חוזר: קרבורטור של סובארו בסמוראי
"אבל אם כן- זה קביל לחלוטין מבחינתי"
אז שיהיה קביל מבחינתך. (ותודה על האמון :roll: ).
כי אני מודד , ועוד איך אני מודד. מכיר דיסוננס קוגנטיבי (כשקונים משהו ומנסים לשכנע את עצמך שזה היה צעד נכון)? אז ככה זה איתי - קניתי, שיפצתי , שיפרתי, שפכתי כסף כמו ילד קטן ומתלהב - אז מדדתי כמה וכמה פעמים , בכמה וכמה מקומות שהכרתי היטב ועם כמה סמוראים , בנוסף לשלי ספציפית , עד שהייתי משוכנע.
הצעד הבא יהיה להשוות גם עם שינויים ביחסי ההעברה , שם יש רבים שמעידים על שינוי , אני רוצה להרגיש את זה בעצמי.
אני כבר כמעט לא גולש מסיבות אישיות והיום נכנסתי ואני חייב לומר את דעתי
שימו לב זו דעתי מנסיוני האישי ואין כל בדיקה מוכחת ורשומה אך מי שסומך על הנסיון שלי שימשיך לקרא
קרב' של סוברו מחייה סמוראי עייף כן ממש מחייה ואפילו מחייה סמוראי עם צמיגים גדולים ככה שאי אפשר להעביר להילוך חמישי
יש גם חסרונות המנוע לא יחזיק שנים ארוכות ויתחיל להתבלות בקצב מואץ
אני אישית אוהב את הקרב' של הסוברו משום שהמצערת המשנית נפתחת על ווקום וכך ניתן לשלוט בפתיחתה מתי שרוצים אתם יכולים לראות את זה כמעיין טורבו קטן עם שליטה מתוך הרכב
אצלי זה עשה ניפלאות אך גם חור בכיס
ישנן חיסרונות נוספים לקרב' של הסוברו לאחר התקנתו בסמוראי אני מדבר על תופעות של ריח חריף של דלק מהאגזוז והסיבה לכך טמונה בכמות הדלק בנישפך לתוך המנוע
זה נכון שהמנוע מגיב יותר טוב אך גם מבזבז דלק לשווא ולכן אנו צריכים להחליף את הכוהל ואת הפלאגים
שגם בזה ש חיסרון
זה נכון שהקרב' אינו מוצף בעליות ואפילו חדות וזה הבדל משמעותי מהקרב' הקודם
אך קיימת סכנה חדשה הוא מוצף בירידות.
טוב התעייפתי אני הולך לנוח וכנראה שאגלוש רק בעוד המון זמן
אז בינתיים 0526888404 קובי
קובי, אין שום ריח של דלק אם מכוונים את ההצתה כראוי , מנסיון...
ולא הבנתי למה זה מגדיל את הבלאי ? אלא אם אתה נוסע כל הזמן על טורים גבוהים ואז אין קשר לקרב' כי גם הישן יודע להביא אותך לשם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
ולא הבנתי למה זה מגדיל את הבלאי ? אלא אם אתה נוסע כל הזמן על טורים גבוהים ואז אין קשר לקרב' כי גם הישן יודע להביא אותך לשם...
אמיר שלום רב!
ציטוט:
אמיר שלום רב!
ציטוט:
אמיר שלום רב!
אודה לך אם תתרום מניסיונך, עם סמוראי עם קרבורטור סובארו, לגבי התופעות השליליות, שהזכיר קובי, שלא מקובלות עלי, ובוודאי לא עליך.
וכמדומני, שבהמלצתי ביטלת את האפשרות לשלוט , על המצערת השנייה, בעזרת סולונויד חשמלי, והחזרת את צינורית הוואקום, לשליטה מקורית.
האם יש ברכבך ריח של דלק?
האם צריכת הדלק עלתה?
האם למרות נחירי הדלק,(הדיזות) הגדולים בסובארו, הפלגים ברכבך מתפייחים?
האם הקרבורטור עושה לך חור בכיס?
האם הוא מציף בירידות?
האם החלפת קוייל?
אשמח לעדכון ופירוט ממך בנושא.
בברכת חג שבועות שמח .
צביקה
"...יש לי לפעמים הרגשה של דז'ה-וו...."
אין ריח של דלק
אין פיח על המצתים
אין הצפה בירידות ושיפועים קיצונים (והיום אף בדקתי זאת שוב בשטח)
אין חור בכיס
אבל הכל בגלל/בזכות העובדה שהוא עבר כיוון וכן ההצתה ולא רק הרכבה וניקוי.
ולא החלפתי קויל.
אז אני לא מבין כלום
וסתם מדמיין אוכל סרטים וכולי...........
כל אחד שיעשה כרצונו
אין ויכוח בכלל זה התופעות שאני גיליתי בכמה וכמה סמוראים ולא אחד
צביקה אתה המנקה הכי טוב והלוואי וכולם ינקו אצלך אך עדיין אני בטוח שכל מה שכתבתי נכתב בניסיוני
הדל ומהבנתי הצנומה
בכל אופן דעתי בנושא שיפורים
כל שינוי וכל שיפור שעושים ברכב יש להבין ולהשלים עם מה שהולכים לעשות משום שמהנדסי הרכב לא טפשים ואם הם תכננו משהו הם תכננו אותו במדוייק ולפי חישובים המתאימים למערכת וברגע שמשנים דבר אחד יש לשנות עוד המון
קחו בחשבון
איזה התאמות צריך בשביל להכניס את הקרבורטור, כגון תושבת?