון.
אחרי 3 שבועות קיבלתי את הלדרמן עם 4 להבים חדשים ( החליפו את כל הלהבים,מסורים בתוך הסכין )
ללא עלות !
זה שירות, החברה הבינה ששווה להשקיע בלקוחות ובשירות.
נו, ובתור אחד שעובד על T&I ביומיום, ושולח להם כל שבוע כמה כלים לתיקון, אני יכול לספר לך שהיה לך הרבה מזל, או שזה היה מזמן. היום תקבל השחזה חינם במקרה הטוב (והאפשרי), על החלפה של חלק לרוב יגבו כסף, ואני בספק אם משהו יכלל באחריות שלהם. "בלאי סביר (בשימוש לא סביר)", זה מה ששומעים כמעט כל יום.
לפני כמה שנים הם מכרו פה כלי, ההוא עם הג'בקה, והפסיקו לייבא אותו. אנשים שיש להם תקלות בכלי הזה יכולים לדבר ללמפה, הם לא מוכנים להביא חלקי חילוף או לשלוח לחו"ל.
בקיצור, לכל חברה יש את הפדיחות שלה. השאלה היא למי יש הכי הרבה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
צודק, העניין שלחברה הזאת יש מוניטין מצויין -בייחוד בקטע של שירות לקוחות ונתינה ללקוח
( ניתן גם לראות לפי התגובות )לכן כ"כ הופתעתי לקבל כזה יחס מזלזל...
חבר שלי הציע לי לקחת את העניין לבית משפט לתביעות קטנות, לטענתו
לבד מזמן ( שעה-שעתיים של הגשת התביעה ) אין לי מה להפסיד
יש כמה אפשרויות:
1. לא יהיה להם כח להתעסק איתך והם יתנו לך זיכוי/משקף חילופי.
2. תבוא לבית המשפט, הם יוכיחו שהמשקף מבחינתם תקין ע"י בדיקות שהם עשו (בתקווה והם באמת עשו ולא סתם החזירו לך את המוצר בתואנה שהוא תקין. אם זה המקרה תפסת אותם עם המכנסיים למטה) ושאם הייתה בעיה כנראה שזה שימוש לא סביר שלך במשקף. ואז הפסדת במשפט. לא יודע איך הולך תביעות קטנות (או תביעות בכלל :mrgreen: ), אבל מה הסיכוי שמבקשים ממך שם לשלם להם הוצאות משפט או משהו?
3. אתה מנצח במשפט איכשהו, ומקבל פיצוי. העניין הוא שהדרך הזו כנראה תדרוש עבודת הכנה, מחקר, ועוד כמה דברים שיגזלו ממך זמן זמן ועוד זמן. אם תבוא ככה, בלי ידע מעמיק, הם יאכלו אותך בלי מלח.
אני לא מכיר אף אחד מהמעורבים ולא מבין כלום בסקי.
אבל מעניין אותי איך היבואן בודק את המשקף,
ואני רציני! !
הרי צריך סביבה של כמה מעלות מתחת ל-0 , איזה משוגע שיזיעה מתחת למשקף
ולסיום רוח קלילה.
יואב
אני בספק אם הם בודקים בתנאים כאלו. יותר הגיוני שהם בודקים בדרך מסוימת אם הציפוי שאמור להיות שם באמת נמצא שם, וזהו.
ואולי היבואן, שכבר נוכחנו שרואה את הטופיק הזה, ירשם ויגיב על כך?
אני דבר אחד חשוב למדתי על תודעת השירות של Rody, שהיא לא תמיד קיימת.
נכון שיש הרבה שמשבחים, אבל מספיק לקוח אחד בשביל להרוס הכל.
תמיד החזקתי מהם חברה עם מוצרים ברמה גבוהה, עם יחס איכותי לקהל לקוחותיהם.
אחרי שמיכאל סיפר לי על היחס האישי בחנות, והטלפון שהוא קיבל מהבעלים... זה הספיק לי.
הרי, אין פה בעיה של הוכחה, יש תמונות של הבעיה, יש הוכחת קניה באתר באוסטריה עבור משקף חלופי, ויש תמונות שמיכאל הפסיק לגלוש עם המשקף הלא תקין, וסיים את החושה עם המשקף שקנה שם במקום, אז ברור לכולם, שאין פה ניסיון לקומבינה, שהוא "קנה" משקף רק עבור החופשה וניסה להחזיר אותו מיד עם חזרתו לארץ.
אני גם משוכנע שהתנאי הבדיקה לא ממש מתקרבים לתנאי הגלישה באוסטריה... ולכן אולי לגשילה בחרמון, המשקף מעולה, אבל לתנאים קיצוניים יותר, ממש לא. המשקף הזה אמור לתת פיתרון לבעיית האדים, וזאת בדיוק הסיבה למחירו היקר.
במידה והיו רוצים, היו מציעים לו משקף מדגם אחר, זיכוי למשהו אחר בחנות, ולא סתם זורקים אותו מכל המדרגות, משהו בניסיון להמתיק את הגלולה המרה, גם אם הוא היה מפסיד קצת, היה יוצא בהרגשה שבאו לקראתו, ועזרו לו.
לפי דעתי, בגלל שאתה איש קבע משועמם, ויש לך הרבה זמן פנוי, פנה קודם לאמון הציבור, אולי הם יוכלו לסייע, ובמידה ולא... בית משפט לתביעות קטנות (וזה אפילו רק על העיקרון של חוסר היחס והזילזול המגעיל).
מה שאני למדתי... לא לקנות שם... ורציתי לקנות משקפי שמש חדשות (אני לובש משקפי ראיה, ויש להם אחלה פתרונות, אבל, עכשיו כבר מאוחר מידי בשביל RUDY)...
עידן