מאוד יכול להיות שאני יכול לעזור בכלוב (מחברים) ובשידוך מלווה בטיסה שנמצא די הרבה על הקו ישראל - הונג קונג-מלבורן
שלך לי הודעה פרטית אם הדברים מסתדרים
Printable View
מאוד יכול להיות שאני יכול לעזור בכלוב (מחברים) ובשידוך מלווה בטיסה שנמצא די הרבה על הקו ישראל - הונג קונג-מלבורן
שלך לי הודעה פרטית אם הדברים מסתדרים
יש אולי חדשות טובות ????
מה נסגר בסוף????
שלום לכולם!
כבעליהם של 3 כלבים בוגרים וגדולים, לא אוכל לעזור באימוץ.
אבל מבין את הבעיה בהפרדת הכלבים (ביניהם ובין בעליהם).
מוכן לתרום ולעזור לצורך הטסת הכלבים לאיחוד משפחות.
ניתן ליצור עימי קשר
מוטי 054-8008342
[email protected]
מקפיץ ומעלה את ההודעה הזו מהמרתפים החשוכים של ארכיון ג'יפולוג.
לצערי, על אף העובדה שעברו 5 חודשים מאז פירסום המודעה, עדיין לא מצאנו משפחה מאמצת למיקה וליאו.
הזמן הולך ודוחק בנו וה"בייבי סיטרים" ששמרו לנו על הכלבים עד כה, לא יכולים להמשיך לעשות כן.
אם בשבועות הקרובים לא נמצא פתרון, לצערי הרב, יתכן והכלבים יאלצו לשוב לכלביה.
אם מישהו מכם שומע על מישהו שמחפש לאמץ כלבים, נא הפנו אותו אלי.
תודה.
ברק.
מרענן, מקפיץ, מעדכן ופונה לעזרה.
לא הצלחנו באיתור בית לכלבים, החלטנו לחזור לרעיון המקורי של משלוח הכלבים בסכום המקורי שצויין בתחילת שרשור זה.
הבננו שאנחנו לא מסוגלים לארגן את המשלוח לבד ולכן שבנו ופנינו לחברת "טרמינל פור פט".
הם עשו רביזיה למחיר וכעת הוא עומד על כ- 5,000-6,000 $ אמריקאי לכל כלב. זה המחיר למשלוח בלבד ללא כל שאר העלויות שמסביב.
בשורה התחתונה, המחיר הכפיל את עצמו ועומד בערך על 80,000 ש"ח.
אם קודם רעיון ההטסה נראה רחוק וקשה, עכשיו הוא התבטל לחלוטין.
הבננו והפנמנו שאף אחד לא מתכוון לקחת את שני הכלבים יחד כזוג, מצער אבל אין ברירה.
כרגע אנחנו מוכנים לשקול כל אופציה: לפרק את "הצוות" ולמסור את הכלבים בנפרד. למסור אותם ככלבי שמירה, כלבי חוות או אופציות אחרות.
במידה ולא נמצא להם בית בשבוע הקרוב, הם יחזרו לכלביה. סיכויי האימוץ שלהם שם נמוכים מאוד, סטטיסטיקות האימוץ מראות שלכלבים שחורים יש נטיה לא להיות מאומצים.
אם אתם גרים במושב, בקיבוץ, בישוב קהילתי או אפילו בעיר ואתם יכולים לאמץ אחד מהם או מכירים מישהו שיכול, אנא הראו לו את השרשור הזה.
אנחנו נעזור כלכלית בקיצבה חודשית שתעזור לכסות את הוצאות המזון ווטרינר. בנוסף נספק קולרים, רצועות הליכה, כלי אוכל ומים, משחקים לכלבים ובערך כל מה שנדרש לגידול כלב.
באמת מדובר בשני כלבים נחמדים, שחבל מאוד אם יאלצו לשוב לכלביה.
נעריך את עזרתכם מאוד.
תודה.
Never Say Die.
מה קרה להטסת הכלבים בליווי שלכם? זה תומחר בזמנו בערך 40K. האם זה לא באותו סד"ג גם היום?
כלוב אחד כבר נתרם פה, אני מניח שאפשר יהיה למצוא עוד אחד (אני לא מכיר את הכלובים הללו, אבל מה עם כלוב בבנייה עצמית? לא יכול להיות שיוזיל עלויות? אני בטוח שנמצא באתר מתנדב עם קצת ידע וכשרון שיוכל לעזור בזה).
ליווי בטיסה - כמו שארז הציע, אתם יכולים למצוא מישהו שגם כך טס ולתת לו ללוות את הכלבים. זה יוזיל שוב עלויות.
אפשר לפתח את זה עוד ואני בטוח שהעלויות יוכלו לרדת או לפחות להישאר איפה שהן היו אז.
עכשיו, תאכלס. כמה כסף חסר לכם? אולי אפשר לארגן איזה אירוע התרמה + מפגש ג'יפולוג, מספיק הרכב מוזיקלי טוב עם זיקה לבע"ח שיסכים לתת הופעה, ואפשר לעשות בשקט כמה אלפים טובים ממכירת הכרטיסים. אני בטוח שעם היצירתיות של האנשים פה, אפשר לצוא מיליון דרכים להביא את מיקה וליאו אליכם. רק צריך להעלות את זה שוב לתודעה ולא לאבד תקווה.
כאמור, נשאר לנו בערך שבוע ומה שאנחנו מחפשים זה בית ולא פתרון הטסה. קשה לי מאוד להגיד את זה, אבל ההטסה פשוט הפכה לבלתי אפשרית בסכומים האלו.ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
שוב מקפיץ.
רובכם כבר מכירים את הסיפור, אבל בכל זאת אני מנסה שוב.
עברו להם עוד שלושה חודשים ואנחנו עדיין מחפשים בית לכלבים.
מי ישיכול לעזור באימוץ, שישלח בבקשה ה"פ או פניה למייל שלי.
תודה.
פרסם בלוח יד2 אם טרם עשית זאת.