תודה אבל לא תודה, הם קצרים מדי.
Printable View
תודה אבל לא תודה, הם קצרים מדי.
אלון, מה שכן יכול להיות מעניין ולספק את הרעב של החברים למידע, זה המחקר שעשית על כלים דומים בארה"ב... אני יודע שיש לך הרבה קישורים ותמונות של מה כן ומה לא... (או בעצם לא, עזוב, תמשיך ללמוד, יש לך מבחנים עוד מעט, שיעורי בית עם ציון תקף...)
מה בדיוק? אני עובר על זה כבר איזה שנה ומשהו, ה"מחקר" נוגע להמון נושאים.
לדעתי יהיה יותר מעניין עכשיו פשוט לחכות לעדכונים. זה יהיה שרשור ארוך מבחינת זמן, הפרוייקט יתקדם לאט וצריך להכיר בזה. אם מישהו רוצה לשאול משהו ספציפי תפאדאל, אבל קחו בחשבון שלשאול עכשיו על איך בדיוק יראה משהו בעוד שנתיים זה רק חצי ריאלי - יש תוכניות ויש את מה שיקרה במציאות, עם מגבלות שאני לא יכול לדעת כרגע. עוד שבועות בודדים הבודי יהיה כולו על הרצפה, השלדה תהיה ממודלת כולה ויתחילו הדברים שיעניינו אנשים, כמו בנית רכבת הכח ומערכת המתלים. עד שזה מגיע לשם זה די כמו שברוך אמר - אין למה לדבר באוויר.
בגלל שמדובר בפרויקט של אלון, אני מרשה לעצמי לשאול - האם יש חדש?
בעקבות מחלה במשפחה הפרוייקט הונח בצד לתקופה לא קצרה. בעקבות כך, נגנבו הגיר, ממירי המומנט, שני הטרנספרים, רדיאטורים ועוד מספר חלקים. קצת לפני שכל זה קרה הסתבר לי שהמנוע אותו קניתי היה... איך נאמר... נו, אין חברים בעסקים, נכון?
אז מתחילים מחדש. צריך למצוא מנוע, גיר, טרנספרים שיכנסו בתקציב (שעוד לא קיים). אין שינוי משמעותי בתכנון הכללי; המנוע עדיין יהיה מינימום GM350, הסרנים עדיין קיימים, המתלה עדיין יהיה סליל, המרכב עדיין ישתנה, השלדה גם היא. זה רק יקח קצת יותר זמן עד שיהיה כסף שוב, זה הכל.
מצער לשמוע - שיהיה בהצלחה. רק בריאות.
שנה טובה.
כשיהיה לך תקציב, דבר איתי, אולי אוכל לעזור במציאת חלקים בזול.
אלון איזה מנוע אתה מחפש?
איפה הרכב הזה .?
יש לי, אם אתה מעוניין.
מאז העלאת המודעה, המנוע מאוחסן במוסך של חבר, עדיין באריזתו המקורית, מארה"ב - קבלתי מספר הצעות אבל השתעשעתי ברעיון של להחליף את מנוע ברכב שקניתי, אחרי שהקודם נשרף אבל המנוע ברכב, טפו,טפו, טפו...
הקיצר, אם אתה מעוניין, המחיר גמיש מאוד, לא כמו שכתוב בלינק המצורף - 0546681656.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=%EE%F0%E5%F2
ד"א.
כשקניתי אותו, היה בעל 73K מייל - מאז לא נסע...
ממה שאני מכיר הרכב עבר כבר מידיו של אלון השאלה לאן..
מה גם שהשרשור הזה בן שש שנים
לא מאמין שתמכור לו את המנוע :)
וואללה!!
איזה גולם אני!
ראיתי את השאלה שלך, נכנסתי, קראתי ובכלל לא עלה בדעתי לבדוק מה התאריך של התגובות שלפניה...
הגיל.. הגיל...:confused:
הרכב עדיין אצלי. רוב החלקים נאספו מחדש: מנוע 427 tall deck, גיר TH400 (לא מבסוט מזה, אבל זה מה יש בתקציב שלי), NP205, NP 203, סרנים וכו'.
יש פרויקט אחר (לא מעניין לפורום הזה) ששואב לי את כל היכולות הכלכליות כבר תקופה ארוכה וימשיך לשאוב אותן עוד שנה וחצי - שנתיים בערך, עד אז אין ולא יהיו עדכונים, אז אפשר להפסיק לשאול בינתיים.
ברנרד, תודה רבה על ההצעה אבל כאמור, כבר יש...
על לא דבר.
בהצלחה.