מה ההבדלים בגימור בין 95' ל- 98'?
Printable View
מה ההבדלים בגימור בין 95' ל- 98'?
בעיקר איכות הפלסטיק וההרכבה.
סער.
סער
הסיפור הזה על הגז זה מהזיכרון (כל הכבוד)
או שניהלת יומן ארועים..... ל - XJ המדובר.
צח,
הכל מהזיכרון, קשה לשכוח.
מי כמוך יודע כמה התעסקתי עם הצ'ירוקי המדובר...
את הסקנר שלי קניתי בעקבות הסיפור הזה :mrgreen:
יום אחד אספר על זה לפסיכולוג :mrgreen:
סער.
שלום חברים,
לאחר חיפושים מאומצים ובערך עשרה כלים שראיתי, ראיתי היום שלושה כלים מלוקקים ושמורים:
נראה לי שאני הולך על וילון מס' 3 למרות שהמחיר של 1 מאוד מפתה (הוא השקיע בממוצע 5000 ש"ח על הרכב כל שנה).
- 96', יד 2, 146,000 ק"מ. נמצא אצל הבחור (סלבריטי) משנת 2000, מטופל + הסטוריה במוסך הקניון. הרכב שמור להפליא, קצת הזעות למטה, בולמים קצת קשיחים. 52,000 ש"ח
- 98' יד 4, אצלם שנה וחצי, 150,000 ק"מ. שמור מאוד. מטופל בדרך השטח. 65,000 ש"ח
- 98' יד 2, מנכה ,אצלו משנת 2000, שמור במיוחד 111,000 ק"מ 70,000 ש"ח. צמיג ספיר על מתקן בחוץ. לדבריו, לא רק שלא ראה שטח גם אף פעם לא העביר ל - 4L...
מישהו רוצה להמליץ?
ערן
אתה ראית את הרכבים ויודע טוב יותר מאיתנו "מי מהם דיבר אליך".
נקודה למחשבה,
מה אתה הולך לעשות עם הרכב?
האם אתה מתכוון להגביה אותו עפ"י המסורת המתגבשת כאן בפורום (קיט RE 4.5)?
אם כן,
הבולמים הקשיחים של וילון מס' 1 חסרי משמעות (יוחלפו במסגרת ההגבהה)
אם אתה הולך על הישן יותר, נשארים לך 18K ש"ח להגבהה/צמיגים וכו'.
אבל כאמור, אתה ראית. קשה לי להאמין שמישהו יכול לדעת טוב ממך...
בהצלחה,
סער
נשמע כמו המתת חסד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Saar
הי,
אפשר להגיד מזל טוב, סגרתי על גרנד מדהים 98' יד שנייה 111,000 ק"מ, לא ירד לשטח מימיו. שמור מאוד מאוד. יבוא אישי מקנדה אז יש לו כמה תוספות מקוריות מעניינות.
שאלה: ברשיון תחת תנאים והגבלות רשום "הטבעות ע"י מכון דרום", התקשרתי ואמרו לי שזה בגלל שהרכב ביבוא אישי והגיע עם מספר מנוע על דיסקית אז הטביעו מספר בארץ. מישהו מכיר את הנושא?
כמו כן השורה ברשיון שמציינת הספק, מזגן, כריות אויר, ABS וכו' ריקה, הוסבר לי שזו פשוט טעות של פקיד במשרד הרישוי וזה בר סידור. מישהו מכיר?
ערן
תתחדש.
כל נושא ההספק/מזגן/ABS זה משהו חדש, אל תטרח... אם הם ירצו הם ידחפו משהו שם בחידוש הרשיון הבא, ואם זה ישאר ריק גם לא נורא.
מברוק !
שיהיה במזל טוב, נראה שביצעת את הבחירה הנכונה ואני בטוח שתהיה לך הנאה רבה.
אשר ל "הטבעות ע"י מכון דרום", אין לי ידע או נסיון, הגם שמחזיק גראנד יבוא אישי ואין ברשיון הערה מסוג זה. יתכן וההבדל נובע מארץ המקור של הרכב (שלי מצרפת).
