חוזר: מחפש רכב לטיולי שטח עד 40 אלף
טוב, אז על דיסקברי 95 - 96 יש המלצות והפחדות...מדברים בעיקר על אמינות...
אם צריך לבחור בינו לבין פוראנר (בתוספת קצת כסף) ועדיין ברקע אופצית טראנו/טרופר מסביבות שנת 95?:confused:
להזכירכם - האוטו יעשה טיולים, בעיקר משפחתיים, בלבד 2-3 שבתות בחודש.
האם יש אחד מהנ"ל שלא יבקר במוסך אחת לחודש אחרי שימוש כזה?
האם לכולם זמינות החלקים גבוהה ולאיזה העלות חלפים נמוכה יחסית?
דיסקברי בנזין, אפילו משנת 96 , יכול להכנס במסגרת המחיר. לדעתי עדיף משמעותית על פוראנר. הבנזין הוא לא "מחלה" כמו חלק גדול מהדיזלים, אבל עדיין- יש דיסקברים שימררו לך את החיים. הבעיה היא שב40 אלף תוכל לקנות רכב סטנדרטי, עם צמיגים קטנים וללא כל שיפורים, על פי רוב. זה אומר שתידרש השקעה מסויימת כדי לעשות ממנו "מכונית טיולים" כמו שאתה רוצה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
דיסקברי זה אומר שתידרש השקעה מסויימת כדי לעשות ממנו "מכונית טיולים" כמו שאתה רוצה.
אסף.
מה ההשקעה (שיפורים וסדר גודל עלות) ולפי איזה סדר עדיפות - אני מניח שצמיגים (מה מותר ברשיון?) 50/50, נעילות (אחורית מקורית?), הגבהה (קפיצים ובולמים?) ומה עוד?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
הבעיה היא שב40 אלף תוכל לקנות רכב סטנדרטי, עם צמיגים קטנים וללא כל שיפורים, על פי רוב. זה אומר שתידרש השקעה מסויימת כדי לעשות ממנו "מכונית טיולים" כמו שאתה רוצה.
אסף.
דיסקו בנזין נמכר גם נמוך יותר! בנזין 94-96 ימכר ב40K רק אם הוא ממש ממש שמור.
חוזר: דיסקברי - כן או לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי moisofnik
מה נשאר - ההפחדות לגבי האמינות. לא בא לי להכנס למוסך בסוף כל טיול או להגרר מהשטח....
מתלבט...
עם היום הייתי במקומך, הייתי מתעקש על 4 דלתות ואוטומט. בנזין או דיזל, תלוי בק"מ השנתי שתיסע.
בכל מקרה, דיסקברי לא בא בכלל בחשבון, למרות שיש לי קירבה משפחתית בחברת המזרח...
אישית, אני מעדיף את הבנזינים, אבל אם אתה נוסע הרבה, אז חייב דיזל.
...My Two Cents
אביגדור
חוזר: דיסקברי - כן או לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי moisofnik
מה נשאר - ההפחדות לגבי האמינות. לא בא לי להכנס למוסך בסוף כל טיול או להגרר מהשטח....
מתלבט...
.... אהה .. ודיסקו דיזל זה הכיוון שלך ?
תכינו את הפופקורן ... זה הולך להיות מעניין :mrgreen:
אם אתה מחפש רכב שטח משפחתי ונוח, אמין ולא יקר לאחזקה, שמסוגל גם לטפס איזו מדרגה לפעמים... לא הייתי פוסל מוסו משופר קלות (צמיגים+נעילה אחורית+הגבהה קלה).