ושאלה נוספת. לען אני הולך עם האישור הזה???
משרד הרישוי עדיין יכול להגיד :"לא מעניין אותי, אצלי כתוב עד 205/70"
Printable View
ושאלה נוספת. לען אני הולך עם האישור הזה???
משרד הרישוי עדיין יכול להגיד :"לא מעניין אותי, אצלי כתוב עד 205/70"
אני לא בטוח לגבי צמיגים ספציפית אבל לאשר דגם של כל הרכב בסיבות ה $ 10K
הטכניון הוא הגוף שמאשר שינויים מבניים. כשאתה הולך לאשר כננת אצל מכון X, הוא מאושר מטעם הטכניון לאשר לך את הכננת. אישור מהטכניון לשינוי מבני הוא אישור תקף מול כל אחד, בפרט משטרע ובתי משפט.
אין לי מושג כמה זה עולה, אבל זול זה לא יהיה. לאף אחד שם אין שום אינטרס לעזור לך חינם ולהם יש את הידע והמכשור לבדוק ש215 על סמוראי אכן איננו מונע מהרכב לעמוד בתקנים (אם יש כאלו בכלל) המגדירים כשירות רכב. תיאורטית הם יכולים גם לאשר לך באגי מבניה עצמית לנסיעה בכביש. זה יעלה כסף ולא מעט כי אם הם יסכימו זה יהיה כרוך בבדיקות מעבדה, בשעות עבודה וכו'.
עכשיו נראה אותך מארגן מספיק בעלי סמוראי שכל אחד מוכן לתרום את המחיר לא רק למענם, אלא למען הדורות הבאים. לי כבר אין סמוראי, אני לא תורם... :twisted:
לחילופין, תמצאו מישהו שמכיר מישהו במכשירי תנועה. מאוד קל למנהל שירות לכתוב מכתב ש75 ו70 זה אותו דבר- אבל אין לו שום סיבה לעשות את זה בשבילכם. חפשו מישהו שבשבילו כן יתאמצו להוציא מכתב. הכל אנשים.
אסף.
אלון , בדיקות מעבדה לא מחייבות דגם לניסויים ? כלומר צריך סמוראי לניסויים ולא רק הסמוראי הפרטי שלי/של כל אחד אחר... ?
ואחרי שיש לך את האישור הזה , מה אז ? ניגשים למשרד הרישוי/תחבורה ?
ואם הבדיקה נופלת? אז למעשה הכנסנו לעצמנו מקל בגלגלים כי עכשיו לא יהיה אישור לשום קומבינה... (לא ? )
---------------------------------
בוא ואני אספר עוד סיפור בנושא - עמדה מס' 1 מכיר ? הבחור שאני פגשתי במשרד התחבורה אמר לי שמבחינתו אני יכול לגשת לעמדה 1 ולצלצל אליו משם , מה שהבוחן יחליט, הוא יתן תוקף סופי. אני לא מדבר על חאפר, או עובד ניקיון , אלא הבחור שיש לו את הסמכות, זה שיש לו את הקלסרים בארון במשרד , זה שבהינד עפעף יכול לקבוע שגם 235 יהיה חוקי...
אתה חושב שלבוחן היה איכפת ? הזיז לו את ה##$% , לא להתקשר ולא בטיח , לא מעניין אותו כלום.
אני לא יודע מה בדיקה מחייבת, אני לא עובד שם. נניח והיא מחייבת רכב, מה רע בשלך? הוא יחזור בחתיכה אחת...
אחרי שיש אישור כזה אני לא חושב שתצטרך לגשת למשרד התחבורע. אם זה היה אישור לרכב אחד אז כן והם היו מחוייבים להכניס לך את זה לרשיון, אבל אישור גורף יחייב אותם להוסיף את המידה לצד אוטודאטה.
ואם הבדיקה נופלת... אתה בדחן חוד, יודע? לא תיפול בבדיקת בלימה, לא בבדיקת יציבות, במה יש לך ליפול? מילא היית אומר 31, הייתי מבין ממה אתה מפחד. על מה תיפול? סמוראי עם 32 עומד בתקן לבלימה של טסט, אז עם 215 לא?
לכו עם ההצעה של אסף. לא תצליחו להתארגן על ההצעה שלי מבחנה כלכלית.
איזה בדיקה??? על מה אתם מקשקשים? אין מהנדס שפוי בעולם שיתיחס להבדל כל כך מינורי בין צמיגים כמשהו ששוה להרים בשבילו עט! אלון נפלת על השכל?
