OTE]
toyo\ nito
זה צמיג זהה מאותו בית
Printable View
OTE]
toyo\ nito
זה צמיג זהה מאותו בית
ישי,
השאלה היא אייך אנחנו מייצרים דו-שיח יעיל מול היבואן שיביא לתוצאות ולא רק "מוציאים קיטור" בפורום זה.
למיטב ידיעתי אנחנו כאן 4 בעלי רכב: אתה, אייל, רני ואני. צריך להגיע לעוד בעלי רכב ואולי פנייה מרוכזת של כולנו תוכל להביא לשיתוף פעולה מתוך כוונה חיובית ובונה. בסה"כ מהתרשמות שלי ניתן להגיע להבנות.
מיקי.
אני מציע ליזום פגישה במעמד ארבעתנו ואולי עוד מי שירצה עם ניסים בחיפה , ולהעלות את הנושא כולל זה שבגלל שהם לא מאפשרים מידות אחרות יבואן צמיגים שכבר כן מביא צמיגים רוצה 2500 ש"ח לצמיג דבר שהוא ניצול המצב שאין כל תחליף.
כמו כן אני מציע להעלות את נושא תדירות הטיפולים שהינו כפול מאשר ארהב וגורם לנו להוצאה מיותרת.
בנוסף את כל השינויים כמו הגבהות וכו..
ישי
אני איתך.
דיברתי אתמול (יום א') עם פורד - הבנתי מהם שניסים יהיה רק במהלך שבוע הבא.
בגדול אני פנוי ואשמח להגיע לפגישה שכזו.
צמיגי זוארץ 03-5616754
מחזיקים צמיג TOYO AT "Open Country" בט"ל מסרו מחיר של 1050+
הדגם המדובר בלינק:
http://www.toyo.com/docs/tires/tires...™&category=lgt
ישי יש פנצריה בגב של תחנת הדלק בגן יבנה
תפנה לבחור בשם אלי 0577622159 אלוף הארץ
בליישר בננות ולעגל ביצים
אגב יש לי סט שנסע 5000 קמ אשמח לישמוע הצעות
לא לא לא ולא!
ישי,
הנושא ניטחן פה 200 אלף פעם
פורד לא איפשרה, לא מאפשרת ולא תאפשר שום שינוי ברכב, אפילו(ובמיוחד לא) בארה'ב!
להמשיך לטחון,
הנה איך זה עובד,
בארה'ב,
כלי רכב נחשב לרכוש פרטי, אין דרך לממשלה להגיד לבעל הרכב מה לעשות איתו, רוצה חישוקים 24 אינץ' וצמיגים 40 אינץ'- זכותך.
אתה לא צריך אישור מהממשלה או היצרן, שאגב, לא יתנו לך גם אם תבקש,
מדוע?
כי ברגע שמישהו נותן לך אישור לשנות משהו הם לוקחים אחריות, כלומר,
נגיד שהיו נותנים לך אישור לשנות גודל צמיג, ואתה נכנס לתאונה,
ישר אתה, או מי שפגעת בו מביא עורך דין אפילו מסוג ז שיטען שהתאונה קרתה בגלל גודל הצמיגים הלא מקורי, וכמובן בגלל שנגיד, שפורד, אישרה את זה בתור חברה....העסק הזה עלול לעלות להם 50 מליון דולר, למרות שזה באמת כסף קטן, אין להם כוח להתעסק עם עורכי דין, אז הרבה יותר פשוט וחכם לא לאשר כל שנויים ברכב.
אצלכם המצב כמובן שונה,
הרכב שקנית, זה לא רכוש שלך,
יש ממשלה,יש כנסת, יש שרים, יש משרד תחבורע,
יש בכנסת מיזנון ,
ויושבים במיזנון ומחליטים איזה גודל צמיג מותר לישי להרכיב על הרכב שהממשלה עושה טובה לישי ומרשה לו להחזיק,
ובאופן מיקרי לגמרה, החליטו שישי יכול להרכיב צמיגים רק בגודל שמורשה ע'י היצרן, אתה מבין, גם הם מחפשים איך לכסות את התחת שלהם, חס וחלילה תיכנס בתאונה, בטוח יבוא עורך דין יהודי טוב, ויטען שהתאונה קרתה בגלל שינוי הגודל, ויאשימו את זה שאישר.....אז למה הם צריכים את הכאב ראש הזה?
אז מה הפיתרון?
כרגיל למדינת ישראל,
חפש את הפיתרון מתחת לשולחן, בדיוק כמו כול אחד אחר.
הנה סתם לדוגמה,
פיקאפ עם הגבהה ממוצעת עממית שנסע מלפי היום,
נראה לי מוזר שהוא השקיע הרבה בגלגלים (קשה לראות אבל יש לו גלגלים של משאית בינונית,20 אינץ' 10 ברגים)
אבל הליפט ממש זול, בלוקים גדולים מאחורה.