נמרוד,
נניח שלצאצא בן השנתיים וחצי זה ייקח עוד 'ג'ק רובינזון', אבל מה עם אחיו (שעדיין רק ברשותי ועדיין לא עבר לרחם אימו?), עכשיו זה הופך לעוד שנתיים וחצי וג'ק רובינזון....
שנית,
מה אכפת לך שאני סונט בחנן?
:P
יוני5
Printable View
נמרוד,
נניח שלצאצא בן השנתיים וחצי זה ייקח עוד 'ג'ק רובינזון', אבל מה עם אחיו (שעדיין רק ברשותי ועדיין לא עבר לרחם אימו?), עכשיו זה הופך לעוד שנתיים וחצי וג'ק רובינזון....
שנית,
מה אכפת לך שאני סונט בחנן?
:P
יוני5
לסמוראי יש מקום - אצלי בבאגאז' :twisted: מזכיר לי את הטיול שבו חנן השתמש בג'ימני בתור עגלת ציוד נגררת - לשרון לדעתי יש את התמונות.
http://www.jeeptrip.com/page.asp?div=Albums&id=258
:evil:
:wink:
נמרוד,
אם כבר מקום לסמוראי אז אצלי הוא ניכנס גם לרוחב ...
יוקם פורום SJ לאלתר !!! או לפחות FULL SIZE ...
רון.
יוני
התקדמת עם לימוד הנושא של הסבת בנזין לגז ? יש ממצאים ?
מישהו יודע יותר על התהליך (בישראל) הן במחינה ביורקרטית והן טכנית ?
עלויות ?
Doron
דורון,
מה שהבנתי הוא שיש מספר מערכות, מזולות ביותר (200-300 דולר) ועד 10,000 ש"ח הכוללת התקנה.
הבעיה היא בהתקנה ע"י מורשים - המחירים הגבוהים הם ע"י חברות שמייבאות ומתקינות את המערכת (נכון להיום רק סובארו רשאית להתקין, אבל אני מניח שמצב זה ישתנה בקרוב).
לטענתם המערכות הזולות עלולות לפגום במנוע במקרה של שימוש בגז בישול וכיו"ב.
אז אם מדובר במערכת פיראטית - אפשר לקנות בחו"ל ולהתקין לבד + אצל טכנאי גז, הגעייה שההתקנה הזו לא מאושרת ולא תעבור טסט.
ההתקנות המורשות יקרות, ולפחות בשנתיים שלוש הקרובות הם הולכים להתמקד בחברות בעלות ציי רכב שבסוף כל יום (או בתחילתו) כל הרכבים מתרכזים במקום מרכזי אחד ושם הספק יתקין מערכת תדלוק.
אם זה יתפוס, בעוד מספר שנים בוודאי יהיו נקודות תדלוק גם בתחנות הדלק.
למה זה חשוב? מכיוון שאלא אם אתה הולך לסוע עם בלון גז בתא המטען, הרי שתהיה לך בעיה של "גניבת גז" מבלון ביתי בגלל השוואת לחצים וכיו"ב (נניח שבלון ביתי ממולא ב 40 אטמוספרות ומיכל גז של רכב אמור להיות ממולא באותו הלחץ, הרי שפר אותו נפח תוכל להגיע רק לחצי כמות....).
דורון (ברוך הבא!) ויוני,
בדרך כלל אני מצליח לעקוב אחרי דרכיהם הפתלתלות של הדיונים הוירטואלים, אבל הפעם , באמת הלכתי לאיבוד...
אם הדיון מעניין את הרבים, נא לפתוח נושא חדש עם כותרת מתאימה. הודעות הגז ימחקו מהשרשרת הזאת לאחר מכן.
תודה!
נמרוד,
מה עם פורום SJ או FULL SIZE ?
רון.
בעתיד, כמו שכבר כתבתי, בהחלט. בינתיים אני חושב שחברים פה 2.5 בעלי פולסייז (בולדוג, אתה החצי) , אז אני לא רואה טעם בפורום נפרד. כתבו בפורום הכללי והבונים, ואני מבטיח שאם אני רואה שיש הרבה דיוני פולסייז - יהיה פורום נפרד. אותו דבר לגבי פורום XJ, ואפילו יש לנו מועמד רציני לניהולו - הבעייה שהוא היחיד עם XJ למיטב ידיעתי... :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי ron_gal