אין מה לבדוק, אין מה לאשר, זה מקרה קלאסי של בריון שדורש ממך להוכיח שאין לך אחות! מה עושים במקרה כזה? בורחים הצידה, מתעלמים ועוברים הלאה! אתם תמימים וקשי עורף רבותי.
לדעתי האישור זזה לא ריאלי.
10K$ לא יארגן אף אחד, גם אם הינו מוצאים 500 איש בכסף כזה אני ימצא חאפר.
לכן אין סיכוי.
הסיכוי היחידי זה להרגן קבוצה מעוניינת, ואילי לשכנעה את היבואן צמיגים.
אם זה לא ילך אני אולך להרגן קבוצה קטנה ולייבא מחול בצורה עצמיית, יש לי חברים שמייבים מכולות, אני יכול לדחוף לשם כמה צמיגים.
אני מנסה ליצור קשר עם MAXXIS נראה מה יצא מזה.
ב 80 דולר לצמיג אני יכול להביא 7 שיהיה לי ספייר במחיר של סט בארץ.
היה פה מישהו שייבא צמיגים לאופנועים, כמה מס יש על זה?
וזה משנה את המצב, נמרוד? למרבה הצער, אני לא יכול להרים קרש מעץ ולפוצץ את הבריון. הם צריכים פתרון לבעיה ולא רק הם, אלא כל מי שיבוא אחריהם. שינוי מינורי ודבילי? יופי, אז שיבקשו את גבולות היכולת. שיצא להם אישור עד קוטר חיצוני של 31 מצידי, אני רק בעד.
זה שזה אידיוטי זה ברור. עצם זה שמישהו צריך אישור זה אידיוטי, אבל כל המדינה הזו אידיוטית בנושא הזה אז במקום לבכות כל היום וכל הלילה, אולי הגיע הזמן שמי שרוצה שיעזרו לו יעזור לעצמו?
אסף אתה מהנדס רכב עם נסיון רב בתחום האם אין שום סיכון לנסוע בכלי כזה עם 215?ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
טוב יש לי חדשות מצוינות!
דיברתי היום עם היבואן ויהיה יבוא סדיר של הצמיג הזה לארץ!
הציג חדש ויצאה לשוק לפני חודש, בעוד חודשיים צריך להגיע לארצינו !!!
כבר הזמנתי 5:)
נראה עם כך יהיה אני אהיה מאוד מרוצה.
נחכה חודשיים :) ונראה
צמיג 205-70-15 שטח שטח של מקסיס ?
סחטיין עלייך!
הזמנת מהיבואן ? דנטייר ? או שהוא הפנה אותך לפנצ'ריה ?
לא שילמתי כסף, רק ביקשתי שיתקשרו אלי כש מגיע.
אבל זה לא רק לי לכוווולם יהיה עוד חודשיים ובעה הישועה לסמוראים.
אני מתכוון לצמיג 8060 זה שיש קישור אליו בתחילת השירשור, נראה לי שטח שטח :))
בוא נתחיל מזה שישועה לסמוראים זה כשיהיה חופש מוטורי ( ולא רק לסמוראים! )
ואז צמיג 33 יהיה הסטנדרט לסמוראי :twisted:
אבל אכן זו התקדמות.
דרך אגב, אני מקווה שאני לא אאכזב אותך כשאומר לך שלהודיע לך הם לא יודיעו...אתה צריך לשבת להם על הראש לקראת המועד... דבר איתם עוד חודש / חודשיים ותראה מה קורה.
בכל מקרה , סחטיין על הבשורה , אני מקווה שהצמיג הזה באמת שווה.
מצטרף להתעניינות. אתקשר בהקדם גם ליבואן ונראה מה יאמרו לי. אחזור עם דיווח.
מי יתן בשורות טובות.
לא ציפיתי מהם ליצור איתי קשר :))
אני לא עד כדי כך תמים:))
אבל מה שמעניין זה, שהתעניינתי בצמיג בכלל אצל MAXXIS העולמית במייל, ואז היבואן התקשר אלי!
עדי
עדי , זה לא חדש שיצרן עולמי שולח אלייך את הPOC שלו מהארץ. פשוט בארצנו זה מפתיע כי לא רגילים לשירות...
תחילת יבוא, שירשור בג'יפטריפ:
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...=1&item=804899
כל כך הרבה התעניינות ואף אחד לא נרשם?
אני לא מבין את זה
בסוף היבואן והמפיצים יוותרו על הרעיון, היתי בטוח שביום שמביאים את הצמיג יהיה טור של 50 רכבים מחוצ לדלת של היבואן