צנרת בלם קדמי, אוטו ליין נמצאים בריב"ל 7 נדמה לי (או קרוב לזה). תקנה צנורות של בלייזר, קח איתך דוגמא אבל היא לא תתאים 1ל1, רק כדי לראות כמה הבדלים יש, עלה לי 150 שקל לכל צינור. מספיק, לי, די והותר.
Printable View
צנרת בלם קדמי, אוטו ליין נמצאים בריב"ל 7 נדמה לי (או קרוב לזה). תקנה צנורות של בלייזר, קח איתך דוגמא אבל היא לא תתאים 1ל1, רק כדי לראות כמה הבדלים יש, עלה לי 150 שקל לכל צינור. מספיק, לי, די והותר.
אגב, צינור אחורי ארוך קניתי של אביר, ממפעל שנמצא ליד איפה שהיה פעם בית מכרזים 2000 שנשרף, ליד התחנת משטרה בקיבוץ גלויות.
יש דיי הרבה צינורות פלדה של פרוקומפ שהתפרקו מהניפל שלהם באמצע נסיעה, לאנשים שאני מכיר כמובן. עירא הוא אחד מהם.
צינורות ארוכים יותר של סופה מתאימים. רק צריך לסדר להם תושבת (דיי פשוט). סביב המאה וקצת שקלים לצינור.
לגבי חריטת והדבקת הרפידות, אכן כפי שרשמת. זאת היתה העלות לפי מיטב זכרוני, אם אתה רוצה שאברר אוכל להתקשר מחר כדי לשאול בדיוק כמה זה עולה.
סט צינורות ברקס ארוכים - 70-80$ גג, פריט קטן וקליל, קלאסי למשלוח בדואר...
קוראים להם האחים סמי אם אני זוכר נכון.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
הרבה דברים קורים לאנשים שאתה מכיר, אני במקומם הייתי חושב פעמיים אם להיות חבר שלך :twisted:ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
אני אשמח.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ערן המסוקס
איך קוראים לעסק והיכן הוא ממוקם?
"הבלם בנגב" ממוקם בעמק שרה, ליד באר שבע..
יש לי חבר שעשה את העבודה במחיר הרבה יותר נמוך במרכז. אבל אני לא יודע מה לגבי האיכות. כל מקום משתמש בחומרים אחרים להדבקה וליצירת הרפידות..
על כל פנים, שווה לבדוק מחירים בבתי המלאכה באיזורך.
מחר אבדוק לגבי המחיר המדוייק.
התקשרתי עכשיו ל"בלם בנגב" לבחור נחמד שמנהל את המקום בשם אלון. המחיר הוא 120 ש"ח לצד, כלומר 240 ש"ח לחריטה + הדבקת רפידות חדשות.
יש לו במלאי גם משאבות בלם חדשות אם צריך. משהו כמו 40~ ש"ח למשאבה למיטב זכרוני.