מכל בחינה שהיא- כן, ובהחלט.ציטוט:
האם סובארו OUTBACK, שנת 98 עדיפה על ג'ימי 98?
אסף.
Printable View
מכל בחינה שהיא- כן, ובהחלט.ציטוט:
האם סובארו OUTBACK, שנת 98 עדיפה על ג'ימי 98?
אסף.
נשאר להשוות את המרחב הפנימי (בעיקר את רוחבו של הכיסא האחורי), ולמצוא OUTBACK ב 50K...ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אני חסיד של רכבי סובארו לדורותיהם, הבעיה היא המחיר של ה OUTBACK.
אביגדור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
דרור אני חולק עליך בעניין האמינות, או יותר נכון עלויות התחזוקה - עבור רכב בן 10 שנים ומעלה, כלומר ממש ישן, עלויות וזמינות חלקים ומכונאים הופכים להיות שיקולים קריטיים, ולמכוניות GM האלו יש יתרון ברור בתחום הזה. הן לא משהו בכביש ולא בשטח, אבל הן פשוטות יותר לתחזוקה והתעסקות והחלקים אוניברסליים וזמינים הרבה יותר בממוצע. בתור רכב ישן, אני מעדיף אמריקאי - ג'יפ או GM גם ככה יש המון מן המשותף. או טויוטה :-)
ממש לקחת לי את המילים מהפה...ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
גם אני מעדיף רכב אמריקאי על רכב יפני, במיוחד שיש בינהם הבדל של 4 שנים.
לגבי הסובארו, אני אישית מעדיף סובארו, אבל הג'ימי זול יותר לקניה, ותצרוכת הדלק שלו זה דבר ידוע, כך שניתן להערך לכך.
לגבי העבירות, זה לא מה שאני מחפש מהרכב, מכונת עבירות כבר יש לי, כך שאם בכביש הוא נוח (לילך נהגה עליו בעבר), אוטומטי (דרישת חובה) ועביר לכ 80% ממסלולי השטח בארץ, זה מתאים לי.
אביגדור
אני משוכנע שמספרית, יש בארץ יותר פאג'רויים מאמצע שנות ה-90 מאשר ג'ימים.
אני גם משוכנע שיש הרבה פחות פאג'רויים בפירוקיות, כי הם שורדים את השנים והקילומטרים טוב יותר... זה אולי גם מעיד על איכותו של הרכב?:roll:
שוב - כל אלה השערות ולא מידע מדויק.
כמוכם, גם אני לא משתגע על מכוניות יפניות בכלל (כולל ובעיקר - טויוטה) אבל אין חולק על כך שפאג'רו איכותי עשרות מונים מהג'ימי. מצד שני, אין גם ספק שחלפים וחלקים של מיצובישי יקרים הרבה יותר מאלה של GM.
קצת מפליא שהג'ימי/בלייזר/S15/S10/סונומה, שהם מהמכוניות הפחות מוצלחות של GM בכל הזמנים, הופכים פתאום בעיניכם לקנייה ראויה. האם זה רק בגלל שהם זולים לרכישה ויש להם ערימות של חלקי חילוף בפירוקים? זה ממש לא הופך את הג'ימים הישנים למכוניות טובות יותר, זה רק מעיד על כך שרובם כבר די גרוטאות.
מילא אם אפשר היה להפוך אותו לרכב שטח ראוי... אבל אפילו כפלטפורמה לשיפורים המקובלים הוא לא הכי מתאים בעולם. זה משאיר אותו בדרך כלל במצבו הסטנדרטי ועל הכביש בלבד, וגם שם אין לו כל כך הרבה מה להציע מעבר לנוחות סבירה במהירויות נמוכות וביצועים בקו ישר.
אם אוכל לתרום משהו לדיון
יש לנו בי4 אמנם לא סטיישן ולא outback אבל קרוב משפחה.
לגבי צריכת דלק - בנסיעה עדינה ( חיפה - עליות וירידות ) לא סבתא אבל בלי להתפרע - 1:14 במקרה הרע
בנסיעה "שובבה" - 1:10 ( עליית "דרך ראש מיה" למשל ב תלת סיפרתי - לא שניסיתי .... ח"ח )
אחיזת כביש מעולה
כיף של אוטו
מושב קידמי מפנק ( במונחים סובאריים ) אחורי לא משהו אבל לא קטלני ( היילקס למשל )
אמינות - כרגע רק משמועות אבל מקווים לטוב.
או שבעצם אולי ללכת על פורסטר. כמה כח יש ל 2000 סמ"ק GT או רגיל ?:?ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
חנן
זכור שהדרישה הראשונית שלך היא רכב שיכול פיזית ומותר לו חוקית לגרור עגלה כבדה.
איני יודע מה מותר לגרור עם פורסטר,אבל תבדוק ביחס לתקנות לגבי משקל מותר לגרירה.
אופציה נוספת מבחינתך היא בנזין מוסב לגז.
אמנם באילת עדיין אין תחנת תדלוק בגז,אבל תוכל למלא כבר בבאר שבע בגיחותיך לצפון,וקצת להפיג את הכאב בארנק שמנועי הבנזין הגדולים גורמים.
כבר מסתובבים לא מעט טרופר,פאג'רו ואפילו יוקון וסברבן מוסבים לגז.
בברכה,טושי
פורסטר זה אוטו נהדר. לא רכב שטח בגרוש, אבל אחת המכוניות הטובות ביותר שאני יכול להעלות על הדעת בתור רכב משפחתי ריאלי בישראל.
חנן לדעתי היפאנים הגדולים פאג'רו/טרופר הם בסוף הכיוון הכי הגיוני בתור שילוב של אמינות, שימושיות משפחתית ויכולת גרירה.
מצאתי באילת פאג'רו 97 2800סמ"ק עם 235000 ק"מ יד ראשונה נראה במצב טוב מאד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
המוכר רוצה מעל המחירון.
האם הכלים הללו נמכרים מעל המחירון ?
המחירון הוא 75000 ש"ח.
אומנם הפורסטר לא רכב שטח, אבל אותי הוא הצליח להפתיע.