אלון נתן לי תשובה למה ששאלתי אין מחשבים חסינים.
ואתה נמרוד הוכחתה את זה בתמונה לפי מה שראתי הסמוראי הזה קיבל מנוע מוזרק ועבר הסבה לקרב זה לפחות ממה שקראתי.
אני עדין נשארתי מפוחדת מענין ההזרקה.
תודה לכם על התשובה והסבלנות סיגל
Printable View
אלון נתן לי תשובה למה ששאלתי אין מחשבים חסינים.
ואתה נמרוד הוכחתה את זה בתמונה לפי מה שראתי הסמוראי הזה קיבל מנוע מוזרק ועבר הסבה לקרב זה לפחות ממה שקראתי.
אני עדין נשארתי מפוחדת מענין ההזרקה.
תודה לכם על התשובה והסבלנות סיגל
מאחר ואני מהנדס חשמל, ומאחר ויש לי ניסיון עם רכב לא מוזרק ומוזרק אני חושב שאני יכול לתת לך תשובה טובה לנושא.
גם ברכב לא מוזרק הרבה מאוד דברים חשמלים יכולים להתקלקל במים עמוקים. מערכת ההצתה המפלג ועוד ועוד. נכון עלותם לא גדולה כמו עלותו של מחשב הזרקה אבל מצד שני הם עולים די הרבה. על מחשב ההזרקה אפשר להגן בהרבה מאוד דרכים שיהיה חסין לחלוטין. עובדה שרכבי העבירות בתחרויות (שמוליק לא דוגמא) מוזרקים.
רכב מוזרק הוא רכב יותר אמין נקודה. מעבר לזה בדרך כלל הוא יותר חדש.
את צריכה ללכת על פי התקציב שלך ולקנות כמה שיותר חדש במצב כמה שיותר טוב. זהו כלל ברזל למתחילים והוא נכתב בדם.
היתרון היחיד האמיתי לדעתי של סמוראי לא מוזרק על גבי סמוראי מוזרק הוא פשטות
בסמוראי לא מוזרק אתה יכול לסדר חלק מהבעיות בשטח
אבל סמוראי מוזרק יהיה באמת יותר חדש = יותר אמין
לא יכבה בשיפוע. המנוע יעבוד יותר חלק ועגול
לדעתי במקרה שלך אין לך מה לדאוג מסמוראי מוזרק הוא עדיין סמוראי על כל יתרונותיו וחסרנותיו (עם דגש על יתרונות)
זה רכב אמין וזול לתחזוקה
לי לא יצא לשמוע כמעט על בעיות במערכות הזרקה ומחשבים של סמוראים
סיגל
זה נורא פשוט .
תלכי עם מה שאת מרגישה
אני שקנייתי את הסמוראי ,היה לי כסף לשנת 95,94 ובחרתי דוקא ב93(קרב') זה תלוי
תחשבי על זה כאל שני פאלאפונים של נוקיה
אחד זה הבלטה שלפני 10 שנים של נוקיה
והשני זה הדור השלישי של נוקיה .
אם יורד גשם ושניהם בכיס שלך ירטבו קצת
הנוקיה הישן לא יקרה לו כלום בעוד שלנוקיה החדש בטוח משהו יקרה ,
או למשל שניהם נפלו לנוקיה הישן לא יקרה כלוםםם ועדין בטוח שידפק משהו או שישרט הנוקיה החדש ,
אבל בעיקרון ששניהם עובדים ואת שומרת עליהם אז הנוקיה החדש הדור השלישי לוקח כי יש לו יותר אופציות והקליטה יותר טוב וכל מיני שטיויות
מסקנה : אני נשארתי גם עם פאלפאון ישן וגם עם סמוראי קרב'
ככה את יכולה לצלול עם שניהם 8)
רותם.
רותם... מה לקחת היום בבוקר ? את הכדור הכחול או האדום ? :mrgreen:
סיגל , אם את יכולה להרשות לעצמך סמוראי חדש יותר , עדיף. במקרה הכי גרוע ,תעשי הסבה לקרב' אם חס וחלילה יקרה משהו וגם זה מוטל בספק כי לא נראה לי שהדבר הראשון שתעשי כשתקני אותו הוא ללכת לשחות...
שלום!
רותם מה נסגר?!?!?!
נראה לי שאתם רק מבלבלים אותה.
מי שחושב שגם הזרקה יכול להכנס למים ולהחליף את השם מsj417 ל U-417 יש לו טעות. זה אוטו, זה חשמל - בשילוב עם מים - קורוזיה, קצרים ומה לא... ואנחנו מדברים רק על חשמל בלי להכנס לנעילה הידרוסטטית, מים בכל המכלולים, מים בדלק וכו'
סיגל - תעשי לעצמך טובה - תקני את הרכב הכי חדיש שאת יכולה במסגרת התקציב כשאת משאירה סכום בצד כדי לתחזק אותו. תתחזקי את הרכב והוא לא יעשה לך בעיות. לאט לאט תראי שאת נהנית להכנס למים עם הרכב - תכיני אותו לחציית מים (שנורקל, גריז בכל חור, וכו'.
רוב הזמן המים לא יעברו לך חצי גלגל אז מפה ועד ל"הטבעה של מוזרק ולא מוזרק בתוך גיגית מים - את מי יותר זול לתקן" - את מאוד רחוקה.
איתי.
נ.ב.
אני מעדיף נוקיה ישן.... 8-) 8-)
תודה חברים על התגובה, רותם במיוחד אתה יש לך דרך מוזרה להעביר מסרים לא מצליחה לרדת לעומק דעתך- טוב לא חשוב.
אני ממתינה לעוד תגובות שלכם בעלי סמוראי הסליל.
תודה סיגל
סיגל, את בטוחה שלא קוראים לך מיכל ?
:twisted:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי samorai
סיגל
זה נכון שברכב שלי מותקן קרב על מנוע שהיה מוזרק
הסיבה היחידה שאצלי זה ככה היא מכיוון שאם תהיה לי תקלה במערכת ההזרקה באמצע תחרות
אכלתי אותה ולעומת זאת עם קרבורטור יש לי סיכוי להנצל
כל האמור לעיל נכון רק בגלל שאני מתחרה
בכל מצב אחר - רק הזרקה
לגבי הנוחות : סמוראי לא יהיה נח ברמות כי הוא לא נבנה ככזה
הוא נבנה לעבוד קשה לסחוב יחסית הרבה ביחס לגודלו ובגלל זה המכללים שלו חסונים וקשוחים
זה מצויין לאמינות אבל פחות לנוחיות
אפשר להפוך סמוראי ליותר נח אבל זה יידרוש השקעה כספית די גבוהה בחלפת העלים שלו בארוכים יותר ובבולמים איכותיים יותר
גם אז לא תקבלי נוחות של ג'יפ עירוני אם כי נותן לחיות איתו בהחלט גם במצבו המקורי
מצד שני אני שכו עשיתי שינויים במתלים יכול להגיד לך שהרכב שלי היה הרבה יותר נח מסמוראי עם סלילים
ההבדלים נבעו מגודל הצמיגים ואיכות הקפיצים ואורכם
מצד שלישי אל תסתבכי - כל הנ"ל לא מעניין אותך זו טכנוקרטיה לשמה
קני את הרכב הכי תקין/ שמור שתמצאי - ללא קשר לשנתון שלו אלא למצבו הספציפי
עדיף לשלם קצת פחות על רכב ישן ולהשאיר חלק מהתקציב לתיקונים/שיפורים
מאשר לקנות יותר חדש בכל התקציב