שוב תתחדש - ללא ספק רגע מרגש.
אייל
היי , גם אצלי רכב יבוא אישי מארה"ב וברשיון מצויין "הטבעות ע"י מכון דרום", אין בעיה ..רק תוודא שאתה יודע היכן מוטבע מספר המנוע ...:)ציטוט:
נכתב במקור על ידי erangro
תודה, אכן רגע מרגש.
הייתי שמח לקבל המלצה לצמיגים, אני צריך להחליף את כל הארבע. הרכב יסע רוב הזמן בכביש ובחצי השנה הקרובה לא יראה יותר מאשר שבילי קק"ל. חשובה לי הבטיחות והתנהגות הרכב, אשתי תנהג בו רוב הזמן.
ערן
צמיגים - חבל שאתה צריך לקנות עכשי. לפני ואחרי הגבהה זה שני דברים שונים... עדיף לך לעצור, לחשוב שבוע שבועיים איך הרכב אמור להראות בשנים הקרובות מבחינת הגבהה, צמיגים ויכולת שטח, ורק אחר כך להחליט.
אתה צודק, אבל יש את עניין הבטיחות, אני חייב להחליף במיידי. כמו שאמרתי, לא נראה לי שאני אגביה ואשפר בחצי שנה הקרובה ואת הצמיגים אני צריך עכשיו.
אני מבין אותך... אבל עכשיו אתה שם 1600 שקלים על צמיגי כביש פשוטים במידה המקורית - ממש לא משנה איזה אגב - שטובים ל3-4 שנים, ועוד חצי שנה פחות או יותר תחליט להגביה את הרכב, זה כסף שירד לטמיון. אגב, משתמע מדבריך שבעצם כבר החלטת...
אולי אני יכול לעזור לך - אני קניתי את הצ'רוקי שלי לפני שנה עם צמיגים די חדשים, במידה 225/75R15. הם זרוקים אצלי בחצר, על הג'אנטים המקוריים. אם שלך במצב כל כך רע שהם סכנה בטיחותית, אולי אתה יכול פשוט לשאול ממני את הצמיגים והג'אנטים לכמה חודשים עד שתחליט מה לעשות. ואם אני רחוק מדי (טבעון) אני בטוח שאני לא היחיד שזרוקים אצלו גלגלים מקוריים במצב כזה או אחר.
שנת 98 מגיע עם ג'אנט 16, לא בטוח שאפשר לשנות ברשיון בצורה פשוטהציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
תודה רבה נמרוד!
הייתי הולך על ההצעה שלך בשמחה רבה אבל הגאנטים שלי אכן 16" והטסט באוגוסט. רביעייה ב - 1600 ש"ח נשמע לי סביר אחרי ההצעות של בין 2200-2400 ש"ח שקיבלתי (גודייר ויונירויאל). המכונאי שלי (דני ממאסטרו) "אסר" עלי להמשיך עם הצמיגים הנוכחים.
האם אפשר לכייל את הרדיו המקורי לשיטת השידור הישראלית (100 מ"ה)?
היכן אפשר לרכוש אביזרים, אני רוצה שטיחים אחרים, מפלסטיק או משהו.
לגבי השטיחים, לעת עתה אתה יכול להפוך אותם ולהחליף צדדים.
צמיגים- גם בלי הגבהה, ואפילו במידה המקורית צמיגי שטח יהיו השקעה טובה אפילו לשנה- שנתיים. אולי אפילו תוכל למכור אותם בתור משומשים כשתחליט לעלות במידה. באחד החגים האחרונים טיילנו בדיסקברי עם צמיגים במידה סטנדרטית- 235 בחתך נמוך על חישוקי 16. צמיגים כביש במידה הזו הם חסרי ערך בשטח. הBFים במידה הזו, עשו עבודה מצויינת. לא, לא כמו צמיגים במידה גדולה יותר, אבל הרבה יותר טוב מכל צמיג כביש שיש. חבל לדעתי לקנות צמיגי כביש שיבאסו אותך בטיול הראשון, וייקרעו בטיול השני.
אסף.
רק צמיגי שטח
ומזל טוב