חוזר: נכנסו לי מים לגי'פ וגרמו...
אסף אתה תמים !!!
מילא זאת היתה הדוגמא היחידה אבל זאת ממש לא !!!
דוגמא נוספת - ברז מים חמים אל רדיטור החימום של הנוסעים. עשוי פלסטיק דפוק שפשוט מתפורר אחרי מספר שנים. והתוצאה - אם לא היתי שם לב המים היו יוצאים עד הסוף והמנוע היה מתבשל.
והפיסטה דווקא נחשבת לרכב טוב!!! והאמת ביסוד שלה היא מצוינת לולא תעלולי היצרנים.
והרכבים היפנים הם עוד יותר גרועים - שם גם הגישה בעיתית!!!
ההיליקס כול כך אמין לא בגלל שהוא בנוי מחומרים אקזוטיים פרי מחקר nasa אלא בגלל שלא הכנסו בו סוג כזה של תעלולים. ניתן לראות שכול חלק בו בנוי תוך מחשבה לאמינות לאורך שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
וכשהמהנדס הנודניק אומר "חבר'ה, זה לא טוב, חם שם מידי וגם יכנסו מים", אומרים לו "בסדר, נודניק. זה לא מעניין אותנו. מספיק שיחזיק מעמד שלוש שנים", ומפטרים אותו.
ואז טויוטה ומאזדה שוכרות את שרותיו של המהנדס? :evil:
לחזק את המילים של איציק
אני עובד בחברה שמיצרת ציוד רפואי,
גם הם אוהבים לעשות דברים ממש מוזרים, כמו למקם את קופסת המחשב מ ת ח ת לאינסטלציה של מים או קיטור, כאילו בכונה, רק היום סגרתי תיקון של $13,000
בגלל שמים נזלו על המחשב מאחד הסולונוידים .....
אני רק יכול לצחוק ולהגיד: המהנדסים יודעים בדיוק מה הם עושים
Dovi
לעניין מה שקרה לך, מחשב הרכב (ניהול מנוע וכו') בסורנטו יושב מתחת לשטיח לרגלי הנוסע בכסא הקדמי בסורנטו, ידוע לקוראי פורומים גם בארץ וגם בחו"ל שהמחשב הזה אינו אטום למים אשר נכנסים לתא הנוסעים.
עומק צליחת המים של הסורנטו מוגדר על ידי היצרן לכ 30 ס"מ, שזה בדיוק מתחת למפתן הדלת, אסור לעבור אותו.
בנוסף לנזק שנגרם למחשב יכול להיגרם נזק למכלולים נוספים.
אני עם הרכב הזה פשוט לא נכנס למים עמוקים זה לא שווה את זה. לפני כל מעבר מים אני נכנס עם מקל ובודק עומק, אם אי אפשר לבדוק עומק אני מבקש מחבר עם רכב שטח עמיד יותר להיכנס ראשון, בד"כ זה יהיה מישהו עם טויוטה היילקס :-)